Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ Τι είναι αγάπη; Λόγια από έναν άντρα…

Τι είναι αγάπη; Λόγια από έναν άντρα…

books-power-change-thoughts-life

Να είστε πάντα προετοιμασμένοι για την αλήθεια της αγάπης.

Η αγάπη υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων,αυτό είναι το δεδομένο μας. Όμως πόσο δεδομένο είναι ότι η αγάπη είναι αυτή που ξέρουμε?

Αγάπη δεν είναι να λες ”Σ’αγαπάω!!!”, αλλά όλες οι πράξεις που εφαρμόζεις για την αγάπη. Αγάπη είναι να πονάς και επείδη δε πρόλαβες να πεις ”καληνύχτα φως μου’. Ακόμα αγάπη είναι να αγαπάς τα θέλω του ανθρώπου σου, να κεντάς την ευτυχία του με κάθε βήμα της σκέψεως σου, να μην αφήνεις κανέναν να ρίξει το τείχος του κάστρου που σιγά σιγά έχτισες με τον άνθρωπο σου, να υψώνεις ανάστημα σε καθετί κακόβουλο σε πλησιάζει θέλοντας να σου κάνει κακό!!!

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε τι να έφταιξε ή και ακόμα τι είναι αγάπη… όμως η αλήθεια είναι όσο περνούν τα χρόνια ξεχάσαμε τι σημαίνει αγάπη, την κλείσαμε σε εγωισμούς και λόγια του αέρα. Χαθήκαμε..κάπου εκεί μέσα στις σκόνες του άπειρου ”εγώ” μας!!!

Όμως ποιος θα μπορούσε να προσδιορίσει την έννοια της αγάπης? Ο καθένας θα πει ”εγώ έτσι αγαπάω” ή ”εγώ τον/την αγαπάω αληθινά” ομώς είναι έτσι?

Είσαι έτοιμος να φύγεις για το άγνωστο μαζί του/της? Μπορείς να βάλεις τα πάντα κάτω απ’αυτόν/αυτήν? μπορείς να αγαπήσεις και την πιο τρελή παραξενιά του/της? Αγάπη σαφώς και υπάρχει αλλά θα ναι αληθινή μόνο αν δεν αφήσεις να την επισκιάσουν τα προβλήματα των άλλων, ακόμα και τα δικά σου προβλήματα!!!

Άλλοι λένε ότι αν δεν αγαπήσεις τον εαυτό, δε θα καταφέρεις να αγαπήσεις τους άλλους. Όμως μήπως η υπαρβολική αγάπη προς τον εαυτό σου σε καταστήσει καταστροφέα του ιδίου σου του εαυτού εξ’αιτίας του εγωισμού σου? και έτσι δε θα καταφέρεις να αγαπήσεις κανέναν!!!

Aγάπη είναι εκεί που κάθεσαι ολομόναχος και διαβάζεις ένα βιβλίο,ταυτόχρονα να νιώθεις την ύπαρξη του εσωτερικού σου κόσμου να παλεύει με το εγώ σου για το ποιος θα υπερτερήσει στο να αγαπήσει τον άνθρωπο που μέσα στο μυαλό σου σε κοιτάζει στα μάτια!!!

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη

Οι άντρες ή οι γυναίκες σκέφτονται συχνότερα το σεξ; Η απάντηση θα σας αφήσει άφωνους

Τί να κάνεις αν σε παράτησε ο άντρας σου


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΠανεύκολο υγρό κέικ σοκολάτας χωρίς αυγά και βούτυρο
Επόμενο άρθροTo πιο εύκολο γλυκό ψυγειου με κόστος λιγότερο απο 5 ευρώ και μόνο 2 υλικά!