Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 5+1 ταινίες που παίζει ο Johnny Depp και πρέπει να δεις!

5+1 ταινίες που παίζει ο Johnny Depp και πρέπει να δεις!

0d6a4a5a640212c5fd1b5ef3601d0cf2
Οι ταινίες του ηθοποιού που δε γίνεται να μην έχεις δει!

Οι ταινίες αυτές είναι για όσους θαυμάζουν τον Johnny Depp!

Johnny Depp είναι ένας ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσεισε υπέροχες ταινίες ενώ πραγματικά μπορεί να μεταμορφωθεί σε γόη που τον θέλουν όλες οι γυναίκες αλλά και σε μυστήριο πλάσμα της φαντασίας!

Αυτές είναι οι ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει και πρέπει να δεις!

Cry Baby

Ο Wade ‘Cry Baby’ Walker ειναι ο επικεφαλης μιας ομαδας ‘νεαρων ταραξιων’, με την ξεχωριστη ιδιοτητα να δακρυζει με ενα μοναδικο δακρυ οταν κλαιει. Η Allison (Amy Locane) ειναι μια ‘καθως πρεπει’ κοπελα, που ερωτευεται τον Wade και θελει οσο τιποτε να μπει στην παρεα του και να γινει το κοριτσι του. Ομως η Allison ειναι ηδη το κοριτσι του Baldwin , μελος και αυτος της ‘καθως πρεπει’ κοινωνιας της Βαλτιμορης. Οταν η σχεση της με τον Wade γινεται γνωστη, ο Baldwin αποφασιζει να κανει ο,τι χρειαστει, για να την παρει πισω. Και αυτο που χρειαζεται να κανει δεν ειναι καθολου καθως πρεπει.

Edward Scissorhands

Ένας εφευρέτης ζει σε ένα κάστρο μαζί με το σημαντικότερο δημιούργημά του, τον Edward. Δεν τον έχει τελειοποιήσει ακόμη, κι έτσι ό Edward, αντί για χέρια έχει κοφτερά ψαλίδια. Όταν ο εφευρέτης πεθάνει ξαφνικά, ο Edward θα μείνει ημιτελής και μόνος, μέχρι τη μέρα που μια πλασιέ καλλυντικών θα τον βρει στο κάστρο. Η καλή κυρία προθυμοποιείται να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της, γεγονός που θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους της μικρής πόλης.

Don Juan DeMarco

Ενας μυστηριωδης νεαρος με μασκα και ξιφος, αποφασιζει να αυτοκτονησει για τα ματια της 1503ης υποψηφιας κατακτησης του που τον απαρνηθηκε. Ο ψυχιατρος που θα παρεμβει για να σωσει την ψυχη του, θα τον προκαλεσει να αποδειξει οτι ειναι πραγματικα αυτος που υποστηριζει πως ειναι: ο θρυλικος Δον Ζουαν.

Blow

Η ιστορία του George Jung, του ανθρώπου που εγκαθίδρυσε στην αμερικανική αγορά την κοκαΐνη τη δεκαετία του `70.

Chocolat

Το 1959 σε ένα απομακρυσμένο χωριό στη Γαλλία φτάνει μία γυναίκα, η Vianne Rocher με την κόρη της την Anouk. Η Vianne αποφασίζει να ανοίξει chocolaterie στο χωριό σε περίοδο νηστείας, κάνοντας έτσι τον Comte de Reynaud, αρχηγό του χωριού, εχθρό της. Έτσι η Vianne έχει να αντιμετωπίσει τον ανοιχτό πόλεμο που της κηρύττει, αλλά και τις δυσκολίες ενός έρωτα με έναν περιπλανώμενο μουσικό-πωλητή. Θα τα καταφέρει να τα βγάλει πέρα;

+1 Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Αφού φυλακίστηκε άδικα κι έχασε την οικογένειά του, ο Μπέντζαμιν Μπάρκερ επιστρέφει στο Λονδίνο και ανοίγει κουρείο με το όνομα Σουίνι Τοντ. Με τη βοήθεια της κυρίας Λόβετ, η οποία μαγειρεύει τις χειρότερες κρεατόπιτες της πόλης και είναι ερωτευμένη μαζί του, ετοιμάζει την εκδίκησή του.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

Ζώδια και λουλούδια – Ποιο λουλούδι αντιστοιχεί στο ζώδιό σας…;

Ποια 12 ζώδια μπλέκουν τη φιλία με τον έρωτα;


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗneolaia.gr
Προηγούμενο άρθροΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ : Παιδo… φιλία: Πώς θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από το τεράστιο τραύμα
Επόμενο άρθρο“Έπκληξη” – Το φωτογραφικό project συναισθημάτων στον πολυχώρο Vault