Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Αλεξία Μιχαήλ : ”Ο Δρόμος του τραγουδιού δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα”

Αλεξία Μιχαήλ : ”Ο Δρόμος του τραγουδιού δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα”

Η Αλεξία Μιχαήλ είναι αναμφισβήτητα μια πανέμορφη και ταλαντούχα τραγουδίστρια που ήρθε για να μείνει, αφού ήδη μετράει πολλές και σημαντικές συνεργασίες-επιτυχίες.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο “Εφιάλτης “θελήσαμε να την γνωρίσουμε καλύτερα, επίσης στήθηκε ένα πάρα πολύ όμορφο concept φωτογράφισης. Απολαύστε την μόνο στο KoitaMagazine.

Φωτογραφίες: Γιάννης Βλασερός & Κωνσταντίνος Σαρακίνης

Fashion editor – Ενδυματολόγος: P.J Thanos

Αrt direction-Σκηνοθεσία: Μαριάμ Νίκου

Aξεσουάρ-καπέλα-καμπαρντίνες: Kilo-Shop Greece

Δερμάτινες Δημιουργίες: Ictrend

Ποτέ και πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το τραγούδι;

Η μουσική υπάρχει στην ζωή μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Είναι έντονες οι μνήμες από τον πατέρα μου να περνά τα απογεύματά του στο σαλόνι παίζοντας στην κιθάρα αγαπημένα του τραγούδια και συχνά τραγουδούσε. Αλλά και η μητέρα μου έπαιζε πιάνο. το πιάνο στο οποίο η ίδια είχε μάθει να παίζει. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρούλα που η μητέρα μου με άφησε να παίζω με το ακορντεόν της το οποίο ήταν πιο μεγάλο από μένα και δεν μπορούσα καλά καλά να το σηκώσω .Στην πορεία ξεκίνησα κι εγώ πιάνο και παίζαμε μαζί με την μητέρα μου και τραγουδούσαμε τραγούδια της Πρωτοψάλτη που ήταν η αγαπημένη της τραγουδίστρια. Από μικρή πάντως ήξερα ότι θέλω να γίνω τραγουδίστρια.. Κλεινόμουν στο δωμάτιο ακούγοντας μουσική με κλειστά μάτια να φανταζόμουν τον εαυτό μου να τραγουδάει σε κάποια σκηνή.. Η μητέρα μου ωστόσο δεν με άφησε να επαναπαυτώ σε αυτό και πάντα με κυνηγούσε για να διαβάζω. Η ίδια κατά την διάρκεια της εφηβείας μου σπούδαζε ψυχολογία με αποτέλεσμα να αγαπήσω και εγώ αυτά τα βιβλία και αυτό με οδήγησε στις μετέπειτα σπουδές μου στον τομέα της ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετώπισες στα πρώτα σου βήματα;

Γενικά ο δρόμος του τραγουδιού δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα… Αλλά μέσα στην πορεία μαθαίνεις τις αντοχές σου και βρίσκεις τρόπους να ξεπερνάς τα εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν και μέσα από αυτά να γίνεις πιο δυνατός. Σημασία έχει να έχεις υπομονή και να κάνεις προσεκτικά βήματα τα οποία να σε εκφράζουν όσο το δυνατόν περισσότερο . Να προσαρμόζεσαι σε νέες συνθήκες και να ανταπεξέρχεσαι σε αυτές! Δεν εχω αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες τις οποίες δεν μπόρεσα να ξεπεράσω . Σε πρακτικό επίπεδο η δυσκολία είναι μόνο η συνεχής αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος κάτι το οποίο όμως σαν χαρακτήρα τελικά με εκφράζει γιατί μου αρέσουν οι αλλαγές.

Ποια συνεργασία θέλεις να κάνεις και δεν έχεις κάνει ακόμα;

Είναι πολλοί οι καλλιτέχνες που θα’ θελα να συνεργαστώ αλλά πρώτα είμαι ευγνώμων για τις συνεργασίες που έχω ήδη κάνει : Με τον Πάνο Κιάμο, τον Νότη Σφακιανάκη, την Γλυκερία… Όλοι είναι σχολείο για κάποιον νέο καλλιτέχνη όλους του σέβομαι και τους εκτιμώ γιατί έχω να μάθω πολλά από την πορεία τους. Ελπίζω το μέλλον να μου φέρει κι άλλες συναρπαστικές μουσικές συνεργασίες…

Ποια είναι τα όνειρα σου και οι επόμενοι στόχοι σου;

Το όνειρο μου είναι μια συγκεκριμένη εικόνα: Που τραγουδάω ένα τραγούδι μου και μαζί μου τραγουδάει και ο κόσμος… Ο στόχος μου είναι να αγαπήσει ο κόσμος το τραγούδι μου και όντως κάποια στιγμή να το τραγουδάμε μαζί! Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι όλα τα όνειρα μας μπορούν να πραγματοποιούν αν έχουμε το θάρρος να τα επιδιώξουμε!

Πες μας δύο λόγια για το νέο σου και τραγούδι…

Το καινούριο μου τραγούδι έχει το τίτλο “Εφιάλτης “ ο δημιουργός του σε στίχους και μουσική είναι ο ταλαντούχος Γιώργος Κουτσογεωργάκης όπου ίδιος επιμελήθηκε και την παραγωγή . Κυκλοφορεί από την Magnet Music μια καινούρια δισκογραφική εταιρεία που πίστεψε σε μένα στα πρώτα μου σημαντικά δισκογραφικά βήματα.

Τι θα ήθελες να πεις κλείνοντας;

Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για την υπέροχη φωτογράφιση και συνέντευξη…Πέρασα πραγματικά υπέροχα!

 

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

Κατερίνα Λιόλιου : ”Θέλω να είμαι πάντα αληθινή, να είμαι ο εαυτός μου”

Ερωτευμένοι ο Παναγιώτης Πετράκης με την Άρτεμις Ματαφιά;

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤα στοιχειωμένα σπίτια της Αθήνας!
Επόμενο άρθροΠολίτικο Προφιτερόλ