Αρχική ΒΙΒΛΙΟ Επικαιρότητα Παρουσίαση στον Ιανό με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Παρουσίαση στον Ιανό με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Η παρουσίαση του βιβλίου ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – 40 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ πραγματοποίηθηκε το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, 12:00, Cafe Ianos (Σταδίου 24, Αθήνα).

Η συγγραφέας του βιβλίου μας μίλησε και διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο, ενώ η πιανίστρια Ντόρα Μπακοπούλου συνόδευσει την παρουσίαση με μουσικές που μας ταξίδεψαν. Στη συνέχεια οι εμψυχώτριες Κατερίνα Χάσκα και Ηλιόπη Θραψανιώτη μας παρουσίασαν ένα μέρος από το διαδραστικό-παιδαγωγικό εργαστήρι το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις βιογραφίες δέκα γυναικών του βιβλίου.

Μέσα από το θέατρο, τα εικαστικά, τη μουσική, την αφήγηση, τη σωματική-λεκτική έκφραση και το παιχνίδι, τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με τις συναρπαστικές ιστορίες αυτών των πραγματικά Ατρόμητων Κοριτσιών.

Συμμετείχαν οι εικονογράφοι: Κλαίρη Γεωργέλλη, Μυρτώ Δεληβοριά, Σάντρα Ελευθερίου, Κώστας Θεοχάρης, Μιχάλης Καζάζης, Ναταλία Καπατσούλια, Μάρια Μπαχά, Πέτρος Μπουλούμπασης, Νέαρχος Ντάσκας, Αχιλλέας Ραζής, Ίρις Σαμαρτζή, Ντανιέλα Σταματιάδη, Μαργαρίτα Τζαννέτου, Φωτεινή Τίκκου, Σοφία Τουλιάτου, Κατερίνα Χαδουλού.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤο λεωφορείο από την ταινία η «Αρχόντισσα και ο Αλήτης» βόλταρε στους δρόμους της Αθήνας
Επόμενο άρθροΞανθιά σεξοβόμβα με ταγέρ πήγε για meeting και αερίστηκε… [video]
Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικών-Ψυχολογίας) και συνέχισε τις σπουδές της στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μεταφραστών «γλωσσολογία». Συνεργάστηκε με ιστοσελίδες Εναλλακτικής Δράσης και Ψυχολογίας στον τομέα της μετάφρασης και με τις καλλιτεχνικές ιστοσελίδες Mindradio, Culturenow και Fermou-Art στον τομέα κριτικής θεάτρου, κινηματογράφου και βιβλίου. Πλέον αρθρογραφεί στο περιοδικό Koita Magazine.