Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Άννα Καμαρινού : ”Θέλω να κάνω μια αξιοπρεπή καριέρα και μια ευτυχισμένη...

Άννα Καμαρινού : ”Θέλω να κάνω μια αξιοπρεπή καριέρα και μια ευτυχισμένη πολυμελή οικογένεια”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Άννα Καμαρινού, μια νέα ταλαντούχα και πανέμορφη τραγουδίστρια, η νέα μούσα του Νίκου Οικονομόπουλου και των Onirama, όπως την αποκαλούν, ένα ανερχόμενο αστέρι, μας συστήθηκε σε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που δόθηκε για λογαριασμό του KoitaMagazine. Απολαύστε την.

Θα ήθελα να ξεκινήσουμε την συνέντευξη μας, με τα νέα σου επαγγελματικά βήματα…

Τα νέα μου επαγγελματικά βήματα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο με μία συμφωνία «σταθμό» για την καριέρα μου αλλά και το μέλλον μου στον χώρο, αυτή με την δισκογραφική εταιρία ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ. Συνεχίστηκαν με το καινούριο μου single «Κάνε μια τρέλα» σε στίχους Ελένης Γιαννατσούλια και μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και ολοκληρώθηκαν με την έναρξη των εμφανίσεων μου στο «Κέντρο Αθηνών» στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου και των Onirama.

Πως αισθάνεσαι φέτος που συνεργάζεσαι με καταξιωμένους καλλιτέχνες και κατά γενική ομολογία ένα απ΄τα πιο πετυχημένα σχήματα των Αθηνών;

Είναι μεγάλη μου τιμή να με έχουν επιλέξει σε ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας να βρίσκομαι στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών όπως είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος και οι Onirama, όπως επίσης και σε ένα νυχτερινό κέντρο και έναν επιχειρηματία που ανέκαθεν συμπαθούσα και εκτιμούσα.

Πως αντιδράς όταν σε λένε ”Η μούσα του Νίκου Οικονομόπουλου και των Οnirama”;

Μόνο χαρούμενη θα μπορούσε να με κάνει ο χαρακτηρισμός αυτός, γιατί και ο Νίκος Οικονομόπουλος αλλά και οι Onirama είναι κορυφαίοι στο είδος τους.

Εκτός από μια νέα και ταλαντούχα τραγουδίστρια, είσαι και μια πολύ όμορφη γυναίκα. Πως αντιδράς όταν ασχολούνται και με την εξωτερική σου εμφάνιση;

Δεν με ενοχλεί αλλά δεν ασχολούμαι κιόλας, είτε σχολιάζουν καλοπροαίρετα, είτε κακοπροαίρετα. Το μοναδικό πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να ασχολούνται και λένε καλά λόγια για την φωνή μου και την συνολική μου παρουσία στην μουσική σκηνή και στα μουσικά δρώμενα.

Έχεις ΄΄Κάνει Μια Τρέλα΄΄στην ζωή σου για κάποιον άντρα;

Δεν έχω κάνει μέχρι σήμερα καμία τρέλα, γιατί είμαι πολύ προσεκτική αλλά και φοβητσιάρα. Γενικά όμως πολύ θα ήθελα να κάνω μία φορά στην ζωή μου και εγώ γιατί πιστεύω θα μου αρέσει.

Ποιο είναι το Μότο σου;

«Think positive» που το έχω κάνει και tattoo πάνω μου. Είμαι πολύ αισιόδοξη και γεμάτη θετικές σκέψεις πάντα και αυτό δίνω σαν συμβουλή και στους ανθρώπους γύρω μου.

Έχεις ανεκπλήρωτα όνειρα που θέλεις να κάνεις πραγματικότητα;

Όλοι οι άνθρωποι πιστεύω τελικά έχουν ανεκπλήρωτα όνειρα και κάποια τελικά παραμένουν και ανεκπλήρωτα. Έτσι έχω και εγώ κάποια, αλλά και κάποια άλλα που είναι ακόμα ανεκπλήρωτα λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, όπως πχ να κάνω μία αξιοπρεπή καριέρα και μια ευτυχισμένη πολυμελή οικογένεια.

Τι θα ήθελες να πεις κλείνοντας;

Θα ήθελα να πω ότι δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάμε, θα πρέπει πάντα να είμαστε επικεντρωμένοι στους στόχους μας, να μην απογοητευόμαστε, να προσπαθούμε συνέχεια και πάνω από όλα να είμαστε αισιόδοξοι. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για την όμορφη συνέντευξη σας και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα.

Το υλικό της συνέντευξης είναι απ΄το αρχείο της Άννας Καμαρινού     

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη

Μίμης Πλέσσας: “Η τέχνη της μουσικής είναι αδηφάγος, παμφάγος κι απόλυτη.”

Ρένος Ρώτας : ”Είναι δύσκολο στις μέρες μας να κάνεις σχέδια για οικογένεια”


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο5 γωνιές της Αθήνας για να απολαύσετε αρωματικό και ευεργετικό τσάι
Επόμενο άρθροΤο ιδανικό νυφικό για το ζώδιό σου!