Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Κρήτη: “Η μεγάλη συνάντηση” στη ΔΕΘ- Έκθεση τοπικών προϊόντων

Κρήτη: “Η μεγάλη συνάντηση” στη ΔΕΘ- Έκθεση τοπικών προϊόντων

Η Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη H Mεγάλη Συνάντηση – Τοπικές γεύσεις Ελλάδος», αποτελεί σημείο αναφοράς για την προβολή και την προώθηση των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών.

kriti-ekthesi-1

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε με τη συμμετοχή κρητικών παραγωγών και επιχειρήσεων, στη συνέχεια όμως αγκαλιάστηκε και από παραγωγούς άλλων περιοχών της χώρας που θέλησαν μέσα στο πλαίσιο αυτό να προωθήσουν τα δικά τους προϊόντα.

Η άρτια διοργάνωση των εκθέσεων, η υψηλή τους επισκεψιμότητα, ο μεγάλος όγκος των παράλληλων εκδηλώσεων και η εξαιρετική προβολή που έχουν, τις έχουν καταστήσει δημοφιλείς για τους εκθέτες.

IMG_20161031_144420

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η 8η Παγκρήτια Έκθεση και Τοπικές γεύσεις Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε από 28 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη,αποφασίστηκε η εκ νέου διεξαγωγή της, την Άνοιξη του 2018 και συγκεκριμένα από 28 Απριλίου έως 6 Μαΐου 2018.

Η νέα διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο Περίπτερο 12.

Στην διοργάνωση αυτή, σε μια προσπάθεια διευκόλυνσης της παρουσίας όσο γίνεται περισσότερων επιχειρήσεων και να ενισχυθεί το έργο των εκθετών, προβλέπεται μια  χωροθέτηση δύο τομέων, δίνοντας την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επιλέξουν σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες, είτε τον τομέα του 9ημέρου ή του 4ημέρου.

Στόχοι της διοργάνωσης

Στην έκθεση θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας. Ως στόχοι της έκθεσης τίθενται οι εξής

Να γνωρίσουν οι καταναλωτές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας τα τοπικά-κρητικά προϊόντα, να τα γευθούν και να τα προμηθευτούν απ’ ευθείας από τους παραγωγούς και τους μεταποιητές.

Να έρθουν σε επαφή κρητικές επιχειρήσεις με τους χονδρεμπόρους της περιοχής, συνάπτοντας σχέσεις συνεργασίας.

Να τοποθετηθούν τα τοπικά προϊόντα σε περισσότερα σημεία πώλησης στην περιοχή της Μακεδονίας.

Να αναδειχθεί στους κατοίκους της Μακεδονίας η υψηλή διατροφική αξία των κρτικών προϊόντων και η δύναμη των κρητικών επιχειρήσεων.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

The Coffee Show 2018: Τα πάντα για την τέχνη του καφέ

Το “Goth Latte” αποτελεί τη νέα κυρίαρχη τάση στο Instagram


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔίαιτα SOS: Το μενού για να «σβήσεις» την κυτταρίτιδα μέχρι το καλοκαίρι
Επόμενο άρθρο4 αθηναϊκές διευθύνσεις για να απολαύσεις μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου!