Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Κι άλλο teaser για την ελληνική σειρά με βαμπίρ!

Κι άλλο teaser για την ελληνική σειρά με βαμπίρ!

athens-dark-1-1140×609

Κι άλλο teaser για την ελληνική σειρά με βαμπίρ! «Μόλις ξαναγεννηθείς δεν θα είσαι ποτέ πια μόνος». Λέει ένα από τα βαμπίρ σε υποψήφιο θύμα στη σειρά Athens Dark που κάνει πρεμιέρα στο Netwix στις 22 Φεβρουαρίου.

Αυτό που ακολουθεί είναι ένα ακόμα teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα και για να πούμε την αλήθεια περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας σε ένα είδος που είχε τα προηγούμενα χρόνια μεγάλη πέραση στο εξωτερικό και τώρα που έχει αρχίσει να ξεφτίζει το βλέπουμε και στο πλαίσιο της ελληνικής πραγματικότητας.

Αυτή είναι η περίληψη:

Ο Ορφέας (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) είναι ένας νεαρός δημοσιογράφος που βλέπει τη ζωή και την καριέρα του να βρίσκονται σε αδιέξοδο. Όταν του αναθέτουν να καλύψει τη συναυλία ενός goth συγκροτήματος, δεν φαντάζεται πως μπροστά στα μάτια του θα γίνει μια φονική μάχη ανάμεσα σε βαμπίρ και Κυνηγούς Βρικολάκων, η οποία θα του αποκαλύψει τον αθέατο κόσμο που υπάρχει ανάμεσά μας εδώ και αιώνες. Σύντομα ο Ορφέας θα δει τον Μάξιμο (Αντώνης Τανισκίδης), ένα επιθετικό πανάρχαιο βαμπίρ να του προσφέρει κάτι που ποτέ δεν φανταζόταν: την αιώνια ζωή, αλλά και την ευκαιρία να εκδικηθεί αυτούς που σκότωσαν τον καλύτερό του φίλο και κρατούν αιχμάλωτη την κοπέλα του.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

Σε λίγες μέρες έρχεται ελληνική σειρά με βαμπίρ και κυνηγούς βρικολάκων!

Αυτό είναι το νέο τραγούδι των Rotting Christ

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗroxx.gr
Προηγούμενο άρθροΟι Αθώοι που έρχονται στο Netflix δεν πρέπει να είναι και τόσο αθώοι
Επόμενο άρθροΣειρά για τον Κόναν τον Βάρβαρο ετοιμάζει το Amazon