Αρχική ΓΕΥΣΗ Πολύχρωμη κοτόπιτα

Πολύχρωμη κοτόπιτα

photo (2)

Μία πίτα που τρώγεται σαν Κυρίως πιάτο πλούσια σε υλικά και γεύση που είμαι σίγουρος θα την λατρέψετε.

Υλικά Συνταγής

1 πακέτο Φύλλα για Πίτα
2 στήθη κοτόπουλου σε κομματάκια
2 πράσινες πιπεριές σε κομματάκια
2 κόκκινες πιπεριές σε κομματάκια
2 κίτρινες πιπεριές σε κομματάκια
2 κρεμμυδάκια φρέσκα σε κομματάκια
1 Πράσο σε κομματάκια
250 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια
Μαϊντανό ψιλικομμένο
Λίγο αλάτι και πιπέρι
ελαιόλαδο
150 γραμμάρια Τριμμένη Φέτα (περίπου)
2 αυγά

Εκτέλεση

Βράζουμε το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα. Αφού γίνει το αφήνουμε στην άκρη σ ένα πιάτο.
Σ ένα βαθύ τηγάνι, τσιγαρίζουμε όλα τα λαχανικά και έπειτα προσθέτουμε το κοτόπουλο. Αφήνουμε λίγο να πάρουνε μία βράση. Αφαιρούμε από τη φωτιά και τα ρίχνουμε όλα σ ένα μπολ και περιμένουμε να κρυώσουν.
Αφού κρυώσουν, ρίχνουμε τα αυγά, το αλάτι το πιπέρι και την Τριμμένη Φέτα και ανακατεύουμε. Το μείγμα μας είναι έτοιμο.
Στο λαδωμένο ταψί μας, βάζουμε δύο φύλλα κάτω και τα πασπαλίζουμε με λίγο λάδι. Ρίχνουμε λίγη γέμιση και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο τα υπόλοιπα φύλλα μας με τη γέμιση. Τελειώνουμε με δύο φύλλα πάνω και πασπαλίζουμε λίγο λάδι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 30-40 λεπτά.

Καλή σας απόλαυση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 


Πηγή

 

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤο πρώτο πράγμα που προσέχει κάποιος μπαίνοντας σπίτι σου
Επόμενο άρθροΦιλανθρωπική εκδήλωση- παρουσίαση παιδικών βιβλίων στο Δήμο Περιστερίου για την “Κιβωτό του κόσμου”