Αρχική Health Δίαιτα Οι καλύτερες ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά εύκολα και γρήγορα

Οι καλύτερες ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά εύκολα και γρήγορα

286777

Όταν ο στόχος μας είναι να χάσουμε βάρος, η πρώτη περιοχή που μας έρχεται στο μυαλό είναι αυτή της κοιλιάς. Άλλωστε, δεν υπάρχει καλύτερο κίνητρο από το να χωρέσεις στο αγαπημένο σου jean που έχεις να φορέσεις χρόνια.

Υπάρχουν λοιπόν μικρά μυστικά, όπως κάποια είδη προπονήσεων που πρέπει να ενσωματώσεις στη ρουτίνα σου αν θες να αποκτήσεις sexy κοιλιακούς.

1. Χρησιμοποίησε την κλίση στον διάδρομο για να αυξήσεις έως και 50% την καύση των θερμίδων. Αν προτιμάς τη γυμναστική στην ύπαιθρο, προτίμησε μέρη με ανηφόρες. Κάνε εναλλαγές υψηλής και χαμηλής ταχύτητας για μεγαλύτερα αποτελέσματα.

2. Χρησιμοποίησε το μηχάνημα της κωπηλασίας. Έτσι, όχι μόνο θα κάψεις θερμίδες, αλλά είναι μία άσκηση που γυμνάζει τους μυς στα πόδια, τα χέρια, τους ώμους και τον κορμό.

3. Βάλε το HIIT στη ζωή σου. H υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση προάγει τη μέγιστη καύση λίπους. Μετά από 10 λεπτά προθέρμανσης κάνε 30 δευτερόλεπτα έντονης άσκησης, μετά χαλάρωσε τον ρυθμό σου και μετά πάλι πιο έντονα. Στις έντονες ασκήσεις πρέπει να στοχεύεις σε διαφορετικά μέρη του σώματος.

4. Ενίσχυσε την άσκηση «σανίδα» χρησιμοποιώντας μία Bosu Ball. Προσπαθώντας να κρατήσεις ισορροπία, το σώμα σου ενεργοποιεί όλους τους μυς της κοιλιάς, ενδυναμώνεται ο κορμός σου και ενισχύεται ο μεταβολισμός σου.

5. Σήκωνε περισσότερα βάρη κάνοντας πιο σύντομα διαλείμματα μεταξύ των σετ για να συνεχίσουν οι καύσεις ακόμα και μετά την προπόνησή σου. Μόνο φρόντισε να μην το παρακάνεις. Αν δεν αντέχεις προσάρμοσε το βάρος και τα διαλείμματα και αν ανήκεις στους αρχάριους συμβουλεύσου τον γυμναστή.

6. Κάνε 45’ – 60’ γρήγορο περπάτημα την ημέρα. Ακούγεται απλό, αλλά μπορεί να κάνει θαύματα στην σιλουέτα σου. Μειώνει τα επίπεδα κορτιζόλης, σε απαλλάσσει από το στρες, ενώ ταυτόχρονα γυμνάζει όλο σου το σώμα.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμα:Δείτε τι πρόσθεσα στο νερό που έπινα και έχασα κιλά


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗgovastileto.gr
Προηγούμενο άρθροSophia Hadjipanteli: H Ελληνίδα με τα μεγάλα φρύδια που λάτρεψε το Instagram
Επόμενο άρθροPower milkshake