Αρχική ΖΩΔΙΑ Η σχέση των 12 ζωδίων με τη μοναξιά.

Η σχέση των 12 ζωδίων με τη μοναξιά.

shutterstock_344500055_0

Υπάρχουν άνθρωποι που ενδεχομένως έχουν απογοητευτεί από έναν ερώτα και πλέον προτιμούν να είναι μονοί, απαλλαγμένοι από μια σχέση, που δεν τους προσφέρει τίποτα απολύτως.

Άλλοι, δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς σχέση, τρομάζουν στην ιδέα να μείνουν μονοί τους, ενώ κάποιοι άλλοι καλύπτουν την μοναξιά τους, με φλερτ ή ακόμα και με την παρουσία των φίλων τους, κοντά τους. Μάθε ποια είναι η σχέση του κάθε ζωδίου με τη μοναξιά.

Διάβασε το ζώδιο σου και μάθε ποια η σχέση σου με τη μοναξιά σύμφωνα με την αστρολογία.

Κριός

Ο Κριός γενικά είναι ένα ζώδιο που αναζητά την ελευθερία του και δεν μπορείς να το βάλεις σε καλούπια. Ακόμα και όταν έχει σχέση, θέλει να έχει το δικό του, προσωπικό χώρο και χρόνο, δεν αντέχει την πίεση και αν νιώσει ότι χάνει την ελευθερία του, μπορεί και να… εξαφανιστεί! Άλλωστε, δεν έχει πρόβλημα με τη μοναξιά και μπορεί να μην βρίσκεται σε σχέση, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ταύρος

Μοναξιά και Ταύρος δεν πάνε μαζί… Αυτό το ζώδιο ψάχνει συνέχεια να βρει το άλλο του μισό, θέλει να έχει μια σχέση, για να ολοκληρώσει την ευτυχία του. Όταν δεν βρίσκει αυτό που θέλει και αναγκάζεται να μείνει μόνος, δεν είναι και το καλύτερο του, αισθάνεται ότι του λείπει κάτι. Άλλωστε μέσα από μια σχέση, νιώθει ασφάλεια. Αν αποφασίσει να απέχει από σχέσεις κι έρωτες, τότε τον έχουν κυριεύσει μεγάλες ανασφάλειες.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που του αρέσει να είναι ελεύθερο γενικά και αν τύχει να μην έχει σχέση, δεν τα βάφει και μαύρα. Εξάλλου, δεν τα πάει και τόσο καλά με τις σοβαρές δεσμεύσεις, που θα του στερήσουν την ανεξαρτησία του. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν επιδιώκει να κάνει σχέσεις, αλλά προτιμά άτομα που δεν θα τον πιέζουν γενικά. Αν αποφασίσει να μείνει μόνος, είναι επειδή θέλει να ζήσει νέες ερωτικές εμπειρίες ή να τα βρει με τον εαυτό του.

Καρκίνος

Για να μείνει ένας Καρκίνος μόνος του, σημαίνει ότι το παρελθόν του ακόμα τον στοιχειώνει και ένας έρωτας που τον πλήγωσε πολύ, δεν τον αφήνει να προχωρήσει τη ζωή του. Δεν είναι ζώδιο που θέλει να είναι μόνο του, αλλά κάποιες φορές αναζητά τη μοναξιά του. Θέλει να απέχει από όλους και όλα. Και δεν έχει την επιθυμία να κάνει μια νέα σχέση, σημαίνει ότι έχει την ελπίδα να επιστρέψει ξανά στη ζωή του ένας παλιός έρωτας…

Λέων

Ο Λέοντας νιώθει σχεδόν πάντα ερωτευμένος και συνήθως είναι σε μια σχέση, γιατί έτσι μπορεί να απολαμβάνει το θαυμασμό από το ταίρι του. Όταν δεν έχει κάτι σταθερό, είτε δεν μπορεί να νιώσει έντονα συναισθήματα για ένα άτομο, είτε έχει τις μαύρες του, είτε βρίσκεται σε αναζήτηση με τον εαυτό του. Δεν αποκλείεται όμως απλά να θέλει να παίζει από εδώ και από εκεί, και να… επιβεβαιώνει την μοναδικότητά του.

Παρθένος

Αν ένας Παρθένος δεν βρει το ταίρι εκείνο που πληροί τις δικές του προδιαγραφές, τότε προτιμά να μείνει μόνος του. Εξάλλου τα πάει μια χαρά με τον εαυτό του και ακόμα κι όταν έχει σχέση, θέλει τον προσωπικό του χώρο και χρόνο. Και αυτό συμβαίνει όταν θέλει να ασχοληθεί σε βάθος με άλλα θέματα στη ζωή του και όχι με τα ερωτικά του. Συχνά, είναι αλήθεια ότι ο ερωτικός τομέας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Άρα πιο καλή και η μοναξιά…

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα, μόνο και μόνο για να έχει μια σχέση στη ζωή του και να μην είναι μόνος. Αυτό σημαίνει ότι δεν τα πάει καθόλου καλά με την μοναξιά και προσπαθεί να την κρατήσει μακριά από αυτόν, με νύχια και με δόντια. Του αρέσει να φλερτάρει και να απολαμβάνει το θαυμασμό των γύρω του, γι’ αυτό και σε περιόδους μοναξιάς, ρίχνεται στο φλερτ και αναζητά απεγνωσμένα ταίρι ζωής. Και όταν το βρει, τα δίνει όλα.

Σκορπιός

Αν δεν βρει τη σχέση που θέλει, ένας Σκορπιός θα επιδιώξει να μείνει μόνος του και θα περάσει μια χαρά με τον εαυτό του. Άλλωστε και ο ίδιος αναζητά τις πιο πολλές φορές να είναι μόνος, χωρίς ταίρι. Αν ο έρωτας τού χτυπήσει την πόρτα δε θα πει όχι, αν βεβαία τηρεί και τις απαραίτητες προδιαγραφές. Όταν αποφασίζει να είναι μόνος, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει βρει αυτό που ψάχνει ή έχει απογοητευτεί από μια παλιά του σχέση. Γενικά, αυτό το ζώδιο ή θα έχει σχέσεις πολλές στη ζωή του, ή θα διανύει ένα μοναχικό δρόμο.

Τοξότης

Ο Τοξότης γενικά, δε θα νιώσει ποτέ μόνος, γιατί έχει πολλούς φίλους στη ζωή του και αν δεν έχει σχέση, αυτοί είναι πάντα εκεί να καλύψουν τα κενά του. Άλλωστε, είναι αλήθεια ότι βάζει τους φίλους του πάνω από όλα και δίνεται ολοκληρωτικά σε αυτούς. Δε λέει όχι σε μια σχέση όμως, αρκεί να μην του στερήσει την ατομική του ελευθερία και την ανεξαρτησία του. Και βέβαια, αν ερωτευτεί ένα άτομο που η σχέση τους δεν έχει μέλλον, τότε αναζητά απεγνωσμένα την μοναξιά του, για να τα βρει ξανά με τον εαυτό του.

Αιγόκερως

Όταν ο Αιγόκερως είναι μόνος του, μπορεί να σκεφτεί με πιο καθαρό μυαλό τη ζωή του και να αφοσιωθεί ακόμα πιο πολύ στην επαγγελματική του καριέρα. Και επειδή είναι ζώδιο που αν απογοητευτεί από μια σχέση πληγώνεται πολύ, μπαίνει σε μεγάλες περιόδους μοναξιάς και το προτίμα αυτό. Αν αποφασίσει όμως να μπει ξανά σε σχέση, θα πρέπει το άτομο που θα βρει, να είναι το κατάλληλο. Να έχει όλα αυτά που ψάχνει. Αλλιώς, κάνει σχέση με τη μοναξιά του και… όλα καλά!

Υδροχόος

Ένα απρόβλεπτο και φιλελεύθερο ζώδιο σαν τον Υδροχόο, δεν αγχώνεται ποτέ για τίποτα και για κανέναν. Έτσι, εάν δεν έχει σχέση, περνάει πολύ καλά και με τον εαυτό του. Και καλύτερα, για να έχει και το χρόνο να ασχοληθεί πιο πολύ με τη… σωτηρία του κόσμου, που είναι και το όνειρό του. Αν πάλι βαρεθεί την μοναξιά (το παθαίνει συχνά αυτό), θα κάνει μια σχέση με τα δικά του δεδομένα πάντα. Αν δεν τα βρει σε ένα άτομο, προτίμα να βγει, να φλερτάρει, να παίξει ερωτικά με τους πάντες, να τον θαυμάσουν και να τον ερωτευτούν. Όλοι όμως!

Ιχθύες

Ο Ιχθύς είναι ζώδιο ευαίσθητο και δεν του αρέσει να είναι μόνος του στη ζωή. Προτιμά να έχει μια σχέση, για να νιώθει συναισθηματική ασφάλεια και ολοκλήρωση. Αν μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνος, μάλλον ακόμα είναι κολλημένος στο παρελθόν, σε ένα ερώτα που τον πλήγωσε. Και επειδή θα τον πιάσουν τα παράπονά του, θα προσπαθήσει να βρει ένα άλλο ταίρι, για να διαγράψει εντελώς το παρελθόν. Δεν του πάει να νιώθει ότι ένας μεγάλος έρωτας τέλειωσε για πάντα και δε θα ζήσει ξανά κάτι ανάλογο…

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗzwdia24.gr
Προηγούμενο άρθροΈπινα νερό με λεμόνι και μέλι για ένα μήνα και δείτε τι μου συνέβη
Επόμενο άρθροΠοια ήταν η Αλεξάνδρα, που το όνομά της έγινε λεωφόρος;