Αρχική ΓΕΥΣΗ Muffins με κολοκύθα και φέτα

Muffins με κολοκύθα και φέτα

720x400_january_site_0000_muffins_dinkel_me_kolokitha_kai_feta_2

Βρήκα αυτή τη συνταγή για αλμυρά Muffins και μου φάνηκε πολύ ωραία επιλογή σαν σνακ οπότε είπα να την μοιραστώ μαζί σας.

Υλικά συνταγής

1 φλιτζάνι πουρέ κολοκύθας
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 αυγά ελαφρώς χτυπημένα
2 κουταλάκια του γλυκού μηλόξυδο
100 γρ φέτα κομμένη σε κύβους (μπορείτε αντί για φέτα να χρησιμοποιήσετε ψιλοκομμένες ελιές ή ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα)
1/2 φλιτζάνι σπασμένα καρύδια
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού (μπορείτε αντί για βασιλικό να δοκιμάσετε ψιλοκομμένο κόλιανδρο, δυόσμο ή μαϊντανό)
2 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
Συστατικά
1/2 φλιτζάνι αλεύρι (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλέυρι φαγόπυρου για πιο υγιεινό ή οποιοδήποτε αλεύρι της αρεσκίας σας)
1 1/2 φλιτζάνι βρασμένη κινόα (μπορείτε αντί για κινόα να χρησιμοποιήσετε καστανό ρύζι)
2 κουταλιές της σούπας ηλιόσποροι ωμοί
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C.
Σε ένα μπολ, ανακατεύετε τα συστατικά 1.
Σε ένα ξεχωριστό μπολ, συνδυάστε συστατικά 2.
Ανακατεύουμε τα συστατικά 1 και 2.
Βάζουμε τα muffins μας στις θήκες.
Ψήστε για 25-30 λεπτά (ελέγχουμε με την μύτη ενός μαχαιριού να δούμε αν έχουν γίνει μέσα).

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗcookpad.com
Προηγούμενο άρθροΟμελέτα λαχανικών
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο με πορτοκάλι και μέλι, η Χαβάη στο πιάτο σας