Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Αποκάλυψη Survivor: Στημένη η αποχώρηση Γιάννη Δρυμωνάκου; Στην δημοσιότητα οι ψήφοι που...

Αποκάλυψη Survivor: Στημένη η αποχώρηση Γιάννη Δρυμωνάκου; Στην δημοσιότητα οι ψήφοι που δείχνουν την αλήθεια…

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Δρυμωνάκου από το παιχνίδι προκλήθηκε μεγάλος ντόρος από το κοινό θεωρώντας ότι η ψηφοφορία ήταν στημένη.

 Ο Γιάννης, πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα, στο τελευταίο ουσιαστικά αγώνισμα του, δήλωσε ότι δεν ξέρει αν θα συνεχίσει στο ριάλιτι μιας και η κατάσταση της υγείας του, συγκεκριμένα οι τραυματισμοί που είχε στην μέση, είχαν χειροτερέψει και αυτό τον έκανε να μην μπορεί να δώσει το 100% στο αγώνισμα.

Ο ίδιος είχε πει ότι μπορεί να έφευγε οικειοθελώς και το γεγονός ότι αποχώρησε μετά την ψηφοφορία έκανε όλου να θεωρήσουν ότι ήταν στημένο και τον έβγαλαν εκτός παιχνιδιού σώζοντας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μιας και ο ίδιος θα αποχωρούσε έτσι κι αλλιώς με την θέληση του.

Μετά από πολλά μηνύματα σας που λάβαμε, ψάξαμε από 3 διαφορετικές πηγές μας τα αποτελέσματα στις ψήφους. Να σας θυμίσουμε ότι προτεινόμενοι ήταν ο Γιάννης Δρυμωνάκος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Ήταν λοιπόν όντως στημένη η ψηφοφορία του Γιάννη Δρυμωνάκου;

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η ψηφοφορία… δεν ήταν στημένη! Μάλιστα σας είχαμε ξαναγράψει πως η διαφορά του αθλητή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ελάχιστη.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό στις θετικές ψήφους, συγκεκριμένα το 53%, ένα θεαματικό ποσοστό που τον αναδεικνύει φαβορί…Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη δεύτερη θέση συγκέντρωσε το 24,5% στις θετικές ψήφους και ο Γιάννης Δρυμωνάκος τρίτος σε απόσταση αναπνοής με 22,5% στις ψήφους! Αυτό δείχνουν τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας.

Μπορεί το κοινό να άκουσε την πλάγια έκκληση που έκανε ο αθλητής πριν την αποχώρηση, για την μέση του και να μην τον υποστήριξε όπως τις άλλες φορές.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

11 Διάσημοι Έλληνες που άλλαξαν όνομα τους. Δεν πάει το μυαλό σας ποιου διάσημου το πραγματικό όνομα είναι Δράκουλας

Σοκ: Δείτε πώς ήταν πριν τις πλαστικές η Νατάσα Καλογρίδη (εικόνες)


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔείτε την Τζούλια του Power of Love πριν τις πλαστικές και με ξανθό μαλλί!
Επόμενο άρθροΠάθαμε πλάκα – Δείτε πως είναι η Κοντσίτα ΧΩΡΙΣ τα μαλλιά και το make up…