Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ο Quentin Tarantino μιλάει για το περιστατικό με την Uma Thurman

Ο Quentin Tarantino μιλάει για το περιστατικό με την Uma Thurman

BBINZyY

Ο Quentin Tarantino μιλάει για το περιστατικό με την Uma Thurman

Πριν από μερικές μέρες, η Uma Thurman έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τα γυρίσματα του “Kill Bill” του Quentin Tarantino ,  όπου την δείχνει να έχει ατύχημα με το αυτοκίνητο της, καθώς έπεσε πάνω σε ένα δέντρο.

Ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός είχαν τεταμένες σχέσεις, καθώς υπήρχε για χρόνια μια διαμάχη μεταξύ τους εξαιτίας του συγκεκριμένου γεγονότος.

Ο Quentin απάντησε στην πολύκροτη ιστορία, μιλώντας στο Deadline. Έφτασα όλος χαρά και της είπα ότι οπωσδήποτε μπορεί να το κάνει, ήταν ευθεία ο δρόμος, δεν θα έχεις πρόβλημα. Η απάντηση της Uma ήταν… “Okay”. Επειδή με πίστεψε. Επειδή μ′ εμπιστεύθηκε. Της είπα ότι θα είναι εντάξει. Και δεν ήταν. Ήμουν λάθος. Δεν την υποχρέωσα να μπει στο αμάξι. Μπήκε επειδή μ′ εμπιστεύθηκε. Και με πίστεψε. Και κάναμε το γύρισμα.

Κι έσκασε πάνω στο δέντρο. Τις πρώτες στιγμές, κανείς μας δεν ήξερε τι συνέβη. Μετά τη σύγκρουση, αφού η Uma πήγε νοσοκομείο, ήμουν όλος αγωνία γι′ αυτό που συνέβη… να θυμάμαι το εαυτό μου να πιπιλίζει το πόσο ασφαλές ήταν κι ότι μπορούσε να το κάνει. Δίνοντας έμφαση στο ότι ο δρόμος ήταν μια ευθεία, μια ευθεία ο δρόμος… το ότι με πίστευε και να βλέπω να σκάει μπροστά αυτό το στροφιλίκι.

Σού ’σπαγε την καρδιά. Πέρα από το ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της επαγγελματικής μου καριέρας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής μου

δήλωσε.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής η τρίτη ταινία της σειράς Kill Bill που έχει ανακοινωθεί από τα τέλη του 2015 και έχουν γυριστεί αρκετές σκηνές της ταινίας του Ταραντίνο.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

Οι δέκα καλύτερες ταινίες του 2017

Lady Macbeth, κριτική ταινίας. Μια διαφορετική ιστορία εποχής που αξίζει την προσοχή μας.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΧρήστος Τσαγανέας: Υπέγραψε την εκτέλεση της Ελένης Παπαδάκη επειδή δεν είχαν κοινά πολιτικά φρονήματα
Επόμενο άρθροΑυτό είναι το μυστικό νεότητας της Μαντόνα -Την τρίβουν με πιρούνια [βίντεο]