Αρχική ΖΩΔΙΑ 2018: Τα δώρα του Αι Βασίλη για κάθε ζώδιο

2018: Τα δώρα του Αι Βασίλη για κάθε ζώδιο

128624-05xw9

2018: Ξεκινά η νέα χρονιά με ελπίδα, όνειρα και αισιοδοξία. Το 2018 θα ευνοήσει κάποιους περισσότερο και κάποιους λιγότερο,  αλλά τι θα είναι αυτό που θα πρέπει να περιμένετε από τους 12 αυτούς μήνες;

Μία σύντομη ανάγνωση θα σας δώσει τις πληροφορίες που θα είναι πολύ χρήσιμες για τον περίπατο που θα κάνετε μέσα σε αυτό τον χρόνο. Ανοίξτε τα δώρα σας και εύχομαι για τον καθένα οι προσδοκίες σας, να είναι εν τέλει μικρότερες από ότι το σύμπαν όρισε για σας.

ΚΡΙΟΣ:

Ήρθε η στιγμή να σας δοθούν υλικά αγαθά, μετά από πολύ κόπο. Η χρονιά αυτή θα κτίσει την εμπιστοσύνη σας σε κάθε οικονομική προσπάθεια και θα απαλλαγείτε από χρέη που σας είχαν προβληματίσει κατά το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ:

Η συντροφικότητα θα πάρει άλλη αξία. Σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται η προσωπική σας ζωή, η χρονιά αυτή θα σας φέρει κοντά με την αδελφή ψυχή. Οι προβληματισμοί πάνω από αυτό το θέμα διαλύονται και νοιώθετε συναισθηματική πληρότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το δώρο σας για φέτος, το σύμπαν σας έχει προγραμματίσει για πρακτικά θέματα και επαγγελματικές επιτυχίες. Το 2018, είναι χρονιά επαγγελματικής προόδου, αλλά και ηθικής ικανοποίησης μέσα από προσωπικές προσπάθειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η δημιουργικότητα σας θα είναι αυτή την χρονιά σε υψηλά επίπεδα. Θα βρείτε ολοκλήρωση μέσα από τις σχέσεις σας με τα παιδιά, αλλά και θα έχετε την λαχτάρα να ζήσετε τον έρωτα και κάθε χαρά που η ζωή μπορεί να σας προσφέρει.

ΛΕΩΝ:

Οι οικογένεια θα σας στηρίζει σε κάθε σας επιδίωξη. Η σκέψη για την βελτίωση σας σε κάθε επίπεδο, θα είναι ένα σημαντικό δώρο. Θα είναι μία περίοδος ολοκλήρωσης σε κάτι που εκκρεμούσε και σας δημιουργούσε άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Όποια και αν είναι η ηλικία σας, η χρονιά αυτή είναι ένα πέρασμα στην ωριμότητα και τις πνευματικές αναζητήσεις. Το σύμπαν θα σας δίνει με ευκολία αυτά που θα ποθείτε. Δεν θα υπάρχουν κλειστές πόρτες, μόνο ξεκλείδωτες και οι καταλληλότερες για σας.

ΖΥΓΟΣ:

Ένα πολύ σημαντικό δώρο για σας θα είναι η οικονομική και υλική άνοδος. Βέβαια η συμβουλή μου είναι ότι θα πρέπει να έχετε την ευστροφία να μην αφήσετε τα χρήματα να κυλούν αναίτια από τα χέρια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Οι ευκαιρίες για επέκταση στην ζωή σας δεν θα λείψουν. Αν είχαν μείνει κάποια θέματα σε εκκρεμότητα, τώρα ήρθε η κατάλληλη χρονική περίοδος να σταθεροποιήσετε τις προσπάθειες των τελευταίων χρόνων. Το πλανητικό σκηνικό σας εξασφαλίζει καλές προοπτικές ευημερίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Στην διάρκεια αυτής της χρονιάς, θα έρθετε κατά πρόσωπο με την αλήθεια. Έτσι η βοήθεια που θα πάρετε από το σύμπαν θα είναι πολύ σημαντική, γιατί θα μπορέσετε να κάνετε μία απαραίτητη ανασκόπηση της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η ελπίδα και οι προσδοκίες για το μέλλον θα καλλιεργηθούν αυτή την χρονιά. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και ενδιαφέρουσα. Τον Ιανουάριο, τον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο, θα πραγματοποιηθούν πολλοί από τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

Ο επαγγελματικός τομέας θα έχει τις επιτυχίες που προσδοκάτε. Βέβαια θα πρέπει να ζυγίζετε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Στο τέλος του 2018, θα πραγματοποιηθούν νέες προοπτικές  που θα ισορροπήσουν αρκετά την κατά τα άλλα απαιτητική χρονιά.

ΙΧΘΥΕΣ:

Επιθυμία για πνευματική ανάπτυξη και άνοιγμα των οριζόντων σας. Αυτό είναι από τα πιο σημαντικά δώρα που θα σας χαρίσει το 2018. Για πολλούς από εσάς η χρονιά αυτή θα σας απογειώσει και θα φέρει στο προσκήνιο τις δημιουργικές αρετές σας.

πηγή


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤι θα κάνει ο Σκορπιός το 2018;
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 01 Ιανουαρίου: Πριν 17 χρόνια ήρθαν τα πρώτα ευρώ! (ΦΩΤΟ)