Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία μαθαίνει ότι η Ευτυχία είναι με...

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία μαθαίνει ότι η Ευτυχία είναι με τον Κουράκο και την ταπεινώνει

ιουλια – γη της ελιάς – koita

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία μαθαίνει ότι η Ευτυχία είναι με τον Κουράκο και την ταπεινώνει

Η Ιουλία έχει χωρίσει οριστικά πλέον με τον Γιώργη αλλά με τον χειρότερο τρόπο. Ο Γιώργης την έπιασε αγκαλιά στο κρεββάτι τους με τον Στάθη και την έκανε να νιώσει σαν σκουπίδι με τα σκληρά λόγια που της είπε.

Η Ιουλία αισθανόταν πολύ άσχημα για αυτό το γεγονός και ντρεποτάνε ακόμα και τους δικούς της ανθρώπους για τον λόγο που την χώρισε ο Κουράκος. Καθώς όμως ο Στάθης ήταν ο ένας και μοναδικός άντρας που αγάπησε πραγματικά τα άφησε όλα πίσω της και είπε το ναι στην πρόταση γάμου που της έκανε ο πρών αγαπημένος της. Όρισαν μάλιστα και ημερομηνίες γάμου και η χαρά τους ήταν απερίγραπτη.

Ένω η Ιουλία είχε ακόμη τύψεις για τις πράξεις της, μία είδηση φτάνει στα αυτιά της που την κάνει θηρίο. Μαθαίνει πώς ο Γιώργης όχι μόνο είναι μια χαρά αλλά προχώρησε αμέσως στην προσωπική του ζωή  έχοντας στο πλάι του την Ευτυχία!

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία μαθαίνει ότι η Ευτυχία είναι με τον Κουράκο και την ταπεινώνει

Μολίς το μαθαίνει αυτό γίνεται έξαλλη με τον Γιώργη τον οποίο αποκαλεί ψέυτη και υποκριτή και επιτίθεται και στην υπάλληλο της την Ευτυχία με τον χειρότερο τρόπο. Την αποκαλεί διπρόσωπη και της λέει «Παίξατε ωραίο θέατρο. Αυτό δεν το περίμενα από εσένα».

Η Ευτυχία που δεν φταίει σε τίποτα αισθάνεται παρά πολύ άσχημα με όλο αυτό το σκηνικό και αποφασίζει να φύγει από τους ελαιώνες και να χωρίσει τον Γιώργη. Ο Κουράκος και η Ευτυχία είχαν παράνομη σχέση όσο η ίδια ήταν επίσημα ζευγάρι με τον αστυνόμο και η Ιουλία βρήκε την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση.

Πώς θα αντιδράσει ο Γιώργης τώρα που τα έκανε θάλασσα και ήθελε να βγει και σωστός από πάνω; Τι θα κάνει ο Ισίδωρος μόλις μάθει για την παράνομη σχέση του Γιώργη και της Ευτυχίας; Θα πάρει το μέρος της Ιουλίας ή θα είναι ουδέτερος επειδή δεν θέλει για γαμπρό του τον Στάθη; Η συνέχεια στις οθόνες μας….

Η Γη της Ελιάς: Θα κράτησει τελικά το μωρό που περιμένει η Εύα;

Διαβάστε ακόμα:

Περισσότερα σχετικά άρθρα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣκοτώθηκε ο εξαιρετικός συνθέτης Νότης Μαυρουδής
Επόμενο άρθροΤο Greek Santa’s Village σας ταξιδεύει στη Eurodisney