Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΩΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ- Φρίκη: Κυκλοφορούσε για μέρες με νεκρό σκύλο σφηνωμένο στον προφυλακτήρα του....

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ- Φρίκη: Κυκλοφορούσε για μέρες με νεκρό σκύλο σφηνωμένο στον προφυλακτήρα του. «Είμαι πολύ απασχολημένος», ισχυρίστηκε ο οδηγός, που είναι γιατρός και πολιτικός (Προσοχή! Σκληρές εικόνες!)…

ski280218

Με ένα νεκρό σκυλί σφηνωμένο στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου του, κατηγορείται ότι οδηγούσε για αρκετές μέρες ένας γιατρός στη Ρωσία…. 

Ο Βάλερι Πίσκοβετς, ο οποίος είναι και πολιτικός, φέρεται να χτύπησε το αδέσποτο ζώο στην πόλη Ταγκανρόγκ, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, στη Μαύρη θάλασσα, όπου ζει και εργάζεται. Σύμφωνα με μάρτυρες, ο θάνατος του σκυλιού δεν ήταν ακαριαίος και ο Πίσκοβετς κυκλοφορούσε κανονικά με το όχημα ακόμα και όταν το ζώο ήταν ζωντανό.

 

Σε βίντεο φαίνεται το νεκρό ζώο να είναι σφηνωμένο στην ποδιά ενός παρκαρισμένου οχήματος, το οποίο φέρεται να ανήκει στον Πίσκοβετς. Η Βικτόρια Ταρανένκο, που απαθανάτισε το αποτρόπαιο θέαμα, δήλωσε:

«Ένας μπα….ρδος που χτύπησε το σκυλί με το αυτοκίνητό του, κυκλοφορούσε σε όλη την πόλη και δεν έκανε τον κόπο να το βγάλει το καημένο από τον προφυλακτήρα. Ο σκύλος ήταν ζωντανός όταν τον χτύπησε. Πολλοί μάρτυρες επιβεβαιώνουν ότι οδηγούσε με το σώμα του σκύλου εκεί για αρκετές μέρες».

«Μια γυναίκα κατήγγειλε μια περίπτωση κακοποίησης ζώου. Δεχτήκαμε τους ισχυρισμούς της και αρχίσαμε έρευνα», δήλωσε η αστυνομία, η οποία διαπίστωσε ότι το εν λόγω όχημα ανήκε όντως στον Πίσκοβετς, μέλος του κυβερνώντος κόμματος της Ρωσίας.

«Είμαι πολύ απασχολημένος για να κάνω κάποιο σχόλιο αυτή τη στιγμή. Μιλάω με εισαγγελείς και αστυνομικούς. Συνέβη πριν από περίπου μία εβδομάδα. Μέσα σε μια ώρα αυτό το γεγονός μετατράπηκε σε κάποια σκοτεινή κατάσταση», δήλωσε ο Πίσκοβετς.

Ερωτηθείς πώς ο σκύλος παγιδεύτηκε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου του, απάντησε:

«Δεν έχω ιδέα» ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω, υποστηρίζοντας ότι είναι «πολύ απασχολημένος»….

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στοfacebookγια να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

Φρίκη: Ομολόγησε 20 χρόνια μετά από τις τύψεις! Τσιμέντωσε 4 νεογέννητα μωρά της

Μια βδομάδα μετά τον θάνατο της γυναίκας του, βρίσκει αυτή τη φωτογραφία της που είχε ξεχάσει κατά λάθος στο κινητό της και παγώνει…


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗmixanitouxronou.gr
Προηγούμενο άρθροΟι πρεμιέρες την πρώτη βδομάδα του Μάρτη
Επόμενο άρθρο20ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης