Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ Cafe στην Κηφισιά δίνει δωρεάν κέικ αν πάρετε take away καφέ στο...

Cafe στην Κηφισιά δίνει δωρεάν κέικ αν πάρετε take away καφέ στο δικό σας ποτήρι

cake-570_4

Ο καφές είναι η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια των Ελλήνων.

Ο καφές σε ξυπνάει, σου κρατάει συντροφιά στο γραφείο, τον απολαμβάνεις όπου κι αν βρίσκεσαι. Μαζί με τον καφέ όμως, καθημερινά, παίρνεις μαζί σου και μια σημαντική ποσότητα πλαστικού. Το κυπελλάκι.

Εδώ και αρκετό καιρό οι περιβαλλοντικές οργανώσεις προωθούν πρακτικές όπως ποτήρια πολλών χρήσεων, ή ποτήρια από το σπίτι για τον take away καφέ, ώστε να γλιτώσει ο πλανήτης από τους τόνους πλαστικών ποτηριών μιας χρήσης.

Kαι χαιρόμαστε τόσο πολύ που βλέπουμε καταστήματα να ακολουθούν αυτές τις πρακτικές.. Σήμερα μάλιστα έπεσε στην αντίληψή μας ένα cafe στην Κηφισιά το οποίο προκειμένου να δώσει κίνητρο στους καταναλωτές να φέρνουν το δικό τους ποτήρι, δίνει δωρεάν ένα κομμάτι φρεσκοφτιαγμένου, μοσχομυριστού κέικ.

Το cafe, που ονομάζεται Amaryllis, βρίσκεται στην Κυριακου Δ. στην Κηφισιά και περιμένει να γεμίσει και το δικό σας ποτήρι!

 

Διαβάζουμε στην σελίδα του Amaryllis

Προκειμένου να συνεισφέρουμε σε μια χώρα με λιγότερο πλαστικό μιας χρήσης που τόσο επιβαρύνει το περιβάλλον μας, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία που ελπίζουμε θα αγκαλιαστεί και από άλλες ομοειδείς επιχείρησεις:
Σε κάθε πελάτη που φέρνει το δικό του ποτήρι για τον καφέ “στο χέρι” (take-away) και δεν χρησιμοποιεί τα δικά μας χάρτινα ή πλαστικά, κάνουμε δώρο ένα γενναιόδωρο κομμάτι από τα χειροποίητα κι αγαπημένα σε όλους κέικ μας που φτιάχνουμε κάθε μέρα σε διάφορες γεύσεις.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη

Μπιφτέκια με μαυρομμάτικα

 

 

 

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΞεχάστε τα λευκά ταβάνια –Τα statement ceilings είναι η νέα τάση
Επόμενο άρθροΗ κόρη της Αννα Νικόλ Σμιθ είναι ίδια η μαμά της