Αρχική RETROLOVERS Νατάσα Μανίσαλη: Η Νατάσα Σαριτζόγλου της καρδιάς μας!

Νατάσα Μανίσαλη: Η Νατάσα Σαριτζόγλου της καρδιάς μας!

nata-708

Νατάσα Μανίσαλη: Η Νατάσα Σαριτζόγλου της καρδιάς μας! Έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της 5ης Φλεβάρη του 2016.

Γεννημένη τον Αύγουστο του 1961, αγάπησε από μικρή το θέατρο και σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο.  Συμμετείχε σε σπουδαίες παραστάσεις, όπως το «Βίρα τις Άγκυρες» (1997) του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παθανασίου, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Αγάπησε από μικρή το θέατρο και σπούδασε στο Εθνικό, όπου συμμετείχε σε σπουδαίες παραστάσεις από μικρή στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη. Η Νατάσσα Μανίσαλη συμμετείχε σε μεγάλες θεατρικές επιτυχίες όπως το «Βίρα τις Άγκυρες» του Μιχάλη Ρέππα….

Η ηθοποιός, έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό, μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega «Eμείς κι εμείς». Η σειρά προβλήθηκε από το 1994 μέχρι το 1998 και χάρισε το γέλιο με τις περιπέτειες μίας παρέας που ζούσε στο Μετς. Η ηθοποιός ενσάρκωνε την «καπάτσα» της παρέας, τη Νατάσσα Σαριτζόγλου, που εργαζόταν  στις δημόσιες σχέσεις μιας δισκογραφικής εταιρίας.

Συμμετείχε επίσης και σε μία άλλη επιτυχία, στους «Μικρομεσαίους», στον ρόλο της αδερφής του Παύλου Ευαγγελόπουλου, «Μπέτυς Πετρίδου». Η σειρά έφερε τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Διλιανίδη και προβλήθηκε από το 1992- 1993 στο Mega.

Η Νατάσσα Μανίσαλη είχε εμφανιστεί επίσης, στην σειρά «Νταντά», «Εκείνες και εγώ». Στον κινηματογράφο εμφανίστηκε  στην ταινία «Peppermint» σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπάκα, και στην ταινία «Βασίλισσα Μαϊμού».

Το 2011, είχε παίξει στην παράσταση των Ρήγα- Αποστόλου «Οι γυναίκες με τα μαύρα» (τον 2ο χρόνο).

Θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας για το πηγαίο της ταλέντο, το χαμόγελο της και την μεγάλη της καρδιά! 

Δείτε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΡομπότ-μπαρίστα σερβίρει σε καφέ της Ιαπωνίας!
Επόμενο άρθροΠαστίτσιο με λαζάνια και είμαστε αλάνια!