Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, ο «Ντάνος» έχει άστρο

Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, ο «Ντάνος» έχει άστρο

giwrgos-aggelopoulos

Αιγόκερως, με τεράστιο «γκελ» στο κοινό συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του ύστερα από την νίκη του στο περσινό Survivor.

Τότε, στην πρώτη σκιαγράφηση του αστρολογικού του προφίλ, είχα τονίσει το «άστρο» που τον ακολουθεί, σε σχέση με την δημοφιλία του (η σύνοδος Δία-Δήμητρας στον Σκορπιό) κι από την στιγμή που ο τελικός κρίθηκε από την ψηφοφορία του κοινού κι όχι από κάποιο αγώνισμα, δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίσει.

Φυσικά ο «Ντάνος» εκπέμπει κι ένα ακαταμάχητο σεξαπίλ, απόρροια του τριγώνου Αφροδίτης-Άρη (Υδροχόος-Ζυγός). Και το καλό για τον ίδιο είναι ότι, ως Αιγόκερως, μπορεί να διαχειριστεί την επιτυχία του.

Η συμμετοχή του στο «Τατουάζ» είναι το πιο πρόσφατο βήμα του, κάτι μάλιστα που έγινε θέμα συζήτησης στα στέκια της show biz. Ο φίλος του και ΖυγόςΓιώργος Χρανιώτης, τον ενθάρρυνε να πει το «ναι» στην πρόταση της παραγωγής, υπήρξαν κάποιοι/ες, ωστόσο, που είδαν με σκεπτικισμό το πέρασμά του από ένα reality σε ένα σήριαλ.

Η δική μου γνώμη πάντως είναι ότι θα μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς, όπως εξ άλλου συμβαίνει και σε όλες τις επαγγελματικές ασχολίες του. Κάποιες δυσκολίες διαφαίνονται βέβαια στον ορίζοντα (ο Πλούτωνας και αργότερα ο Κρόνος θα «πιάσουν» τον Ήλιο του στον Αιγόκερω, αλλά, πέρα από τις πιέσεις ή τις στενοχώριες που θα αντιμετωπίσει στην προσωπική του ζωή, υπάρχει πάντα η πρόκληση μιας νέας πορείας, όλως διόλου διαφορετικής από ό,τι έκανε στο παρελθόν. Και μην απορήσει κανείς, αν ασχοληθεί με τα κοινά, αφού κι εκεί έχει «άστρο»!

Εξ άλλου, ο «Ντάνος» θα έχει πάντα δίπλα του τον κόσμο που τον αγάπησε και τον ανέβασε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

Πού κρύβει άραγε το κάθε ζώδιο τα χρήματά του;

Δες πώς να οργανώσεις το τέλειο πρώτο ραντεβού ανάλογα με το ζώδιό του


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗastrology.gr
Προηγούμενο άρθροΖώδια και Σεξ: Σημάδια ότι ένας άντρας είναι καλός στο κρεβάτι
Επόμενο άρθροΜοντέρνα γιαπωνέζα μανούλα φωτογραφίζει τα τριχαριτωμένα 3ιδυμα κοριτσάκια & δίδυμα αγόρια της – ΦΩΤΟ