Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ H Μέριλ Στριπ προσφέρει για τη δημιουργία ταμείου υπέρ των θυμάτων σεξουαλικής...

H Μέριλ Στριπ προσφέρει για τη δημιουργία ταμείου υπέρ των θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης 500 χιλ. δολάρια

Meryl-Streep-Wallpaper-HD-0

Η ηθοποιός που κατηγορήθηκε ότι ήξερε και δεν μίλησε για τον Γουάινστιν προσφέρει για τη δημιουργία ταμείου υπέρ των θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης 500 χιλ. δολάρια.

Διάσημες προσωπικότητες του Χόλιγουντ προσφέρουν ηχηρά ποσά για τη δημιουργία ταμείου υπέρ των θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης.

Πρόκειται για το Time’s Up, στο οποίο μεταξύ άλλων συμμετέχουν οι βραβευμένες με Όσκαρ ηθοποιοί Ρις Γουίδερσπουν και Έμα Στόουν, η σκηνοθέτιδα Άβα Ντουβερνάι, οι τηλεοπτικοί παραγωγοί Σόντα Ράιμς και η σκηνοθέτιδα Πάτι Τζένκις. Πρόκειται για το Time’s Up, στο οποίο μεταξύ άλλων συμμετέχουν οι βραβευμένες με Όσκαρ ηθοποιοί Ρις Γουίδερσπουν και Έμα Στόουν, η σκηνοθέτιδα Άβα Ντουβερνάι, οι τηλεοπτικοί παραγωγοί Σόντα Ράιμς και η σκηνοθέτιδα Πάτι Τζένκις.

Μεταξύ αυτών και η Μέριλ Στρηπ που δώρισε 500.000 δολάρια υπέρ του  Time’s Up. να θυμίσουμε ότι η Μέριλ Στριπ έγινε στόχος μιας εκστρατείας στο Χόλιγουντ που την κατηγορούσε ότι γνώριζε αλλά δεν μίλησε για τις πράξεις του Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Ένας από τους λίγους άντρες δωρητές είναι ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος δώρισε στο ταμείο μέσω του ιδρύματος Wunderkinder, που έχει ιδρύσει με την σύζυγό του Κέιτ Κάπσοου, 2 εκατ. δολάρια. Ο σκηνοθέτης Τζ Τζ Άμπραμς και η σύζυγός του Κέιτι ΜακΓκραθ δώρησαν 1 εκατ. δολάρια.

Η παραγωγός Κάθλιν Κένεντι έδωσε για τη σύσταση του ταμείου 250 χιλ. δολάρια, ενώ η ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ δώρησε 100 χιλιάδες δολάρια όπως και η Όπρα Γουίνφρεϊ.

Μια ομάδα ηθοποιών δώρισε από 50 χιλιάδες δολάρια, ανάμεσα στις οποίες η Έμα Στόουν, η Νάταλι Πόρτμαν, η Κέιτ Μπλάνσετ και η Τζέσικα Τσαστέιν.

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗthetoc.gr
Προηγούμενο άρθρο“The Μπαρμπέριανς” – μια παράσταση μπάχαλο στο Κύτταρο
Επόμενο άρθροΟ Λάκης Γαβαλάς άφησε μουστάκι ντύθηκε κρητικός και πήγε στα Χανιά