Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Έτσι είναι σήμερα η Αφροδίτη της σειράς «Άκρως οικογενειακόν»

Έτσι είναι σήμερα η Αφροδίτη της σειράς «Άκρως οικογενειακόν»

2074048

Η Μαρούσα Στρογγυόγλου μπορεί να έχει χρόνια να κάνει τηλεόραση αλλά τη βλέπουμε συχνά στις επαναλήψεις της σειράς «Άκρως οικογενειακόν» που την έκανε ευρέως γνωστή.

Πλέον περίπου στα 40 της ασχολείται με το θέατρο και συμμετέχει σε δική της μπάντα, την Canto Liba καθώς είναι ταλέντο και στο τραγούδι.

«Το είχα απωθημένο από μικρή, αλλά ποτέ δεν το τολμούσα. Από μικρή τραγουδούσα, άκουγα μουσική. Ξαφνικά είπα ότι θα το κάνω γιατί μου αρέσει και προχωράει καλά. Δεν ξέρω πώς έγινε, γιατί στη σχολική χορωδία με είχαν “κόψει”, οπότε όταν τα παιδιά του γκρουπ, ύστερα από πέντε πρόβες, μου είπαν “ξεκινάμε” δεν το πίστευα!».

Μετά από αυτή τη μεγάλη επιτυχία έκανε γκεστ εμφανίσεις στη σειρά «Εντιμότατοι κερατάδες» ενώ έπαιξε πάλι με τον Γιάννη Μπέζο στο «Ήρθε κι έδεσε». Το τηλέφωνό της δεν ξαναχτύπησε για κάποιον ρόλο σε σειρά.

«Δεν έχω καταλάβει ακόμη τι έχει γίνει. Πάντα υπήρχε κρίση στο επάγγελμα του ηθοποιού, γιατί είμαστε πολλοί, αλλά πιστεύω τελικά πως υπάρχουν κάποιοι που το κυνηγάνε πολύ και γι’ αυτό υπάρχουν και στην τηλεόραση».

Σήμερα είναι μια ευτυχισμένη μητέρα και σύζυγος.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗpatrasevents.gr
Προηγούμενο άρθροKatie Holmes: Η δίαιτα που ακολούθησε και έχασε όλα τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα
Επόμενο άρθροΠράσινο smoothie για επίπεδη κοιλιά