Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Το τατουάζ: Πυροβολούν τη Μαργκώ – Νεκρός ο Ρίτσαρντ

Το τατουάζ: Πυροβολούν τη Μαργκώ – Νεκρός ο Ρίτσαρντ

Σοκάρουν οι εξελίξεις στη σειρά «Το τατουάζ». Δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha.

 Από τη στιγμή που η Τατιάνα ξεκίνησε να ερευνά μαζί με την Αμαλία τον θάνατο της Αθηνάς Στεργίου, αλλά καινά ψάχνουν τον ηθικό αυτουργό του θανατηφόρου τροχαίου του Τσαρλς Νίβεν η Μαργκώ βρίσκεται σε πανικό.

Τα μυστικά που έχει από το παρελθόν κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν και μαζί με τον Ρίτσαρντ ψάχνουν να βρουν τρόπο να καλύψουν τις κινήσεις τους και να μπλοκάρουν τις έρευνες, Ωστόσο, τόσο η Αμαλία όσο και η Τατιάνα δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν να ψάχνουν αν δεν φτάσουν στο τέλος αυτής της υπόθεσης και δεν αποδοθεί δικαιοσύνη. Την ίδια στιγμή, όμως η Μαργκώ αντιμετωπίζει ακόμη ένα πρόβλημα.
Ο Τόνυ, ο οποίος αποφάσισε από κοινού με την Άννα να πάρουν διαζύγιο, θέλει να αφήσει για πάντα τη ζωή του στο Λονδίνο καινά μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην αστυνομικό. Η προοπτική να εγκαταλείψει ο Τόνυ τη θέση του προέδρου της εταιρείας στο Λονδίνο για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, αντί να χαροποιεί ανησυχεί τη Μαργκώ, η οποία δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Ωστόσο, δεν γνωρίζει μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει ο γιος της καθώς εκείνος κάνει πρόταση γάμου στην Τατιάνα.
Οι μέρες περνούν και η Μαργκώ είναι τρομοκρατημένη τόσο για το ότι έχασε τον Τόνυ όσο και για το γεγονός πως η Τατιάνα θα γίνει οικογένεια της. Λίγο αργότερα, ο ρόλος που έπαιξε ο Ρίτσαρντ στο τροχαίο που κόστισε τη ζωή του πατέρα του Τόνυ αποκαλύπτεται και ο τελευταίος το μαθαίνει από τις ειδήσεις. Είναι σοκαρισμένος και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει, αλλά οι εξελίξεις τον προλαβαίνουν. Την επόμενη μέρα ένας άγνωστος άνδρας βάζει στόχο τον Ρίτσαρντ και τη Μαργκώ.

Οι δυο τους πέφτουν θύματα πυροβολισμών. Ο Ρίτσαρντ, όμως, δεν τα καταφέρνει και αφήνει την τελευταία του πνοή. Από την άλλη, η Μαργκώ στέκεται τυχερή ενώ η είδηση της επίθεσης που δέχτηκαν διαδίδεται και δημιουργεί ερωτήματα όσον αφορά το ποιος είναι αυτός που θέλει να τους εκδικηθεί, αλλά και για ποιο λόγο.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

Survivor 2: Αυτοί είναι οι 2 διάσημοι και οι 2 μαχητές που θα μπουν στο παιχνίδι

Έρχεται στην Ελλάδα η μικρή Μελέκ


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗgossip-tv.gr
Προηγούμενο άρθροΤο τέλειο Chessecake με λίγες θερμίδες
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρα Μπακονίκα: «Γράφω για να ρίξω φως στα ασίγαστα πάθη, τις σφοδρές επιθυμίες κι αγωνίες, στα κρυφά κι ανεξέλεγκτα»