Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Markella Panayotou: ”Με ημίμετρα δεν γίνεται τίποτα”

Markella Panayotou: ”Με ημίμετρα δεν γίνεται τίποτα”

Το Koita-magazine “τρύπωσε” στα Tribal Studios, όπου η Markella Panayotou με την super μπάντα της, προβάρει ολόφρεσκο υλικό..!

Photo by Γιάννης Βλασερός

Η “first lady” της Ελληνικής ροκ σκηνής  με την εξαιρετική μουσική της “παρέα”, θα βρίσκεται για 5 ανεπανάληπτα βράδια,στο LAZY Club στα Βριλήσσια!

1, 8, 15, 22 & 29 Μαρτίου, δίνει “ραντεβού” – καθώς μας αποκάλυψε τον τίτλο των εμφανίσεών της – με το μουσικόφιλο κοινό, στο μουσικό της “σπίτι” όπως η ίδια αποκαλεί τον συγκεκριμένο χώρο!

Koita: “Rendezvous” λοιπόν.. πως προέκυψε ο τίτλος? τι να περιμένουμε σ’ αυτόν τον κύκλο εμφανίσεων?

Markella: Ραντεβού παιδιά, ραντεβού, με συνεργάτες, με φίλους παλιούς και νέους,
με τη μουσική, με μας τους ίδιους. Μια τακτική εβδομαδιαία πρόσ(κ)ληση για συνεύρεση και επικοινωνία. Κάθε Πέμπτη… κι έχουμε ελεύθερο το σκ για ό,τι άλλο! (γέλια..)
Ετοιμάσαμε με τα παιδιά μια γουστόζικη λίστα με αγαπημένα τραγούδια, ενώ κάθε εβδομάδα θα προστίθενται νέα, καθώς μαζί μας θα είναι και αρκετοί καλεσμένοι που θα προσθέτουν κι αυτοί το δικό τους υλικό. Γενικά σκοπός μας είναι να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα της blues – rock σκηνής χωρίς να λείπουν οι εκπλήξεις, που δεν κρύβουμε ότι μας αρέσουν πολύ..!

Κoita: Socrates, Aντώνης Τουρκογιώργης, πολλές συνεργασίες, τι κρατάς απ’ όλα αυτά τα χρόνια και τι δεν θες να θυμάσαι?

Μarkella: Τα χρόνια με τους υπέρτατους Socrates αλλά κι αυτά στο προσωπικό σχήμα του Αντώνη δεν κρύβω ότι είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί όχι μόνο μουσικά, αλλά και σε κάθε επίπεδο, καθώς η σχέση με τους “μεγάλους” του χώρου μου έμαθε τόσα πολλά, που θα με συντροφεύουν για πάντα, αγάπη, σεβασμός, συνέπεια, αλήθεια, όροι που είναι τόσο “αδύνατοι” στις μέρες μας.
Από εκείνη την περίοδο δεν υπάρχει κάτι που δεν θέλω να θυμάμαι. Σε ότι αφορά στα επόμενα χρόνια, αλλά και μέχρι σήμερα, να πω ότι καθώς η μνήμη μας λειτουργεί – επιλεκτικά – αφαιρετικά, κρατάω μόνο τις όμορφες στιγμές απ’ όσα καταπιάνομαι. Δεν υπάρχει “χώρος” για κακίες, άλλωστε… αγάπη μόνο και τέτοια.. (γέλια πάλι)

Κoita: Τι θα έλεγες στις νεότερες ερμηνεύτριες που θα θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τη μουσική στην χώρα μας, κρίνοντας
με την προσωπική σου εμπειρία;

Μarkella: Aν μιλάμε για επαγγελματική ενασχόληση καλό είναι να προκύπτει και όχι να σχεδιάζεται. Ξέρεις τα σχέδια μας δεν “βγαίνουν”πάντα! Το μόνο που θα τους έλεγα είναι να δίνονται ολοκληρωτικά, χωρίς φόβο και δεύτερες σκέψεις. Όπως δίνονται στον έρωτα τους,
με ημίμετρα δεν γίνεται τίποτα. Πόσο μάλλον στο περιβάλλον που ζούμε και σε μια σκηνή που “νοσεί”.

Κoita: Μουσική λοιπόν. Ένας μαγικός τρόπος έκφρασης και δημιουργικής ανησυχίας για πολλούς. Για σένα ?

Μarkella: Ανάμεσα στις πολλές κλισέ εκφράσεις που ακούγονται κατά καιρούς, κρατάμε αυτή: “η μουσική είναι οξυγόνο”, όχι μόνο γιατί είναι εύστοχη αλλά και ιδιαιτέρως βαθιά και ειλικρινής..!

Κoita: Κλείνοντας θα θέλαμε να δώσεις μια συμβουλή σε όλους εκείνους που ασχολούνται με τη μουσική και εξακολουθούν να ονειρεύονται.

Μarkella: Αν ονειρεύονται, πεισμώνουν και αντέχουν, συμβουλές δεν χωράνε. Κι αν όλα τα μονοπάτια κάπου βγάζουν όπως λένε, ίσως τους αξίζει μια επιβεβαίωση.. μιλάω και για μένα φυσικά. (γέλια δυνατά..)

Κoita: Markella, σε ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο σου!

Markella: Εγώ ευχαριστώ, ειλικρινά και θερμά παιδιά! “ραντεβού” στο LAZY !!

Markella’s links:
https://twitter.com/Markella_Pan

http://markellapanayotou.blogspot.gr/

https://soundcloud.com/markella-panayotou

http://www.facebook.com/PanayotouMarkellaOfficial

https://plus.google.com/u/0/+MarkellaPanayotou_official

press contact: 4P Productions
productions4p@yahoo.gr
6937.301.149


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΑυτά τα ζώδια είναι τα πιο εκδικητικά γι’ αυτό… φυλάξου!
Επόμενο άρθροΆφωνη έμεινε η Φαίη Σκορδά με την ηλικία της κόρης της Τάμτα