Αρχική ΖΩΔΙΑ Αυτά τα ζώδια δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι με τίποτα! – Aπό τη...

Αυτά τα ζώδια δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι με τίποτα! – Aπό τη Σία Καρυτινού

trust

Στις μέρες μας την εμπιστοσύνη δύσκολα τη βρίσκεις εκεί έξω.

Δεν ξέρω αν φταίει το ότι είμαι φύσει καχύποπτος άνθρωπος, αλλά πραγματικά είναι σπάνιο να εμπιστευτεί κανείς απόλυτα έναν άλλο άνθρωπο από την στιγμή που αμφιβάλλει ακόμη και για τον εαυτό του.

Το πόσο έμπιστος μπορεί να είναι κάποιος ή όχι, είναι μέρος της προσωπικότητάς του που έχει προκύψει μεταξύ άλλων από την οικογένεια και τις αξίες, αλλά και τις επιρροές από το κοντινό του περιβάλλον.

Υπάρχει βέβαια και η αστρολογία που ξεδιαλύνει λίγο το τοπίο και κατηγοριοποιεί τα ζώδια στο πόσο έμπιστα ή όχι είναι. Υπάρχουν ορισμένα ζώδια στα οποία μπορείς σίγουρα να βασιστείς και να εμπιστευτείς περισσότερο από κάποια άλλα, ανάλογα με το ζώδιό σου.

Δίδυμοι:

Είναι ένα ιδιαίτερο ζώδιο με πολλές ιδιομορφίες και παραξενιές. Πολλές φορές βέβαια θα σου φανούν αναξιόπιστοι, όχι επειδή όντως είναι, αλλά επειδή έχουν περύπλοκους χαρακτήρες.

Λέων:

Τους αρέσουν να εντυπωσιάζουν τους γύρω τους και αυτό πολλές φορές σημαίνει πως θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την προσοχή πάνω τους. Πρόσεξε τι θα τους εμπιστευτείς γιατί προκειμένου να γίνουν το επίκεντρο μπορεί να αποκαλύψουν τα μυστικά σου!

Σκορπιοί:

Είναι λίγο μυστικοπαθείς, είναι γοητευτικοί και αυτό θα σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους. Μπορείς όμως να τους εμπιστευθείς εις βάθος; Λίγο δύσκολο…

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

Ζώδια και λουλούδια – Ποιο λουλούδι αντιστοιχεί στο ζώδιό σας…;

Ποια 12 ζώδια μπλέκουν τη φιλία με τον έρωτα;


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗ.contraseolous.gr
Προηγούμενο άρθροΟ χιμπατζής του Μάικλ Τζάκσον. Κοιμόντουσαν μαζί, έπαιζαν και έτρωγαν μέχρι ο Μάικλ να γίνει πατέρας. Τότε ο χιμπατζής προσπάθησε να αυτοκτονήσει από κατάθλιψη
Επόμενο άρθροPower of Love: Έτσι ήταν η Στέλλα Μιζεράκη πριν τις πλαστικές – Αγνώριστη λουλουδού πριν τις πλαστικές [photos]