Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ 6χρονη με σύνδρομο Down πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση μεγάλης βρετανικής εταιρίας ρούχων

6χρονη με σύνδρομο Down πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση μεγάλης βρετανικής εταιρίας ρούχων

dc9937479f327c7628bf3d98dded086b

Mια χαμογελαστή 6χρονη με σύνδρομο Ντάουν επιλέχθηκε για την καινούργια καμπάνια της εταιρίας ρούχων River Island που γιορτάζει την διαφορετικότητα.
Η Κόρα Μπίσοπ είναι ένα από τα 6 παιδιά με ειδικές ανάγκες, ηλικίας από 3 έως 10 ετών, που επιλέχθηκαν για να διαφημίσουν τα παιδικά ρούχα της Λονδρέζικης εταιρίας.

Όταν γεννήθηκε η μικρή, η μαμά της ανησυχούσε για το πως θα της φερόταν ο κόσμος και ποιο θα ήταν το μέλλον της κόρης της.

Η οικογένειά της είναι πολύ περήφανη για την Κόρα.

Η 6χρονη Κόρα Μπίσοπ.

Aνέφερε η μητέρα της

«Δεν μπορώ να βρω λέξεις για να περιγράψω πόσο περήφανοι είμαστε όλοι για την Κόρα και για το γεγονός ότι της δόθηκε η ευκαιρία να πιστέψει ότι μπορεί να καταφέρει ό,τι θελήσει»

Η Κόρα έκανε το ντεμπούτο της στον κόσμο του μόντελινγκ όταν την ανέλαβε το πρακτορείο μοντέλων Zebedee Management, που ειδικεύεται στα άτομα με ειδικές ανάγκες, σύμφωνα με το Wales Online.

Aνέφερε η Σέριλ, η μαμά της Κόρα

«Τον περασμένο Απρίλιο ακούσαμε για αυτό το πρακτορείο που στόχος του είναι να βρίσκει δουλειά στον χώρο της μόδας για άτομα με ειδικές ανάγκες. Μετά, πήραμε ένα μήνυμα για να τους επισκεφθούμε στα γραφεία τους στο Λονδίνο, αλλά δεν μας είπαν για ποιον είναι»

«Η Κόρα το λάτρεψε. Ήταν στο στοιχείο της. Ήταν το κέντρο της προσοχής και τους έκανε όλους να γελάνε», ανέφερε η μαμά της, όταν η κόρης της επιλέχθηκε για την διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας.

«Της αρέσουν όλοι οι μεγάλοι φιόγκοι και τα κοριτσίστικα πράγματα. Όταν την πήγαν στον χώρο που έγιναν τα γυρίσματα, άρχισε να τρέχει και να παίζει με τα μπαλόνια.»

«Θέλαμε να δείξουμε την θετική πλευρά του συνδρόμου Ντάουν και ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να εξερευνήσουμε τις διαφορετικές διεξόδους της καριέρας της Κόρας», ανέφερε η μαμά της.

«Δεν θέλω να νιώσει περιορισμένη μεγαλώνοντας. Θέλω να έχει όσο περισσότερες εμπειρίες γίνεται και να επιλέξει μόνη της την καριέρα που θέλει να ακολουθήσει», πρόσθεσε η μαμά της.

Η Κόρα μαζί με την μαμά της που είναι πολύ περήφανη για την κόρη της.

Τώρα, η Κόρα κάνει δοκιμαστικά και για άλλες εταιρίες ρούχων.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη :

Η Ζωή μίας μητέρας με δυο ανάπηρα παιδιά…μια μητέρα Ηρωίδα!

Οι καλύτεροι μπαμπάδες του κόσμου! Απολαύστε τους!

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtilestwra.com
Προηγούμενο άρθροΓυναίκα με έντονη τριχοφυΐα παντού αποφάσισε να αγκαλιάσει την φυσική ομορφιά της
Επόμενο άρθροΓονείς κακοποίησαν το μωρό τους σε σημείο που χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί