Αρχική ΤΕΧΝΕΣ Luv n Art: Oμαδική έκθεση των αποφοίτων-φοιτητών της Α.Σ.Κ.Τ. στον πολυχώρο LUVNROLL.

Luv n Art: Oμαδική έκθεση των αποφοίτων-φοιτητών της Α.Σ.Κ.Τ. στον πολυχώρο LUVNROLL.

H LUVNROLL παρουσιάζει την πρώτη ομαδική έκθεση ζωγραφικής στoν χώρο της, τιτλοφορούμενη «Απόφοιτοι και φοιτητές Καλών Τεχνών».

 

 

Έχοντας την έδρα της στα Μελίσσια και με βασικό της μότο το Give Love-Think Positive-Think Big, αποτελεί έναν οργανισμό που ιδρύθηκε με στόχο να παράγει καλλιτεχνικό και πολιτιστικό έργο, συσπειρώνοντας διαφορετικούς ανθρώπους κάτω από μία καρδιά.

 

Χρώμα, ζωγραφική, tattoos, piercing, δανειστική βιβλιοθήκη, αριθμημένες μεταξοτυπίες σε χαρτί, ρούχα, τοιχογραφίες και live events είναι μερικά από τα μέσα με τα οποία η LUVNROLL εκφράζει τις ιδέες, τη φιλοσοφία και το έργο των ανθρώπων που την απαρτίζουν.

Θέλοντας, λοιπόν, να αναδείξει πρωτοποριακές αλλά και κλασικές κατευθύνσεις της τέχνης με διακαλλιτεχνικό και διαπολιτισμικό περιεχόμενο, ξεκίνησε τη φιλοξενία εκθέσεων (ατομικών-ομαδικών) στον χώρο της, υπό την εποπτεία του Συδοριάδη Γεωργίου, αποφοίτου της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Η πρώτη έκθεση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 24 Μαρτίου 2018 και ώρα 6:00-8:00 μ.μ. Τα έργα των εκάστοτε εκθέσεων θα παραμένουν στον διάδρομο του χώρου του LUVNROLL για τρεις εβδομάδες. H προσέλευση μπορεί να γίνεται και καθημερινές από τις 10:30 π.μ. έως τις 19:00 μ.μ. Επίσης, θα μπορέσετε να βρείτε αντιγραφές των εκθεσιακών έργων σε μορφή μεταξοτυπίας και σε κάθε επίσκεψη, θα σας δίνεται ενημερωτικό και αναμνηστικό φυλλάδιο.Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην πρώτη έκθεση είναι οι εξής:

Λεωνίδας Γιαννακόπουλος: Αποτελεί τον ορισμό του πολυσχιδούς καλλιτέχνη. Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, ζωγραφική και χαρακτική. Έχει, επίσης, εργαστεί και στον τομέα της σκηνογραφίας, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια εργάζεται και στον χώρο του θεάτρου. Στο ευρύ κοινό έχει γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική Ελληνοφρένεια, ενώ συμμετείχε και στο Art Athina με την ατομική του έκθεση “Sky Voyagers”.

Σοφία Παρασκευοπούλου: Μια ξεχωριστή καλλιτέχνιδα, με ασυνήθιστα και ιδιάζοντα έργα στους τομείς της γλυπτικής και της ζωγραφικής. Απόφοιτος της Α.Σ.Κ.Τ. με πολλές συμμετοχές σε γνωστές εκθέσεις, όπως ο Αστρολάβος σε Αθήνα και Κύπρο.

Simple G: Φοιτητής στην Α.Σ.Κ.Τ και ανερχόμενος καλλιτέχνης στον χώρο του street art και των mural.

Γιώργος Συδοριάδης: Κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στην Α.Σ.Κ.Τ. άρχισε την ενασχόλησή του με τον χώρο της δερματοστιξίας, όπου βρήκε το πάθος του για τη ζωή, και μετρά 10 χρόνια στο ενεργητικό του, ως επαγγελματίας tattoo artist. Στην Α.Σ.Κ.Τ. επέλεξε τον τομέα της γλυπτικής και δημιούργησε πολλά κι εντυπωσιακά έργα. Πλέον, στον ελεύθερο χρόνο του, ασχολείται με την ζωγραφική με μολύβια, κάρβουνα, ακρυλικά και λάδι.

LUVNROLL: http://www.luvnroll.com/

Διεύθυνση: Δημ.Ψαθά 21, Μελίσσια

Τηλ. επικοινωνίας: 210 609 6163

Ε-mail: info@luvnroll.com

Fb page: https://www.facebook.com/luvnroll/

LuvnArt fb page: https://www.facebook.com/events/1991780514474267/

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΠαπάς ήπιε τόσο που κοιμήθηκε και τον πήγαν στην κηδεία με τρακτέρ δίπλα στο φέρετρο
Επόμενο άρθροΣάλος σε γάμο – Ο γαμπρός έδειξε σε όλους τους καλεσμένους βίντεο με τη νύφη να τον απατά!