Αρχική ΓΕΥΣΗ Μίνι Μπαμπάδες

Μίνι Μπαμπάδες

00003736

Πανεύκολη συνταγή που σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε ένα κλασσικό γλυκό χωρίς να παιδευτείτε.

Υλικά συνταγής

5 αυγά
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 και 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
1/2 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ
1 μπαίηκεν
1 βανίλια
ξύσμα πορτοκαλιού
Για το σιρόπι
2 και 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη
3 φλιτζάνια νερό
Για το γέμισμα
Σαντιγί

Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ να ανακατευτούν καλά.
Γεμίζουμε 2 ταψάκια για μάφιν (με 6 υποδοχές το κάθε ταψάκι και γεμίζουμε κάθε υποδοχή μέχρι τη μέση γιατί το μίγμα με το ψήσιμο θα φουσκώσει).
Τα ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να φουσκώσουν και να χρυσίσουν.
Τ΄αφήνουμε να κρυώσουν.
Βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι 5 λεπτά και τα σιροπιάζουμε.
Όταν κρυώσουν τα σκίζουμε με μαχαίρι στη μέση και τα γεμίζουμε με σαντιγί.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗcookpad.com
Προηγούμενο άρθροΈκοψα τη ζάχαρη για δυο μήνες και δείτε όλες τις αλλαγές που έγιναν στο σώμα μου…
Επόμενο άρθρο«ΕΚΤΟΣ ΥΛΗΣ ή ο μονόλογος ενός καθ’ ομολογία παράλογου» με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, δωρεάν στον Αλέξανδρο.