Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η Γη της Ελιάς: Θα κράτησει τελικά το μωρό που περιμένει η...

Η Γη της Ελιάς: Θα κράτησει τελικά το μωρό που περιμένει η Εύα;

Η Γη της Ελιάς: Θα κράτησει

Η Γη της Ελιάς: Θα κράτησει τελικά το μωρό που περιμένει η Εύα;

Μεγάλη αγώνια για το μωράκι που περιμένει η ηρωϊδα του τηλεοπτικού σήριαλ ”Η Γη της Ελιάς”. Η Εύα αφού χώρισε οριστικά με τον Στάθη ξεκίνησε μία νέα σχέση με τον Χρήστο και όλα πήγαιναν μια χαρά. Φαινοτάνε πολύ ευτυχισμένη και έτοιμη να κάνει μία πιο ουσιαστική σ΄χεση στη ζωή της.

Μία μοιραία απροσέξια της όμως ανέτρεψε τα πάντα. Η Εύα ξέχασε τα πάρει ένα βράδυ τα αντισυλληπτικά χάπια όπως σύνηθιζε και έμεινε έγκυος από τον Χρήστο. Η νεαρή πολιτικός μηχανικός δεν έχει δέιξει πώς είναι έτοιμη για οικογένεια και αυτό ήταν και η αιτία που χώρισε με τον Στάθη. Τώρα έχει έρθει αντιμέτωπη με κάτι πολύ πιο σοβαρό από ένα γάμο ή μια συμβίωση. Έχει έρθει ένα μωρό που θα της ανατρέψει όλα τα σχέδια της και την καριέρα που θέλει να συνεχίσει.

Η Γη της Ελιάς: Θα κράτησει τελικά το μωρό που περιμένει η Εύα;

Όταν εξομολογήθηκε στον Χρήστο πώς περιμένει το παιδί του απογοήτευτηκε από τη στάση του και το γεγονός πώς τον βρήκε εντελώς απροετοίμαστο για κάτι τέτοιο. Ο Χρήστος της ξεκάθαρισε πώς δεν θέλει να γίνει πατέρας αλλά εαν εκείνη θελήσει να το κρατήσει θα αναλάβει τις ευθύνες του σαν πατέρας αλλά η σχέση τους θα τελειώσει οριστικά.

Η Εύα νιώθει πλέον έτοιμη να κρατήσει στην αγκαλιά της και να μεγαλώσει ένα παιδί και  θέλει να συνεχίσει την εγκυμοσύνη παρά την αρνητική στάση του Χρήστου.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δημιουργηθεί έντονη αντιπαράθεση αναμεταξύ τους και πολλοί καυγάδες αφού οι επιθυμίες τους είναι διαφορετικές. Τι θα γίνει όμως τελικά με το μωρό; Θα έρθει στη ζωή το μωράκι ή η Εύα θα το ξανασκεφτεί;

Διαβάστε ακόμα:

Περισσότερα σχετικά άρθρα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ συγκινητική εορταστική συναυλία των Operatical
Επόμενο άρθροΣασμός: Ο Σταύρος χάνει τη ζωή του εξαιτίας του Βαγγέλη – Πώς έφτασαν τα πράγματα εώς εκεί;