Αρχική ΖΩΔΙΑ Οι κρυμμένες επιθυμίες κάθε ζωδίου

Οι κρυμμένες επιθυμίες κάθε ζωδίου

krymmenes-epithymies-kathe-zodiou

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι πραγματικά εμπνέει κάθε ζώδιο και το κάνει να θέλει να σηκωθεί το πρωί;

Κάθε ζώδιο έχει μια κρυφή επιθυμία για κάτι το οποίο είναι τόσο ευρηματικό που δε θα σταματούσε σε τίποτα μέχρι να το καταφέρει ή να το αποκτήσει.

Ας δούμε ποιες είναι οι κρυμμένες επιθυμίες κάθε ζωδίου.

Κριός

Ο Κριός θέλει να είναι ηγέτης και να πετύχει μεγάλα πράγματα στη ζωή του.Ο Κριός είναι το πιο αποφασιστικό ζώδιο. Έχει γεννηθεί ηγέτης που ονειρεύεται πολλά.

Ταύρος

Ο Ταύρος επιθυμεί την ασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής του.Ο Ταύρος ποθεί ασφάλεια με κάθε τρόπο και την απαιτεί σε κάθε τομέα της ζωής του.

 Δίδυμος

Ο Δίδυμος επιθυμεί την ποικιλία, καινούργιες εμπειρίες και να μάθει καινούργια πράγματα.Ο Δίδυμος διψά για γνώση που ποτέ δεν ικανοποιείται πλήρως και διασκεδάζει το να προσπαθήσει κάτι καινούργιο.

 Καρκίνος

Ο Καρκίνος επιθυμεί να νιώσει συναισθηματικά, ρομαντικά και οικονομικά ελεύθερος.Η ελευθερία είναι πάντα στο μυαλό του Καρκίνου και δεν σταματά μέχρι να την πετύχει.

Λέων

Ο Λέων επιθυμεί τον σεβασμό και τον έπαινο. Συνεχώς.Αν δεν επαινέσετε ένα λέοντα για τις επιτυχίες του τότε πιστέψτε μας… θα καταλάβετε.

 Παρθένος

Ο Παρθένος επιθυμεί την αγάπη σαν «ναρκομανής».Ο Παρθένος έχει εμμονή με την αγάπη και την επιθυμεί σαν ναρκωτικό. Τη μοιράζει και την δέχεται όπου και αν πάει.

 Ζυγός

Ο Ζυγός επιθυμεί ισορροπία και σαφήνεια.Ο Ζυγός δεν επιθυμεί τίποτα άλλο από την αληθινή ισορροπία και σαφήνεια στη ζωή. Όταν όλα είναι σε τέλεια ισορροπία ο ζυγός είναι ευχαριστημένος.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός επιθυμεί να φτάσει στην κορυφή και να νικήσει την υπεροχή.Ο Σκορπιός είναι εξαιρετικά αποφασισμένος και δεν εγκαταλείπει ποτέ μια πρόκληση. Αγαπά όσο τίποτα άλλο να αποδείξει πως οι άλλοι είναι λάθος και να πετύχει εκεί που οι άλλοι απέτυχαν.

Τοξότης

Ο Τοξότης επιθυμεί να κάνει καινοτομίες και αλλαγές στον κόσμο.Ο Τοξότης δεν φοβάται να επεκταθεί και να δοκιμάσει καινούργια πράγματα και θα επιχειρήσει να κάνει καινοτομίες και αλλαγές στον κόσμο που θα επηρεάσουν πολλές ζωές.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως επιθυμεί τον θαυμασμό από τους φίλους και την οικογένειά του.Οι Αιγόκεροι έχουν μια δυνατή επιθυμία θαυμασμού και επιδοκιμασίας για τα κατορθώματα τους από την οικογένεια και τους φίλους.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει την επιθυμία να ξεχωρίσει από το πλήθος και να αναγνωρισθεί γι αυτό.Ο Υδροχόος μισεί να «αναμιγνύεται» και έχει την κρυφή επιθυμία να ξεχωρίσει και να επαινεθεί γι αυτό.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς επιθυμεί να κάνει πραγματικότητα τις άγριες φαντασιώσεις και τα όνειρα του.Ο Ιχθύς δεν θέλει τίποτα άλλο από το να κάνει τις συχνά τρελές αλλά κάποιες φορές ευφυείς ιδέες και όνειρα πραγματικότητα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα 

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗawakengr.com
Προηγούμενο άρθροΨέματα και για όλο τον Φεβρουάριο από Αθερίδη, Καρύδη, Αλικάκη και Κάππα στο Μικρό Παλλάς
Επόμενο άρθροΗ Καλύτερη Σεφ του πλανήτη δεν πήγε ποτέ σε σχολή μαγειρικής και ήξερε να βράζει μόνο μακαρόνια