Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ O Billy Papa φωτογραφίζεται για φιλανθρωπικό σκοπό, στο ημερολόγιο του Koita 2018

O Billy Papa φωτογραφίζεται για φιλανθρωπικό σκοπό, στο ημερολόγιο του Koita 2018

Το Κoita Μagazine, σε μια προσπάθεια προώθησης καλλιτεχνών και φιλανθρωπικής δράσης, δημιούργησε το ημερολόγιο Koita 2018.

Όσοι καλλιτέχνες φωτογραφήθηκαν και βοήθησαν με την κίνησή τους αυτή, τον σύλλογο Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες Μόνο Άνθρωποι θα συμμετέχουν και σε ένα αγώνα προώθησής τους σε ραδιόφωνα της επαρχίας, και άλλα μέσα ενημέρωσης

 

Ο ίδιος λέει για τον εαυτό του : Με λένε Βασίλη Παπαδογεωργόπουλο και έχω γεννηθεί στην Νέα Υόρκη την 1η Δεκεμβρίου του 1973 από Έλληνες γονείς. Θέλω να δηλώσω ότι από νεαρή ηλικία πάσχω από ψυχολογική πάθηση που με κατατάσσει στα Α.Μ.Ε.Α. (Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες), που σε καμία περίπτωση κανένας άνθρωπος με ειδικές ανάγκες δε θα έπρεπε να αισθάνεται στιγματισμένος. Το γεγονός αυτό μου ξύπνησε πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες και από μικρός ασχολήθηκα με τη μουσική της οποίας ήμουν λάτρης. Η πρωτοβουλία του Koita Magazine να βοηθήσει άτομα με ειδικές ανάγκες με έκανε να δεχτώ την πρότασή τους στο πρόσωπό μου να συνεισφέρω το ελάχιστο, γιατί ξέρω τι θα πει “άνθρωπος σε ανάγκη”. Παίζω industrial πειραματική μουσική, την οποία συνθέτω, γράφω τους στίχους και τραγουδάω!

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροKoita σαλπάρει ο ”Τρελλός” για Σύρο!!
Επόμενο άρθροΜήτση Κωνσταντάρα: Η ιστορία της αγαπημένης ηθοποιού και αδελφής του Λάμπρου Κωνσταντάρα