Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ 4 τροφές που αγοράζεις μία φορά αλλά απολαμβάνεις για πολύ καιρό!

4 τροφές που αγοράζεις μία φορά αλλά απολαμβάνεις για πολύ καιρό!

Συντακτ_150816225525
Το ήξερες πως αρκετά «απομεινάρια» των τροφών που καταναλώνεις μπορείς να τα καλλιεργήσεις στο σπίτι σου και να πάρεις τη δική σου σοδειά;

Κρεμμύδι

Κόψε την ρίζα (λίγο πάνω από το λευκό τμήμα) και φύτεψε την σε μία γλάστρα σε φωτεινό σημείο του σπιτιού σου. Μην ξεχνάς να την ποτίζεις, χωρίς να το παρακάνεις όμως και αν δημιουργηθεί κρούστα στην επιφάνεια του χώματος, απλώς σκάλισε το.

Μαρούλι

Συνηθίζεις να πετάς τη λευκή του βάση; Μην το κάνεις! Τοποθέτησε την σε ένα μπολ με λίγο νερό σε φωτεινό μέρος και σε λίγες ημέρες θα δεις τα πρώτα φύλλα να κάνουν την εμφάνισή τους.

Σκόρδο

Βάλε μία σκελίδα σκόρδου σε μία γλάστρα που να την «βλέπει» ο ήλιος. Όσο το φυτό σου θα μεγαλώνει και θα πετάει βλαστάρια, εσύ θα πρέπει να τα κόβεις ώστε να αναπτυχθεί όσο περισσότερο γίνεται. Μην ξεχάσεις φυσικά, το καθημερινό πότισμα.

Τζίντζερ

Κόψε ένα από τα «εξογκώματα» της ρίζας που να έχει τουλάχιστον ένα «μάτι» πάνω του. Στη συνέχεια βρες ένα ζεστό σημείο στο σπίτι σου που όμως δεν χτυπάει ο ήλιος και φύτεψέ το (με το «μάτι» προς τα πάνω) σε μία γλάστρα με υγρό έδαφος. Μετά από 9 μήνες που το φυτό σου θα έχει αναπτυχθεί, κόψε ένα μικρό κομμάτι από τη ρίζα αλλά μην ξεχάσεις να την σκεπάσεις πάλι και να ρίξεις μπόλικο νερό.

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗfilenades.gr
Προηγούμενο άρθροΑυγοφέτες-ρολό με ζαμπόν και τυρί του τοστ
Επόμενο άρθροΤα 3 ζώδια που θα σου χαρίσουν άφθονο γέλιο!