Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Χριστίνα Καραφυλλάκη : ”Το Rising Star για μένα ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό.”

Χριστίνα Καραφυλλάκη : ”Το Rising Star για μένα ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό.”

Χριστίνα Καραφυλλάκη

Η Χριστίνα Καραφυλλάκη είναι μια πανέμορφη και γλυκιά κοπέλα, με πάρα πολύ καλή και όμορφη φωνή που σίγουρα έχει πολλά να δώσει…

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της κομματιού με τίτλο «Μια αλήθεια πες μου!» μου παραχώρησε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για λογαριασμό του KoitaMagazine.

Θα ήθελα να ξεκινήσουμε την συνέντευξη μας, με τα νέα σου
επαγγελματικά βήματα…

Είμαι πολύ χαρούμενη που βγήκε το πρώτο μου τραγούδι. «Μια αλήθεια πες μου!» σε μουσική του Μάνου Αντωναίου και στίχους του Πυθαγόρα. Κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Παράλληλα ετοιμάζομαι για μια περιοδεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ολλανδίας μαζί με τον Μάκη Σεβίλογλου παρουσιάζοντας μία επιλογή ελληνικών κυρίως τραγουδιών απευθυνόμενοι όχι μόνο στους Έλληνες της Ολλανδίας αλλά και στους ντόπιους.

Τι ήταν αυτό που σε κέρδισε να ασχοληθείς με το τραγούδι;

Επειδή μεγαλώσαμε στο σπίτι ακούγοντας πολλή ελληνική μουσική μπήκε το μικρόβιο από μικρή ηλικία. Η μουσική μου δίνει μεγάλη χαρά. Όταν έπιασα για πρώτο φορά το μικρόφωνο στα χέρια, είπα στον εαυτό μου “αυτό θέλω να το ξανακάνω”! Δεν θα το ξεχάσω, ήταν στο δημοτικό και τραγούδησα ένα ολλανδικό τραγούδι!

Όταν ανακοίνωσες στους γονείς σου ότι σταματάς τις σπουδές σου,
λόγω ότι θέλεις να ασχοληθείς με το τραγούδι, πως αντέδρασαν;

Οι γονείς μου με στηρίζουν σε ότι κάνω! Είναι δίπλα μου σε κάθε απόφαση. Πάντα μου λένε τη γνώμη τους και τι πιστεύουν πως είναι το καλύτερο για μένα. Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια που πάντα είναι εκεί ο ένας για τον άλλον. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό!

Σε δυσκόλεψε καθόλου η Ελληνική γλώσσα, ή λόγω ακουσμάτων 
δεν είχες κάποιο πρόβλημα;

Η ελληνική  γλώσσα δεν με δυσκόλεψε τόσο πολύ. Στο σπίτι μιλούσαμε ελληνικά.  Πηγαίναμε ελληνικό σχολείο. Ακούγαμε ελληνική μουσική. Διαβάζαμε βιβλία. Προσπαθώ να γίνομαι συνεχώς καλύτερη.

Πιστεύεις ότι περνάει κρίση το τραγούδι;

Δεν πιστεύω να περνά η ελληνική μουσική κρίση. Το καλό λαϊκό τραγούδι υπάρχει . Η καλή παραδοσιακή μουσική επίσης. Απλώς πρέπει να μην την ξεχνάμε. Δεν πιστεύω πως θα χαθεί η καλή ελληνική μουσική!

Τι αποκόμισες από την εμπειρία σου στο rising star και 
απ΄τις πολύτιμες συμβουλές του Κώστα Μακεδόνα;

Το Rising Star για μένα ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό. Μπορεί να κράτησε λίγο, και φυσικά στεναχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να δείξω περισσότερο πράγματα, αλλά ήταν μια όμορφη εμπειρία. Ένα όμορφο ταξίδι που με γέμισε πολλά συναισθήματα, για τα όποια είμαι πολύ ευγνώμων και σίγουρα θα μείνουν στην μνήμη μου για πάντα!

Ποιες λέξεις σε χαρακτηρίζουν;

Ευαίσθητη, χαρούμενη, σεμνός άνθρωπος, ειλικρινής.

Τώρα θα ήθελα να κλείσουμε ως εξής : Με μια εικόνα
απ΄τα παιδικά σου χρόνια που θυμάσαι με αγάπη και νοσταλγία…

Αυτό που πάντα θυμάμαι και που πάντα θα έχω στο μυαλό μου είναι όταν είμαστε στο σπίτι όλη η οικογένεια και η μαμά να μας μαγειρεύει. Παρέα με τον αδερφό μου να παίζουμε μουσική και να τραγουδάμε όλοι μαζί. Μέχρι τώρα ακόμα το κάνουμε!
Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από την οικογένεια.
Και κάτι ακόμα που θυμάμαι πολύ έντονα, όταν ντυνόμασταν με τις φίλες μου, βάζαμε ότι βρίσκαμε και τα καλά μας φουστάνια και χορεύαμε μέχρι το πρωί! Όλη η γειτονιά μας άκουγε! Αυτές οι στιγμές μου λείπουν πολύ!

Το υλικό της συνέντευξης είναι από το προσωπικό αρχείο της Χριστίνας Καραφυλλάκη

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμα: 

Ερωτευμένοι ο Παναγιώτης Πετράκης με την Άρτεμις Ματαφιά;

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Βρισηίδα Ανδριώτου πρωταγωνίστρια σε video clip
Επόμενο άρθροΣε λίγες μέρες έρχεται ελληνική σειρά με βαμπίρ και κυνηγούς βρικολάκων!