Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ Αληθινή εξομολόγηση: Παράτησα το παιδί μου στον πατέρα του, γιατί ερωτεύτηκα παράφορα!

Αληθινή εξομολόγηση: Παράτησα το παιδί μου στον πατέρα του, γιατί ερωτεύτηκα παράφορα!

c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b-248

Καλημέρα σας, διαβάζω πολύ καιρό τις ιστορίες από τις αναγνώστριες σας, και πήρα την απόφαση να σας γράψω και εγώ τη δική μου, και ελπίζω να καταλάβετε.

Οι φίλες μου με κρίνουν για τις επιλογές μου, και δεν με καταλαβαίνουν. Πριν από δυο χρόνια, μέσω μιας κοινής παρέας, γνώρισα τον πατέρα του παιδιού μου. Ερωτευτήκαμε και δημιουργήσαμε μια σχέση πολύ γρήγορα.

Τον ερωτεύτηκα ναι, αλλά πάντα μας έλλειπε το έντονο πάθος. Η σχέση μας ήταν πολύ συνηθισμένη, και ίσως κάποιες φορές βαρετή. Είχα συμβιβαστεί με αυτή τη σχέση, γιατί είχα ένα σύντροφο να με φροντίζει και να με προσέχει. Όμως ένα απρόσμενο γεγονός, ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα μου, μια εγκυμοσύνη.

Εγώ δεν ένιωθα καθόλου έτοιμη να γεννήσω αυτό το παιδί! Ήθελα να κάνω ακόμα πολλά στη ζωή μου που δεν είχα προλάβει πριν την εγκυμοσύνη. Δεν ήθελα να γεννήσω το παιδί και γίνω σαν όλες αυτές τις γυναικούλες που περιορίζονται στο να είναι μόνο καλές μητέρες και τίποτα παραπάνω. Όμως ο σύντροφός μου, και οι οικογένειες μας φυσικά, επέμεναν να το κρατήσουμε αυτό το παιδί και μου έκαναν συνεχώς πλύση εγκεφάλου.

Αποφάσισα να γεννήσω αυτό το παιδί. Με τον σύντροφό μου όμως δεν παντρευτήκαμε. Δεν ήμουν ευτυχισμένη. Είχα κλειστεί σε ένα σπίτι και ντάντευα ένα μωρό! Περίμενα να μεγαλώσει λίγο το παιδί και να επιστρέψω στο γραφείο και στην καθημερινότητά μου. Η μέρα της επιστροφής μου στη δουλεία, ήταν και η μέρα που μου άλλαξε όλη τη ζωή. Όσο καιρό έλειπα, είχε έρθει στην εταιρεία ένα νέος προϊστάμενος, ο Πέτρος.

Ένας κούκλος πραγματικά. Τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά! Κάθε φορά που τον έβλεπα φούντωνε μια φλόγα μέσα μου. Έκανα τα πάντα για να τον κατακτήσω και τα κατάφερα. Μου ζήτησε να είμαστε μαζί και εγώ δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Εκείνος όμως είναι άντρας καριέρας δεν είναι να μπλέκει με παιδιά! Έτσι και εγώ άφησα το παιδί στον πατέρα του. Στο κάτω κάτω αυτός ήταν που το ήθελε τόσο πολύ.

Με τον Πέτρο ζω μια παθιασμένη σχέση! Αυτό που ήθελα πάντα! Μαθαίνω από γνωστούς ότι το παιδί είναι καλά με τον πατέρα του. Δέχομαι καθημερινά τηλεφωνήματα από τον πρώην μου αλλά δεν του απαντάω γιατί φοβάμαι ότι θα με επηρεάσει, και θα γυρίσω πίσω! Δεν θέλω να αφήσω τον έρωτα της ζωής μου!

Πιστεύω ότι πολλές γυναίκες θα με καταλάβουν! Όσο για το παιδί μου, όταν γίνει 18 χρονών, θα πάω να το βρω και θα του μιλήσω. Θα του εξηγήσω γιατί το έκανα, και θα του μιλήσω για τον μεγάλο έρωτα. Ελπίζω να με καταλάβει και εκείνο, αλλά και εσείς!

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

Το τερμάτισαν στο Λονδίνο. Άνοιξαν μπαρ φυλακή!

H μεγαλύτερη κλοπή της ιστορίας: Όταν η Μόνα Λίζα… εξαφανίστηκε!

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗathensmagazine.gr
Προηγούμενο άρθροΡεβύθια φουρνιστά. Μια ωραία Εναλλακτική πρόταση
Επόμενο άρθροΤο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι του Μιχάλη Συριόπουλου θα γίνει ο εβδομαδιαίος προορισμός σου!