Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Akroasis Theatre & Bar: Ένας νέος χώρος αφιερωμένος στο θέατρο και τη...

Akroasis Theatre & Bar: Ένας νέος χώρος αφιερωμένος στο θέατρο και τη μουσική ανοίγει τις πόρτες του!

Akroasis 3

Με το που κατεβαίνεις τα σκαλιά του Akroasis Theatre & Bar η μεθυστική ατμόσφαιρα του Μεσοπολέμου σε πλημμυρίζει, συνεχίζοντας στο bar και τη σκηνή, ακόμη και στο άδυτο του θεάτρου το καμαρίνι, αντικείμενα από τη δεκαετία του ’60 κάνουν την εμφάνισή τους και σε καλωσορίζουν σε έναν χώρο που έχει διακοσμηθεί μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια στην αισθητική  αλλοτινών «χρυσών» εποχών,  για να φιλοξενήσει τις θεατρικές παραστάσεις, τα bartheater, τα μουσικά live και άλλα events που θα λάβουν χώρα εδώ από την άνοιξη του 2018.

Τη διακόσμηση του χώρου επιμελήθηκε με πολύ αγάπη για το θέατρο η ιδιοκτήτρια του Akroasis Βασιλεία Δημηνίδου, καθώς είναι κι η ίδια θεατρικός συγγραφέας και ηθοποιός.

 

Akroasis 3

ΓΡΑΦΕΙ  Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ:

Ο σκοπός που φτιάχτηκε αυτός ο χώρος ήταν να μας ενώσει, με σκοπό όπως και το Akroasis.gr , να μπορέσει να φιλοξενήσει τις φιλοδοξίες και τα όνειρα πολλών από εμάς, να βρούμε τους κοινούς στόχους μας και να υλοποιήσουμε τα όνειρα μας μέσα από την δημιουργικότητα και τη συλλογική εργασία που απαιτεί αυτή η τέχνη.

Το Akroasis Theatre βρίσκεται στην περιοχή της Κυψέλης (Κυψέλης 15) και είναι ένας χώρος που αποτελείται από αίθουσα θεάτρου 70 θέσεων και επιπλέον 50 θέσεων στο μπαρ όπου μπορούν να φιλοξενούνται μικρές εναλλακτικές παραστάσεις, διαδραστικές, μουσικές παραστάσεις, standup, αυτοσχεδιασμοί και ότι άλλο χωράει το μυαλό του καλλιτέχνη.

Στο χώρο, θα διοργανώνουμε επίσης διαφόρων ειδών σεμινάρια από έμπειρους δασκάλους πάνω στην τέχνη της υποκριτικής αλλά και της συγγραφής, σκηνοθεσίας.

Akroasis 4

Το Akroasis ανοίγει τις πόρτες του την Δευτέρα 26 Μαρτίου στους δημοσιογράφους για συνέντευξη τύπου και την Τετάρτη 28 Μαρτίου στο κοινό με ένα party καλλιτεχνών αλλά και φίλων για το ξεκίνημα! Η είσοδος είναι ελεύθερη για όποιον θέλει να μας ευχηθεί και να διασκεδάσει με την παρέα μας που δε θα παραλείψει να μας ψυχαγωγήσει με τραγούδια από το παρελθόν αλλά και από το μέλλον!!!!

Το AkroasisTheatre&Bar κάνει τη θεατρική του πρεμιέρα με τις παραστάσεις:

«Δε θα μείνω πολύ» του Νίκου Ποριώτη την Τρίτη 20  Απριλίου.

«ΜΕΡΙΛΙΝ ΜΟΝΡΟΕ – Συνέντευξη με τον Θάνατο» της Βασιλείας Δημηνίδου την Τρίτη 24 Απριλίου.

«Ποιητές Πεζοδρομίου» BarTheater της Βασιλείας Δημηνίδου την Κυριακή 22 Απριλίου.

Akroasis 5

AkroasisTheatre&Bar

Κυψέλης 15, Αθήνα

(Σταθμός ΗΣΑΠ Βικτώρια)

Τηλ.: 211 1822336&  2105320601

|website | facebook

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΚατέβασαν μια Εφαρμογή και Άλλαξαν Φύλο σε 23 Διάσημους Άντρες. Με τον Τζόνυ Ντεπ θα Κλάψετε
Επόμενο άρθροΧείμαρρος η κόρη του Λυκουρέζου για την σχέση του με τη Νατάσα: «Για κάποιο Λόγο εμφανίστηκε η Νατάσα»