Βρίσκομαι με την Νίκολαιδη Φιλίτσα την αγαπημένη στυλίστρια που πρέπει να γνωρίζεις!

Διότι είναι απαραίτητη στο καθημερινό σου στυλ, στο Personal Shopping και φυσικά μπορεί να γίνει και η δικιά σου Wardrobe Dresser!

Δεν υπάρχει περίπτωση να την γνωρίσεις και να μην την αγαπήσεις!

Φιλίτσα πώς βλέπεις αυτήν τη στιγμή τις τάσεις της μόδας;

Οι τάσεις της μόδας φέτος το 2017, είναι πολύ τα metallics, είναι οι φούστες με πολύ πιέτα, είναι τα κολάν, είναι τα χρώματα τα πιο φλού, όπως επίσης πιο nude, πιο γήινα, όπως και το χακί θα φορεθεί πάρα πολύ! Επίσης μποτάκια με ιδιαίτερα τακούνια από γυαλί ή διάφορα φετιχιστικά .. Τα τσόκερ πάρα πολύ..τα bomber επίσης φοβερά.. Ακόμα κοντά μπλουζάκια και με μανίκι. Θα φορεθεί πολύ η γούνα ακόμη και στα παπούτσια και στις τσάντες.

Σε έχουμε δει σε διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση. Φέτος που βρίσκεσαι;  

Φέτος είμαι στο Etv. Ήδη έχουμε ξεκινήσει την συνεργασία μας με τον Δημήτρη Μηλιόγλου στο”Έτοιμο Το Πρωινό”.Είναι μια συνεργασία πολύ ανάλαφρη και ευχάριστη! Όπως και στο Mad Τv στο Local με την Ιλένια Williams. Επίσης έχω τους Otherview το συγκρότημα, που φέτος θα κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, όπως και πέρσι κάναμε Xfactor, Videoclips.. Και πέρα από αυτά υπάρχουν κατάλογοι και ωραία πραγματάκια που θα φτιάξουμε!!!

Φιλίτσα κάποιος που θέλει να σε βρει.. πως σε βρίσκει;
Ντύνεις μόνο επώνυμους ή μπορείς να ασχοληθείς και με άτομα, εκτός χώρου που θέλουν να φτιάξουν το στυλ τους;      

 Πολύ ωραία ερώτηση Βάσια μου.. Μπορούν λοιπόν να με βρουν στο Facebook και στο προσωπικό μου email που αναγράφεται στο Facebook και στο Instagram. Κοίταξε να δεις εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να φανώ χρήσιμη σε όλο το κόσμο. Και σε επώνυμους αλλά και σε μη επώνυμους! Αντίστοιχα ανερχόμενους καλλιτέχνες που θέλουν να ξεκινήσουν! Μπορώ να βοηθήσω και την κοπέλα της διπλανής πόρτας, φτιάχνοντας την γκαρνταρόμπα της, που έχει ρούχα και δεν τα έχει φορέσει ποτέ..Όπως επίσης μπορώ να της πω, πως να τα ταιριάξει ώστε να τα χρησιμοποιεί  σωστά για να είναι αυτή ευχαριστημένη. Επίσης μπορώ να πάω για ψώνια μαζί της! Είναι πάρα πολλά αυτά που μπορούμε να κάνουμε σε αυτούς, που θέλουν να δώσουν μια έμφαση στο στυλ τους! Σίγουρα μπορώ να αναλάβω όλο το καλλιτεχνικό φιζίκ ενός νέου καλλιτέχνη. Όλα αυτά παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο πλέον γιατί σήμερα όλα είναι μια εικόνα! Την εικόνα αγοράζεις και μετά το ταλέντο!

Ποια είναι η γνώμη σου για τους fashion bloggers;
Έτσι λοιπόν αντίστοιχα μια κοπέλα που ψάχνεται, μπαίνει σε ένα site και παίρνει ιδέες για το προσωπικό της στυλ.. Εσύ τι γνώμη έχεις γι’ αυτό;

Βάσια μου, αν με ρωτάς και εγώ το κάνω αυτό… Και εγώ μπαίνω σε διεθνή site και βλέπω street style ντυσίματα.. Η αντιγραφή όμως είναι ένα κακό πράγμα! Δηλαδή καλό είναι ο κάθε άνθρωπος ..είτε είναι στο δρόμο, είτε παρακολουθεί κάποιο blog, είτε του το πω εγώ, να βάλει στην εμφάνιση του, την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του. Και εδώ έρχεται η δική μου η δουλειά. Αντί να κάνεις μια αντιγραφή σε αυτό που βλέπεις.. Να βάλεις το προσωπικό σου στυλ το οποίο το συζητάμε και το φτιάχνουμε.. Αυτή είναι η διαφορά! Όταν είχα πάει στο Fashion Week στο Λονδίνο οι σχεδιαστές ήταν παρά πολύ απλοί ήθελαν να σου μιλήσουν ήταν πολύ κοντά στο κόσμο και είναι σημαντικό στην πορεία μας όσο ψηλά και αν φτάσουμε να μην ξεχάσουμε από που ξεκινήσαμε.. το ήθος μας και τις αξίες μας! Και ένα πράγμα που μου αρέσει παρά πολύ στους ξένους, είναι που κρατάνε το προφίλ τους πάντα χαμηλά.. Στην φωτογράφιση που έκανα με τον Djibril Cisse ήταν ένας πάρα πολύ απλός άνθρωπος και μπορούσες εύκολα να πιάσεις κουβέντα μαζί του και να πάρεις πράγματα από αυτόν! Καλό λοιπόν είναι να βοηθάμε γιατί αυτό μας γυρνάει πίσω! Και στην Ελλάδα το ξεχνάμε αυτό..

Συχνά βλέπω στο δρόμο κόσμο που όλοι μεταξύ τους έχουν ένα κοινό και πολλά μαζί! Αντιγράφει ο ένας τον άλλον.. Ποια είναι η άποψη σου πάνω σε αυτό;

Βάσια μου.. Δυστυχώς όχι μόνο στην Ελλάδα μας δημιουργούν ανάγκες που νομίζουμε, πώς τις έχουμε και γινόμαστε όλοι ίδιοι! Εγώ αυτό το πράγμα το αφορίζω! Θέλω να βλέπω άτομα που έχουν κάτι να μου πουν! Άτομα με άποψη! Ότι και να θελήσεις να βάλεις δεν χρειάζεται να το φοράς, με τον ίδιο τρόπο που το φοράνε όλοι! Αυτό είναι και το φαινόμενο της μάζας! Επίσης θα ήθελα να σου πω ότι με τους fashion bloggers που μου είπες και όλο αυτό το πράγμα.. που γίνετε γύρω από αυτό.. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν σπουδάσει κάτι άλλο και έχουν ασχοληθεί με την μόδα και όντως μπορεί να έχουν μεγάλο ταλέντο σε αυτό! Κάποιους τους παραδέχομαι γιατί αξίζουν αυτό το πράγμα που κάνουνε!

Οι καουμπόικες μπότες θα φορεθούν φέτος;

Οι καουμπόικες μπότες πάλι ήρθαν στην μόδα και πιστεύω θα φορεθούν πολύ και θα γίνει τάση. Είναι πολύ στη μόδα να φοράς τύπου νεγκλιζέ πιτζάμα style. Θα είναι πολύ ωραίο λοιπόν,να το ταιριάξει με μια καουμπόικη μπότα και με μια τσάντα με κρόσσια.

Πολλοί βγαίνουν λέγοντας πώς είναι στυλίστες και πολλοί από αυτούς δεν έχουν ιδέα!
Τι έχεις να σχολιάσεις;

Ακριβώς ..εγώ το έχω σπουδάσει αυτό που κάνω!
Δεν το κάνω από χόμπι, ούτε ξύπνησα ένα πρωί και είπα θέλω να γίνω στυλίστρια..
Έχω σπουδάσει πάνω σε αυτό! Και είναι κάτι που το αγαπώ πέρα από χόμπι!
Και αυτό συνεχώς βελτιώνεται γιατί είναι μια δουλειά.. που πιστεύω πως ακόμα και οι bloggers μορφώνονται, ταξιδεύουν και το ψάχνουν πολύ .. Γιατί ως γνωστόν αυτό που δηλώνουμε αυτό είμαστε στην Ελλάδα!

Θέλω να μου πεις ποιους Έλληνες & ποιους ξένους σχεδιαστές, παραδέχεσαι και θαυμάζεις την δουλειά τους;

Κοίτα Έλληνες παραδέχομαι κάποιους, γιατί πέρα από το σχεδιαστικό κομμάτι, θα ήθελα να σου πω, πώς πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το ηθικό κομμάτι ..
Δηλαδή όταν είχα πάει στο Fashion Week στο Λονδίνο οι σχεδιαστές ήταν παρά πολύ απλοί ήθελαν να σου μιλήσουν ήταν πολύ κοντά στο κόσμο και είναι σημαντικό στην πορεία μας όσο ψηλά και αν φτάσουμε να μην ξεχάσουμε από που ξεκινήσαμε.. το ήθος μας και τις αξίες μας! Και ένα πράγμα που μου αρέσει παρά πολύ στους ξένους, είναι που κρατάνε το προφίλ τους πάντα χαμηλά.. Στην φωτογράφιση που έκανα με τον Djibril Cisse ήταν ένας πάρα πολύ απλός άνθρωπος και μπορούσες εύκολα να πιάσεις κουβέντα μαζί του και να πάρεις πράγματα από αυτόν! Καλό λοιπόν είναι να βοηθάμε γιατί αυτό μας γυρνάει πίσω! Και στην Ελλάδα το ξεχνάμε αυτό… ίσως γιατί είμαστε κλεισμένοι στο καβούκι μας! Μόνοι μας νιώθουμε ότι κάτι κάναμε και παίρνουν τα μυαλά μας αέρα! Όπως πρόσφατα είπε και η Κάμερον Ντίαζ δεν πρέπει η φήμη σου να σε ξεπερνάει! Όταν είμαι έξω.. είμαι η Ντίαζ και όταν είμαι σπίτι με τους φίλους μου.. είμαι η Κάμερον! Για να καταλήξω σχετικά με αυτό που θέλω να σου πω.. εγώ δεν βλέπω μόνο το design..βλέπω τον άνθρωπο, την παιδεία του και αυτό φαίνεται και στο ρούχο.. Εκτιμώ πάρα πολύ την Σήλια Κριθαριώτη γιατί είναι ένας άνθρωπος ο οποίος, παρόλο που θα μπορούσε να είναι πάντα στην επικαιρότητα και να μιλάει, κρατάει πάντα ένα πολύ χαμηλό προφίλ. Να σου πω και ο Βρεττός Βρεττάκος μου αρέσει πάρα πολύ.. Θα σου πω για τους MiRO, Deux Hommes, Celebrity Skin που είναι φίλος μου και εκτιμώ πολύ την δουλειά του, θα σου πω για τον Βαλταδόρο που έχει πολύ ιδιαίτερο στυλ και χρησιμοποίησα και ρούχα του για τους Otherview.. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Δημήτρης Πέτρου.. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι Peace and Chaos που δεν κάνουν τόσο fashion κομμάτια.. Κάνουν πιο εμπορικά, κάνουν πιο ´To the point´! Μου αρέσει πολύ η Ερυφίλη Νικολοπούλου που την θεωρώ πολύ καταξιωμένη στο χώρο, φοβερή σχεδιάστρια.. Ο Ελευθεριάδης είναι φοβερός.. Η Ελευθερία Καρδάμη επίσης πολύ ταλαντούχα και καλό παιδί… Νομίζω πώς δεν ξέχασα κάποιον από Έλληνες! Από ξένους μου αρέσουν όλοι!!!Alexander McQueen τρελαίνομαι!! Victor&Rolf, Balmain και Olivier Rousteing από τους καλύτερους σχεδιαστές τα τελευταία χρόνια ανήκει στον οίκο Balmain!

 

Με αυτούς που συνεργάζεσαι, δέχονται πάντα αυτά που τους λες;

Στο χώρο μας είναι δύσκολο αυτό διότι είναι και κάποιοι διστακτικοί ..
Έχω δοκιμάσει να ντύσω και κάποιους ανθρώπους που πήγα να τους κάνω ένα Άλφα styling και δεν το δεχόντουσαν απόλυτα. Αλλά όταν φωνάζεις κάποιον να σου κάνει το styling πρέπει να δεχτείς αυτό που σου λέει..

Η Lady Gaga είναι ακραία στις εμφανίσεις της αλλά είδωλο δεν το συζητώ! Επίσης οι Kardassians έχουν δημιουργήσει μόδα και κινούν παγκοσμίως τα νήματα στο χώρο της μόδας! Όπως επίσης Brad Pitt , Johnny Depp.. Έχουν προσωπικό στυλ..

Θέλω να μου πεις δύο ξένους καλλιτέχνες που το στυλ τους σου αρέσει!

Μου αρέσει πολύ η Rihanna έχει δημιουργήσει τάσεις! Το στυλ της Rihanna μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην καθημερινότητα μου και είναι πιο Urban..
Μου αρέσει που μας έδειξε ένα τρόπο να συνδυάζουμε την φόρμα με πέρλα..Η Lady Gaga είναι ακραία στις εμφανίσεις της αλλά είδωλο δεν το συζητώ! Επίσης οι Kardassians έχουν δημιουργήσει μόδα και κινούν παγκοσμίως τα νήματα στο χώρο της μόδας! Όπως επίσης Brad Pitt , Johnny Depp.. Έχουν προσωπικό στυλ..

Τι θα συμβούλευες μια κοπέλα που διαβάζει τώρα την συνέντευξη μας;

Να έχει το δικό της στυλ, να είναι ο εαυτός της και να μην την φοράνε τα ρούχα..αλλά να τα φοράει!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
12 + 21 =