Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Τι κοινό μπορούν να έχουν ένα περιοδικό και μια κούπα ζεστή σοκολάτα;

Τι κοινό μπορούν να έχουν ένα περιοδικό και μια κούπα ζεστή σοκολάτα;

53fc80f66451b62a1f3ec9ac1b5b6ed0

To Koita Magazine εισχωρεί δυναμικά μέσα στο χώρο των γεύσεων. 

Το Spill It είναι στην καρδιά του  Μοσχάτου, και αποτελεί ένα μουσείο γεύσης για ροφήματα. Η ιδιοκτήτριά του Τόνια Ζυγοπούλου, έχει πάθος με τις ποικιλίες τσαγιών, καφέ και σοκολάτας.

Το τσάι είναι απόλαυση και μπορεί να εξελιχθεί σε ιεροτελεστία. Κρύο ή ζεστό, μπορεί να μας ταξιδέψει με αρώματα και γεύσεις που διεγείρουν ιδανικά τον ουρανίσκο μας και κατ επέκταση σε μια ψυχική ηρεμία.

Ο καφές είναι,  για τους περισσότερους, μια καθημερινή και αναγκαία απόλαυση. Ωστόσο δεν είναι πολλοί αυτοί που γνωρίζουν τις παραλλαγές που μπορείς  να κάνεις με ένα φλιτζάνι καφέ….

Η Τόνια  παντρεύει τις ποικιλίες κακάο όπως ακριβώς οι οινολόγοι τις διάφορες ποικιλίες του αμπελιού και οι λάτρεις της καλής σοκολάτας μπορούν επιτέλους να την απολαύσουν σε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων, ανάλογα με την προέλευση!

Και κάπου εδώ έρχεται το Koita ! Και σε μια αποκλειστική συνεργασία με το Spill It θα παρουσιάζουν απολαυστικές συνταγές με βάση τα ροφήματα! Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό κέικ με πράσινο τσάι; Σε ένα τσουρέκι με σοκολάτα bitter;  σε μπισκότα πασπαλισμένα με σκόνη μόκας;

Μόνο εδώ,

Stay tuned….


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Τάμτα σε νέο ρόλο – Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα!
Επόμενο άρθροΑυτά τα 2 ζώδια θα βρουν μέσα στο 2018 τον έρωτα της ζωής τους!