Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Ινδός χρησιμοποιεί το ακρωτηριασμένο πόδι του σαν μαξιλάρι μετά από ατύχημα

Ινδός χρησιμοποιεί το ακρωτηριασμένο πόδι του σαν μαξιλάρι μετά από ατύχημα

Το θύμα ενός τροχαίου με λεωφορείο φαίνεται να στηρίζει το κεφάλι του στο ακρωτηριασμένο πόδι του σε ένα κρατικό νοσοκομείο στην Ινδία.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό. Ο 28χρονος Γκανσιάμ φαίνεται να χρησιμοποιεί το ακρωτηριασμένο πόδι του ως μαξιλάρι στο νοσοκομείο. Από το βίντεο δεν είναι ξεκάθαρο αν ο 28χρονος γνώριζε ή όχι ότι ήταν ξαπλωμένος πάνω στο ακρωτηριασμένο πόδι του.

Δείτε το βίντεο:

Ο 28χρονος εργαζόταν ως βοηθός σε ένα λεωφορείο, όταν το λεωφορείο αναποδογύρισε επειδή ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει την σύγκρουση με ένα άλλο όχημα. Οι συγγενείς του υποστηρίζουν ότι οι γιατροί τοποθέτησαν το κομμένο πόδι του κάτω από το κεφάλι του σαν μαξιλάρι.

«Μόλις φτάσαμε στο νοσοκομείο είδαμε το πόδι του κάτω από το κεφάλι του σαν μαξιλάρι. Ζήτησα επανειλημμένα από τους γιατρούς να παρέμβουν, αλλά αρνήθηκαν. Τελικά, μετά από δυο ώρες κατάφερα να πάω να του αγοράσω ένα μαξιλάρι και τότε απομακρύνθηκε το πόδι»

ανέφερε ένας από τους συγγενείς του 28χρονου. Ο Υπουργός Υγείας της Ινδίας διέταξε την απόλυση του γιατρού που είχε εφημερία εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο και 2 νοσοκόμων.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμα :

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ-Απίστευτη Καταγγελία: Έλληνας παραολυμπιονίκης ζήτησε να κατέβει η ράμπα σε λεωφορείο για να επιβιβαστεί – Ο οδηγός έφυγε χωρίς καν να…


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤα ροζ φλαμίνγκο μεγάλωσαν και επιστρέφουν το καλοκαίρι τεράστια
Επόμενο άρθρο“Στον έρωτα δεν μετράει το ταξίδι, η Ιθάκη μετράει” – «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στον λαιμό του»