Αρχική ΖΩΔΙΑ 6 λάθη που κάνουν οι γυναίκες σκορπιοί στις σχέσεις

6 λάθη που κάνουν οι γυναίκες σκορπιοί στις σχέσεις

zcover

Μετά από επιστημονικές μελέτες που έγιναν στα κεντρικά του Ladylike με τη βοήθεια του google, καταλήξαμε στα 6 λάθη που κάνουν οι γυναίκες σκορπιοί στις σχέσεις και δυσκολεύουν τη δική τους ζωή αλλά και του συντρόφου τους. 

Εδώ που τα λέμε βέβαια, το ζώδιό μας δεν είναι υπεύθυνο για την όποια άσχημη συμπεριφορά έχουμε απέναντι στον σύντροφό μας, ωστόσο, αν είσαι σκορπίνα, ενδέχεται να αναγνωρίσεις κομμάτια του εαυτού σου στην παρακάτω λίστα.

#1 Δεν ξεκολλάνε από παλιές καταστάσεις

Τα έλεγε η Elsa στο »Frozen» αλλά οι σκορπίνες αρνούνται να δεχτούν ότι κάποια στιγμή καλό είναι να αφήνεις πίσω στο παρελθόν, όπου ανήκουν, κάποιες καταστάσεις. Οι σκορπιοί είναι ιδιαίτερα πιστοί και όταν είναι με κάποιον, ΕΙΝΑΙ 100% ΕΚΕΙ, αλλά οι γυναίκες σκορπιοί δυσκολεύονται λίγο περισσότερο να χωρίσουν/αφήσουν κάποιον, ακόμα και όταν δεν τις καλύπτει πια συναισθηματικά/ σeξουαλικά. Let it go ρε παιδιά, let it go.

#2 Δεν έχουν όρια

Οι σκορπίνες γίνονται ένα με τον σύντροφό τους, βυθίζονται στον κόσμο του και συχνά χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα, γεγονός που *προφανώς* δεν βγαίνει πάντα σε καλό. Τα όρια μέσα σε μια σχέση καλό είναι να υπάρχουν ώστε να μην νιώθει κανείς από τους δύο άβολα με ό,τι γίνεται.

#3 Χειραγωγούν τους συντρόφους τους

Οι σκορπιοί γενικά έχουν την τάση να χειραγωγούν τους ανθρώπους, κυρίως γιατί γνωρίζουν ότι είναι γοητευτικοί ενώ το γεγονός ότι επικοινωνούν σε βάθος με αυτόν που έχουν απέναντί τους, διευκολύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει φορτικό για τον εκάστοτε σύντροφο και να οδηγήσει σε χωρισμό.

#4 Είναι κτητικές

Μπορεί να μην τους φαίνεται, αλλά είναι ΦΟΒΕΡΑ ζηλιάρες και θέλουν να είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου- όχι όπως θα ήθελε μια λιονταρίνα, αλλά με πιο βαθύ και ουσιαστικό τρόπο. Για αυτό και είναι πολύ πιθανό να τις δεις να παρακολουθούν συνομιλίες, φωτογραφίες και μηνύματα. Ε, τώρα είναι ωραία πράγματα αυτά;

#5 Δεν εμπιστεύονται εύκολα τον σύντροφό τους

Γενικά οι σκορπίνες δεν χαλαρώνουν ποτέ. Μέχρι να καταφέρεις να μπεις στην καρδιά τους και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους θα περάσεις δύσκολα. Θα σου ξεψειρίσουν τα social media, θα σου κάνουν τις σωστές ερωτήσεις όταν δεν το περιμένεις, αν μπορούσαν θα έβαζαν μέχρι και ντετέκτιβ για να ανακαλύψει τα πιο βαθιά μυστικά σου, ΑΛΛΑ δεν πρόκειται να σου δείξουν ποτέ ότι φοβούνται πως θα σε χάσουν. Αυτό φυσικά δεν είναι υγιές, ούτε για εκείνες, ούτε για τον εκάστοτε σύντροφο, για αυτό καλό είναι να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη πριν προχωρήσεις τη σχέση σε επόμενο επίπεδο.

#6 Κρατάνε σκορ

Δεν ξεχνάνε ΤΙΠΟΤΑ. Τ Ι Π Ο Τ Α. Είναι ικανές να αναφέρουν μια ατάκα, που είπε ο σύντροφός τους πριν από 3 χρόνια ενώ έτρωγαν γαύρο μαρινάτο στη Σύρο, και τις είχε πληγώσει πολύ σε μια casual συζήτηση που κάνουν μια τυχαία Κυριακή. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντα κακό, γιατί το χρησιμοποιούν και όταν θέλουν να κάνουν δώρο σε κάποιον, οπότε να ξέρεις μπορεί φέτος τα Χριστούγεννα να αποκτήσεις το γκατζετάκι που χαλβάδιαζες τον περασμένο Φεβρουάριο.

πηγή


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΘυμάστε την Τζοβάνα Φραγκούλη; Έγινε 60 και σοκάρει με την εμφάνισή της!
Επόμενο άρθροΝα χαρούν τα σπουργίτια τον ήλιο πριν να αποθάνουνε – σπασμένες ψυχές