Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Survivor 2: Όταν ο “Φραουλίτσας” των Μαχητών πρωταγωνιστούσε σε video clip Ελληνίδας...

Survivor 2: Όταν ο “Φραουλίτσας” των Μαχητών πρωταγωνιστούσε σε video clip Ελληνίδας ερμηνεύτριας!

FRAOULITSAS

Είναι μόλις 26 χρόνων και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο φετινό Survivor από τα πρώτα επεισόδια. Ο λόγος για τον Νικόλα Αγόρου των μαχητών που έχει γίνει γνωστός στα social media ως ο “Φραουλίτσας”, λόγω του μεγάλου τατουάζ μιας φράουλας που έχει μεταξύ άλλων στο σώμα του.

Ο Νικόλας μοιάζει να συνδυάζει ένα καλογυμνασμένο σώμα, εκρηκτικότητα στα αθλήματα και μια ανταγωνιστικότητα που δεν έχει ενθουσιάσει όμως το κοινό, μιας και πολλοί τον κατηγορούν στο twitter πως “αντιγράφει τον Ντάνο”. Εκείνος πάντως, δίνει τον καλύτερό του εαυτό στα παιχνίδια και προσπαθεί κάθε φορά να ξεπερνά τον εαυτό του. Όπως είχε αποκαλύψει , μάλιστα, στο video για την είσοδό του στο παιχνίδι, ο Νικόλας τα τελευταία χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα, ασχολείται με τον αθλητισμό και θέλει να κερδίσει το έπαθλο για να βοηθήσει την οικογένειά του.

Έλα όμως που ο παίχτης των Μαχητών δεν μας είναι τελικά και τόσο άγνωστος. Βλέπεις η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση δεν ήταν στο Survivor, αλλά ένα χρόνο πριν στο video clip της Demy στο τραγούδι “Ισόβια Μαζί”.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtlife.gr
Προηγούμενο άρθροMilkshake σοκόλαση
Επόμενο άρθροΗ τσάντα που κράτησε η κόρη της Beyonce κοστίζει περισσότερο και από το αμάξι σου (ίσως)