Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ Δεκαπέντε συγκλονιστικές φωτογραφίες, το καλύτερο μήνυμα για το γυναικείο σώμα μετά την...

Δεκαπέντε συγκλονιστικές φωτογραφίες, το καλύτερο μήνυμα για το γυναικείο σώμα μετά την εγκυμοσύνη

postpartum-photography-mothers-after-pregnancy-beautiful-body-project-jade-beall-5-980×539

Ξεφυλλίζετε τα περιοδικά και πέφτετε πάνω σε διάσημες που μόλις γέννησαν και οι οποίες διαθέτουν ένα καλλίγραμμο κορμί, απαλλαγμένο από κάθε περιττό κιλό.

Βλέπετε και άλλες διάσημες λίγο καιρό μετά τη γέννα, να ποζάρουν, ακόμη και με μπικίνι. Και να μην υπάρχει ένα σημάδι (μια ραγάδα, βρε αδελφέ ) που να μαρτυρεί ότι έφερε ένα παιδί στον κόσμο. Ότι ήταν εννέα μήνες έγκυος.

Και αναρωτιέστε, εύλογα, μα πώς γίνεται; Γίνεται. Δεν γίνεται, όμως, να έχουν όλες οι γυναίκες του κόσμου (ακόμη και διάσημες) το ίδιο σώμα μετά τον τοκετό.

Γιατί υπάρχουν και διάσημες και μη διάσημες και φίλες και γνωστές και άγνωστες γυναίκες, που έχουν πάνω τους έντονα τα σημάδια του τοκετού. Ραγάδες, χαλάρωση, η τομή της καισαρικής, τα παραπανίσια κιλά. Και ξέρετε; Υπάρχουν εκεί έξω γυναίκες, που αγαπούν αυτά τα σημάδια. Αγαπούν το σώμα τους, γιατί αυτό συντέλεσε στο μεγαλύτερο θαύμα της ζωής, στη γέννηση του παιδιού τους. Γιατί, αυτά τα σημάδια «φωνάζουν»… μητρότητα!

Νέες μαμάδες μοιράζονται στα social media τη δική τους εμπειρία. Άλλες εξηγούν ότι δυσκολεύονται να αγαπήσουν τα σημάδια αυτά, αλλά συμβιβάζονται, άλλες τονίζουν ότι το σώμα τους έχει αλλάξει και άλλες συμφωνούν με την Abagail Wedlake ότι η μητρότητα είναι πιο ισχυρή από κάθε σημάδι. Μάλιστα, ποστάρουν τις δικές τους φωτογραφίες και όλες μαζί αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα, προς όλες τις γυναίκες. Στέλνοντας συγχρόνως το μήνυμα ότι δεν είναι και δε μπορούν να είναι όλα τα σώματα ίδια μετά τον τοκετό!

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες μαμάδων, που ανέβασαν οι ίδιες στα social media


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗmothersblog.gr
Προηγούμενο άρθροΗ πλατεία που άλλαξε οκτώ ονομασίες και ταυτίστηκε με τους απολυμένους δημοσίους υπαλλήλους
Επόμενο άρθροΉταν αστικός μύθος ή πραγματικότητα το «Πάρε το μηδέν» για να καθαρίσει η γραμμή του ΟΤΕ;