Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Η Τάμτα σε νέο ρόλο – Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό...

Η Τάμτα σε νέο ρόλο – Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα!

tamta2

Η Τάμτα είναι μια γυναίκα που της αρέσει να πειραματίζεται και δεν εννoούμε -μόνο- με την εξωτερική της εμφάνιση.

Η τραγουδίστρια, τη σεζόν που διανύουμε, εμφανίζεται στο BOX μαζί με της Μέλισσες αλλά βρίσκει χρόνο για επιπλέον επαγγελματικές δραστηριότητες.

Από αρχές Φεβρουαρίου, πρόκειται να δούμε την Τάμτα κυριολεκτικά σε νέο ρόλο αφού ετοιμάζεται να κάνει το νέο της επαγγελματικό βήμα στο θέατρο. Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί είναι στις 3 Φεβρουαρίου.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Τάμτα θα γίνει μέσω της παράστασης “Cabaret”. Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ που σφράγισε την ιστορία των μιούζικαλ, όχι μόνο στο χώρο του θεάτρου αλλά και του σινεμά ανεβαίνει από 03.02.2018 στο Παλλάς σε παραγωγή Θεατρικών Σκηνών. Η κινηματογραφική μεταφορά του από τον Μπομπ Φος το 1972, με τη Λάιζα Μινέλλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, απέσπασε 8 χρυσά αγαλματίδια κι έκανε το Cabaret πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο.

Στη θεατρική παράσταση που θα ανέβει στις αρχές Φεβρουαρίου η Τάμτα βρίσκεται στο ρόλο της Σάλι Μπόουλς, ενώ στο ρόλο του Κομπέρ, ο Τάκης Ζαχαράτος. To Cabaret θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, χορογραφίες Δημήτρη Παπάζογλου και σε πρωτότυπους στίχους της Αφροδίτη Μάνου σε μια υπερπαραγωγή ενάντια σε συμβάσεις, γεμάτη σαγήνη, έρωτα, εκκεντρικότητα, χορό και πολλή μουσική.

Χώρος ονείρου ή εφιάλτη, εικόνα παρακμής ή διέξοδος, τόπος αμφισβήτησης ή διασκέδασης το Cabaret θα μείνει ριζωμένο για πάντα στη μνήμη των Θεατών.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΟι γιοι της Μαρίας Μπακοδήμου είναι δύο κούκλοι και σου τους δείχνουμε
Επόμενο άρθροΤι κοινό μπορούν να έχουν ένα περιοδικό και μια κούπα ζεστή σοκολάτα;