Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ Το 30 Something φτιάχνει την πιο νόστιμη πίτσα με πραλίνα και όλη...

Το 30 Something φτιάχνει την πιο νόστιμη πίτσα με πραλίνα και όλη η Αθήνα ”παραμιλά”

pizza-chocolate-sokolata

Μία γευστική πίτσα με πραλίνα, mascarpone και καραμελωμένα σύκα έχετε την τύχη να απολαύσετε  στο 30 something του Χαλανδρίου.

Μπαίνοντας στο μαγαζί έρχεσαι σ’επαφή με το έντονο βιομηχανικό στυλ και το ξύλινο στοιχείο, τόσο εσωτερικά, όσο κι εξωτερικά.

Στο 30 Something μπορεί κανείς να απολαύσει μία εξαιρετική ποικιλία από αλμυρές πίτσες, με την παραδοσιακή, λεπτή, τραγανή ζύμη όπως θα την απολαμβάναμε στην Ιταλία. Επίσης, τα ωραία cocktails και η ποικιλία κρασιών που διαθέτει το μαγαζί μπορούν να σε συναρπάσουν.

Αυτό όμως που πραγματικά προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον σε κάθε θαμώνα είναι η λαχταριστή σοκολατένια πίτσα. Οι λάτρεις της σοκολάτας δε θα αντισταθούν και όσοι δεν αρέσκονται στη σοκολάτα, ίσως και να αλλάξουν γνώμη. Δεν πρέπει να παραλείψετε να δοκιμάσετε αυτή τη γλυκιά pizza με πραλίνα φουντουκιού, mascarpone και καραμελωμένα σύκα ή καρύδια. Σοκολάτα που δε σε λιγώνει, που αραιώνεται με την γεύση του mascarpone και στολίζεται από το καραμελωμένο σύκο, απλώνεται επάνω σε ένα ζεστό λεπτό ζυμάρι. Παραδεισένια η αίσθηση στον ουρανίσκο αλλά και στο στομάχι μας!

Μία επίσκεψη εκεί, θα σας πείσει για πολλά περισσότερα.

Το 30 Something θα το βρείτε στην Πλατεία Ελευθερωτών (Αγίου Νικολάου) 8,  στο Χαλάνδρι. 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΠώς να ρίξετε στο κρεβάτι έναν άντρα Σκορπιό
Επόμενο άρθροΚαταφύγια: Η μαγεία των ελληνικών βουνών μόνο από 12€ το άτομο; Ναι, κι όμως!