Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι θα κάνει ο Σκορπιός το 2018;

Τι θα κάνει ο Σκορπιός το 2018;

scorpio-sign

Για τον Σκορπιό το 2018 θα είναι μία χρονιά σημαντικών αλλαγών. Με τον Δία να κινείται στο ζώδιο σου μέχρι τις 8 Νοεμβρίου η μαχητικότητα σου φέτος θα χτυπήσει κόκκινο και προμηνύονται αλλαγές στο σπίτι, στην καριέρα αλλά και στα οικονομικά σου.

Στο οικονομικό μέτωπο, το 2017 σε βοήθησε να γίνεις λίγο πιο «δυνατός». Σε βοήθησε να ξεπληρώσεις ή να αναχρηματοδοτήσεις τα χρέη σου και να εξαλείψεις τις σπατάλες από τα έξοδά σου. Ήταν μια χρονιά που σε βοήθησε να φέρεις περισσότερη ευημερία, κάνοντας οικονομία και περικόπτοντας έξοδα που δεν είχαν νόημα.

Η τάση αυτή θα συνεχιστεί και το πρώτο εξάμηνο του 2018 που ο Ουρανός θα κινείται στον Κριό μέχρι τις 15 Μαίου, καθώς πέραν αυτού δεν θα χρειαστεί να λειτουργήσεις με τον ίδιο τρόπο. Ως Σκορπιός, φαίνεται να πιστεύεις σε μια ανώτερη δύναμη και να αποδέχεσαι την πνευματικότητα του ανθρώπου. Τη χρονιά αυτή, λοιπόν θα νιώσεις την ανάγκη να πλησιάσεις ακόμη περισσότερο την ανώτερη αυτή δύναμη και θα δυναμώσεις τις βαθύτερες πνευματικές σου ικανότητες. Είναι πολύ πιθανό να βιώσεις καταστάσεις που μοιάζουν με συμπτώσεις ή κάποιες άλλες που θα έχουν άψογο συγχρονισμό στην εκτέλεσή τους. Θα σου δίνεται η αίσθηση ότι «κάτι» πιο δυνατό από εσένα κινεί τα νήματα και σε βοηθάει, με αποτέλεσμα να στραφείς περισσότερο σε σχετικές αναζητήσεις.

Όσον αφορά στο σπίτι, την οικογένεια και γενικότερα τα προσωπικά σου θέματα, ήταν ανέκαθεν σημαντικά για εσένα και αυτό συνεχίζει να υφίσταται και φέτος. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν ανακατατάξεις και συνεχή μετακίνηση. Ίσως ψάχνεις να βρεις το σπίτι των ονείρων σου και ακόμη δεν έχεις καταφέρει να το εντοπίσεις, αν και κάθε φορά θεωρείς ότι μόλις βρήκες το ιδανικό. Σε κάποιες περιπτώσεις, η μετακίνηση αυτή φανερώνει μια τάση «νομαδικής» ύπαρξης. Νιώθεις όμορφα να περνάς χρόνο σε ένα νέο μέρος ή κερδίζεις εμπειρία που για εσένα είναι πολύτιμη.

Παράλληλα, οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα είναι αρκετές με αποτέλεσμα να είσαι πάντα σε εγρήγορση, αναζητώντας λίγες στιγμές «ελευθερίας» και μοναξιάς. Ωστόσο πάντα θα επιστρέφεις στο γιατάκι σου, ότι κι αν συνεπάγεται αυτό.

Από τις 8 Νοεμβρίου και μετά που ο Δίας θα σε «εγκαταλείψει» και θα μετακινηθεί στον Τοξότη, οι τομείς που θα σου τραβήξουν περισσότερο το ενδιαφέρον θα είναι εκείνοι της φιλίας και των ομαδικών δραστηριοτήτων, της πνευματικότητας, εξωτερικής εμφάνισης, επικοινωνίας και ταξιδιών. Ίσως κιόλας τότε πάρεις την απόφαση για μία μετεγκατάσταση στο εξωτερικό ή ακόμη και να πραγματοποιήσεις ένα ονειρεμένο σου ταξίδι. Μην εμποδιστείς από τα έξοδα, αλλά πάρε το ρίσκο και θα βγεις κερδισμένος.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η χρονιά που έρχεται φαίνεται ότι θα είναι πιο σημαντική για εσένα που ψάχνεις το άλλο σου μισό. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε γάμο, τα πράγματα είναι σταθερά, δεν αναμένονται εκπλήξεις και μάλιστα δεν σε ενδιαφέρει να δημιουργήσεις κάτι άλλο ή να αλλάξεις την κατάσταση. Νιώθεις αρκετά ανεξάρτητος και ελεύθερος να κινηθείς χωρίς προβλήματα και εντάσεις.

Να προσέχεις πώς θα κινηθείς τα διαστήματα που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του χρόνου (31 Ιανουαρίου– Έκλειψη Σελήνης στον Λέων, 15 Φεβρουαρίου– Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, 27 Ιουλίου– Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο και τέλος 11 Αυγούστου– Έκλειψη Ηλίου στον Λέων) γιατί ενώ θα φαίνεται πως θα έχεις μοναδικές ευκαιρίες δέσμευσης, οι ελπίδες θα είναι φρούδες και τίποτα τελικά δεν θα σε οδηγήσει σε κάποια σημαντική δέσμευση. Εάν πάλι έχεις μόνιμο δεσμό αυτές οι περίοδοι θα φέρουν αρκετή αναστάτωση σε μια προσπάθεια να δοκιμαστούν οι αντοχές και το συναίσθημα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Γενικότερα, θα υπάρξουν ανακατατάξεις, προβληματισμοί και εντάσεις που στόχο έχουν να αφήσουν όρθιο μόνο ό,τι αξίζει.

Μην φοβάσαι την αλλαγή, καθώς αυτή θα σου χαρίσει νέα δεδομένα, πιο αρμονικά με αντοχές στο χρόνο. Οι περίοδοι που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο γαλήνια και ήρεμα μέσα στην σχέση σου θα είναι από τις 19 Μαίου μέχρι τις 14 Ιουνίου που η Αφροδίτη θα κινείται στον Καρκίνο και από τις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι τέλη του χρόνου που η Αφροδίτη θα πηγαινοέρχεται στο ζώδιο σου.

Σε αυτά τα χρονικά διαστήματα, η σχέση σου θα περάσει από μία πολύ δημιουργική φάση και θα μπορέσεις να αλλάξεις πολλά από αυτά που δεν σου αρέσουν είτε μέσα στο σπίτι σου είτε σε συμπεριφορές. Τώρα θα αναθεωρήσεις τα πιστεύω σου και ίσως αναπροσαρμόσεις κάπως τις οικογενειακές σου «αρχές» γινόμενος λιγότερο απαιτητικός και απόλυτος.

Τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (22 Μαρτίου μέχρι 15 Απριλίου, 26 Ιουλίου μέχρι 19 Αυγούστου και 17 Νοεμβρίου μέχρι 6 Δεκεμβρίου) θα περάσεις κάποιες δοκιμασίες που θα πρέπει να διπλοσκεφτείς προτού τις διαχειριστείς. Τότε καλό είναι να μην πάρεις μακροχρόνιες και τελεσίδικες αποφάσεις, καθώς τα κριτήριά σου δεν θα είναι αντικειμενικά και ίσως σε ξελογιάσουν.

Επαγγελματικά και χρήμα

Αν και ο τομέας των οικονομικών δεν αναμένεται να είναι ο σπουδαιότερος για το 2018, τα χρήματα, τα εισοδήματα και γενικότερα οι οικονομικές σου σχέσεις θα είναι σημαντικές για εσένα, ενώ θα καταλαμβάνουν τις αρχικές θέσεις στον προγραμματισμό σου.

Είτε είσαι πλούσιος, είτε φτωχός, ο πλούτος και οι πλούσιοι άνθρωποι θα έχουν την εκτίμησή σου. Με τον Κρόνο να παραμένει στον Αιγόκερω και τον Ουρανό να μετακινείται στον Ταύρο από τις 15 Μαίου και μετά θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά για να αποπληρώσεις τα χρέη σου και ίσως κιόλας να πρέπει να περικόψεις αρκετά τα έξοδα σου ώστε να κάνεις την απαραίτητη οικονομία και να «ορθοποδήσεις».

Όλο αυτό μόνο καλό πρόκειται να σου κάνει και η οικονομική σου κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά δίνοντας σου ανάσες επιβίωσης. Το διάστημα που ο Δίας θα κινείται στο ζώδιο σου μέχρι τις 8 Νοεμβρίου ίσως να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες ζωής εξαιτίας μιας κληρονομιάς, να εισπράξεις σημαντικό ποσό από κάποια ασφαλιστική αποζημίωση ή ακόμη και να βγάλεις χρήματα από έναν καλό γάμο! Ως προς τον τομέα της εργασίας, η χρονιά δεν αναμένεται να σου φέρει μεγάλες και καίριες αλλαγές. Ωστόσο, η κατάσταση της προσωπικής και οικογενειακής ζωής αναμένεται να τον επηρεάσει αρκετά.

Αν υπάρξουν μετακινήσεις λόγω σπιτιού ίσως, αναγκαστείς να αλλάξεις εργασιακό περιβάλλον. Γενικότερα, φαίνεται πως θα είσαι λιγότερο φιλόδοξος αυτή τη χρονιά αλλά με αρκετά καλά αποτελέσματα όσον αφορά την θέση σου αλλά και την σταθερότητα σου. Η πνευματικότητα και η επιμόρφωση θα είναι πιο σημαντικές για εσένα το τελευταίο δίμηνο του χρόνου και ίσως τότε κάνεις κάποιες κινήσεις είτε για να εμπλουτίσεις περαιτέρω τις επαγγελματικές σου γνώσεις είτε ακόμη και να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΧειμερινό οδοιπορικό στο Ναύπλιο
Επόμενο άρθρο2018: Τα δώρα του Αι Βασίλη για κάθε ζώδιο