Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Pole Dancing στα 65 της χρόνια!

Έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Pole Dancing στα 65 της χρόνια!

Ούτε τριαντάρες δεν μπορούν να παραβγούν στο pole dancing με 67χρονη συνταξιούχο από τις ΗΠΑ, η οποία μάλιστα κερδίζοντάς τες κατέκτησε πέντε παγκόσμιους τίτλους. Η Γκρέτα Πονταρέλι από το Σαν Ντιέγκο άρχισε το pole dancing για να καταπολεμήσει την οστεοπόρωση, όμως με την εξέλιξή της απέδειξε ότι το συγκεκριμένο άθλημα δεν έχει ηλικία.

Οταν στα 59 της, εμπνευσμένη από βίντεο που παρακολούθησε στο YouTube, πήγε στην πρώτη συνεδρία pole dancing, όλοι την κοιτούσαν περίεργα επειδή ήταν μεγάλης ηλικίας. Ακόμη και η δασκάλα της, όπως εκμυστηρεύεται η Πονταρέλι, δεν πίστευε ότι θα επέστρεφε για δεύτερη φορά. Αν και, όπως παραδέχτηκε, τα βρήκε σκούρα στην αρχή, παρόλο που στα νιάτα της είχε ασχοληθεί με την ενόργανη γυμναστική, το έβαλε πείσμα να βελτιωθεί. Σιγά σιγά παρατηρούσε ότι γινόταν όλο και καλύτερη, γεγονός που της έδινε κουράγιο να συνεχίσει.

Στα 62 της το σώμα της είχε δυναμώσει τόσο πολύ, που κατάφερε να συμμετάσχει ως επαγγελματίας σε αγώνες pole dancing στο Λος Αντζελες, όπου ήρθε αντιμέτωπη με 18χρονα κορίτσια. Αν και δεν διακρίθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα, ακολούθως έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα Βορείου Αμερικής, κατακτώντας τη δεύτερη θέση με μικρή διαφορά από την πρώτη. Από τότε κάθε χρόνο συμμετέχει στα παγκόσμια πρωταθλήματα pole dancing, κατακτώντας πέντε τίτλους. Σήμα κατατεθέν της είναι οι φιγούρες που βασίζονται στη δύναμη του σώματος.

«Θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι η ηλικία δεν πρέπει να τους εμποδίζει να ακολουθήσουν τα όνειρά τους»

 

λέει η Πονταρέλι. Τονίζει δε ότι συνεχώς ακούει άτομα που λένε «είμαι πολύ μεγάλος, πολύ βαρύς, πολύ εκείνο, πολύ το άλλο για να γυμναστώ», όμως όλα αυτά εκείνη τα θεωρεί δικαιολογίες.

πηγή

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΟ Σμαραγδής… θα μηνύσει όσους δεν τους άρεσε η ταινία του γιατί «συνωμότησαν»
Επόμενο άρθροΗ αληθινή ιστορία πίσω από το παραμύθι της πεντάμορφης και του τέρατος