Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Kρητικός παντρεύτηκε Ινδή σε σκηνικό που θυμίζει Μπόλιγουντ

Kρητικός παντρεύτηκε Ινδή σε σκηνικό που θυμίζει Μπόλιγουντ

c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b-399

Ήταν ένας γάμος αλλιώτικος και σίγουρα αξέχαστος… σε σκηνικό Bollywood, αλλά με έντονο το άρωμα της Κρήτης, με τελετουργικά που έχουν τις ρίζες τους στα βάθη των  αιώνων, με πολύχρωμες φορεσιές και απίθανες χορογραφίες.

Στην πραγματικότητα ήταν μια μεγάλη γιορτή, μία πανδαισία χρωμάτων, αρωμάτων και συναισθημάτων όχι μόνο για το νιόπαντρο ζευγάρι αλλά και για τις οικογένειές τους σε αυτήν την πρώτη τους συνάντηση.

Μιλάμε φυσικά για τον γάμο του Λεωνίδα Ξυλούρη, γιου του δικηγόρου και δημοτικού συμβούλου Ηρακλείου, Γιάννη Ξυλούρη, με την Ινδή εκλεκτή της καρδιάς του, Khushboo Balwani.

Το ζευγάρι ζει και εργάζεται στις Βρυξέλλες, όμως ο γάμος τους τελέστηκε στις 18 Ιανουαρίου στην πόλη Ghanerao του Rajasthan της Ινδίας, κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν.

Στην πραγματικότητα ήταν μία διήμερη γιορτή αφού σύμφωνα με την ινδουιστική παράδοση τα τελετουργικά ξεκίνησαν από την παραμονή του γαμήλιου μυστηρίου με την περίφημη τελετή του Haldi.  Είναι ένα τελετουργικό όπου η νύφη και ο γαμπρός αλείφονται με πάστα φτιαγμένη κυρίως από κουρκουμά. Σύμφωνα με την παράδοση η τελετή αυτή θεωρείται σύμβολο ευλογίας για το ζευγάρι και υγιούς οικογενειακής ζωής.

Συγγενείς και φίλοι του γαμπρού από την Κρήτη, την Κολομβία, την Ιρλανδία και την Ελβετία ταξίδεψαν στη μακρινή Ινδία για το ευτυχές γεγονός. Αν και ήταν ένα δύσκολο και εξαντλητικό ταξίδι, σίγουρα ήταν εμπειρία ζωής. Η μαγεία της Ινδίας είναι συναρπαστικά μυστηριώδης, ενώ η καλοσύνη και η φιλοξενία των ντόπιων  σχεδόν «σκλαβώνουν» τον ξένο επισκέπτη. Πριν προλάβει να ζητήσει κάτι, αυτό έχει ήδη γίνει.

Το τελετουργικό του γαμήλιου μυστηρίου  διήρκεσε 2,5 ώρες,  με τους συγγενείς και φίλους να είναι ενδεδυμένοι με ινδικές φορεσιές, όπως ήταν η επιθυμία τους. Εξαίρεση ο Γιάννης Ξυλούρης, ο οποίος ωστόσο τίμησε το τουρμπάνι λόγω της ειδικής περίστασης. Μάλιστα, στο ενδιάμεσο της τελετής, έψαλε ορθοδόξους ψαλμούς και το ζευγάρι άλλαξε στέφανα και βέρες.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμα :

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtilestwra.com
Προηγούμενο άρθροΟι ερωτικές φαντασιώσεις των γυναικών του ζωδιακού
Επόμενο άρθρο10 φανταστικές ιδέες διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο που δεν είχατε σκεφτεί!