Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ Το Koita-magazine έκοψε την πίτα του προσφέροντας πολλά χαμόγελα και δώρα!

Το Koita-magazine έκοψε την πίτα του προσφέροντας πολλά χαμόγελα και δώρα!

27368653_1669749036415947_7992464492639330290_o

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου η ομάδα του Koita-magazine έκοψε την πίτα της, παρέα με σπουδαίους φίλους και συναδέλφους στο γνωστό μας Capelo, στο Κολωνάκι.

Μέσα σ’ένα ζεστό και φιλικό κλίμα αποφασίσαμε να κόψουμε την πίτα μας, πλάι σε ανθρώπους που μας αγαπούν, εκτιμούν τη δουλειά μας και  αποτελούν το έναυσμα για καθετί όμορφο και δημιουργικό!

 

Σ’ένα στέκι που αγαπάμε και περνάμε πάντα όμορφα, αποφασίσαμε να μαζευτούμε όλη η ομάδα του περιοδικού και να γιορτάσουμε για τη νέα χρονιά.

Φίλοι, καλοί συνάδελφοι, σπουδαίοι επαγγελματίες από το χώρο του θεάματος και της μόδας έδωσαν το παρόν.

Η βραδιά είχε μπόλικο ποτό, άφθονο χορό και μουσική, αλλά πάνω απ’όλα φρέσκια διάθεση, αληθινά χαμόγελα και πολλά δώρα.

Ένα κόσμημα, βιβλία, το νέο CD της Σύλβιας Ευθυμίου(όπου και παρευρέθηκε η ίδια), προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις ήταν μερικά από αυτά.

Το φλουρί κέρδισαν από κοινού οι Πάνος Θάνος και Σπύρος Καλαματιανός

Κόψαμε την πίτα μας και η εκδότρια του περιοδικού Μαριάμ Νίκου, ευχαριστώντας όλους όσους είναι πάντα δίπλα μας, ευχήθηκε πολλές πολλές επιτυχίες στο περιοδικό μας.

Mαζί μας βρέθηκαν η αγαπημένη κυρία της μόδας Τζένη Οικονόμου Ρίζου με τη κόρη της Ναταλί μαζί με τον Άγη Ιωκείμ και τον Γιώργο Κουτούλια, ιδιοκτήτη του Models Academy, η σχεδιάστρια μόδας Λίλα Νόβα με την αδερφή της Αγγελική, ο φωτογράφος Κωνσταντίνος Γιαννάκης, η σχεδιάστρια μόδας Έλενα Κυρίτση, η τραγουδίστρια Πέννυ Σκάρου ,η σχεδιάστρια μόδας Ράνια Ρούτση, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Μαίρη Κατρισσιώση Μπάλντουιν, ο χορευτής Αθανάσιος Πισανίδης, ο ηθοποιός Πάνος Τσαλιγόπουλος, η γνωστή booker Βίκυ Παρασκευοπούλου, η ιδιοκτήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού Alchemy Ευγενία Διακουμάκου με τον σύζυγό της Νίκο Διακουμάκο, η γνωστή σκηνοθέτης Ισμήνη Σακελαροπούλου, οι γνωστοί φωτογράφοι Γεωργία Σιέττου και Στέλιος Δανιήλ,  η τραγουδίστρια Χριστίνα Γκόλια, ο ιδιοκτήτης του γνωστού καλλιτεχνικού site  e-stage Βασίλης Στασινόπουλος, ο τραγουδοποιός Θωμάς Φώτης, o φωτογράφος Κυριάκος Σιδηρόπουλος και ο αγαπημένος σκηνοθέτης των παιδιών Γιώργος Παπαευσταθίου.

 

Αυτό λοιπόν θα ευχηθώ κι εγώ μέσα από εδώ. Να έχουμε πάντα δίπλα μας άξιους συνεργάτες, να λειτουργούμε σαν ομάδα και να έχουμε επιτυχία σε κάθε μας βήμα από εδώ και πέρα.

 

*Ευχαριστούμε πολύ τα ζαχαροπλαστεία  Passarella και την Μαρκέλλα Καζαμία για την ευγενική χορηγία της βασιλόπιτας! 

 

Πάρτε μια γεύση από τη βραδιά μέσα από τον φακό του Γιάννη Βλασερού:

 

 

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ «άγνωστη» φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη που ούτε οι φανατικοί δεν έχουν δει (Pic)
Επόμενο άρθροΟι άνθρωποι που κλαίνε κατά τη διάρκεια των ταινιών είναι οι πιο δυνατοί από όλους