Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Η κόρη της Αννα Νικόλ Σμιθ είναι ίδια η μαμά της

Η κόρη της Αννα Νικόλ Σμιθ είναι ίδια η μαμά της

anna_nikol_smith_0

H ζωή της Αννα Νικόλ Σμιθ όσο λαμπερή ήταν άλλο τόσο ήταν τραγική και σκοτεινή. Η Αννα ήταν Αμερικανίδα φωτομοντέλο και ηθοποιός. Γεννήθηκε στο Τέξας και έγινε διάσημη καθώς επιλέχθηκε ως playmate του περιοδικού Playboy το 1993.

Παντρεύτηκε τον κατά πάνω από 60 έτη μεγαλύτερό της εκατομμυριούχο J. Howard Marshall Smith στις 27 Ιουνίου 1994 (εκείνος ήταν 89 ετών και εκείνη 26) ο οποίος πέθανε στις 4 Αυγούστου 1995.

Πρώτος της σύζυγος ήταν ο Μπίλι Σμιθ, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Ντάνιελ Γουέιν Σμιθ ο οποίος πέθανε το 2006 σε ηλικία 20 ετών, ενώ επισκεπτόταν τη μητέρα του η οποία μόλις είχε φέρει στον κόσμο μια κόρη. Η ίδια πέθανε σε ξενοδοχείο, το 2007, υπό μυστηριώδεις ακόμα συνθήκες. Πολλοί μίλησαν για λήψη ναρκωτικών.

Η κόρη που άφησε πίσω

Η Αννα άφησε πίσω της μια κορούλα την Dannielynn Birkhead, την οποία χάρηκε μόνο για πέντε μήνες. Η 9χρονη Dannielynn είναι ένα κατάξανθο πανέμορφο κοριτσάκι με γαλανά μάτια και σπινθηροβόλο βλέμμα. Όσοι την βλέπουν λένε πως είναι ίδια η μαμά της. Χθες εθεάθη με τον πατέρα της Larry Birkhead και όσοι την είδαν είπαν πως είναι σαν να βλέπουν μια μικρή Αννα μπροστά τους.

Ο Larry κέρδισε την πατρότητα της μικρής Dannielynn αμέσως μετά το θάνατο της μητέρας της. «Προσπαθώ να κρατάω ζωντανή τη μνήμη της. Της λέω ιστορίες για την μητέρα της. Πολύ συχνά επισκεπτόμαστε τον τάφο της. Η Dannielynn έχει την ανάγκη να βρίσκεται κοντά της. Της έχω πει ότι θα διαβάσει και θα δει πολλά στο Ίντερνετ για την μητέρα της. Της έχω εξηγήσει ότι είχε κάνει κάποια λάθη, αλλά τα λάθη είναι για τους ανθρώπους. Δεν μου αρέσει να την παραμυθιάζω. Της έχω πει ότι η μητέρα της ήταν σπουδαία γυναίκα και μια σπουδαία μαμά» λέει ο Larry και συνεχίζει:

«Είναι τρομερό το πόσο της μοιάζει. Η κόρη μου είναι τα πάντα για μένα. Είναι όλος μου ο κόσμος».

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια ζώδια θεωρούνται τα πιο kinky; Η απάντηση θα σε εκπλήξει!!

Η ζωή των ζωδίων με τον τίτλο μίας ταινίας

 

 

 

 

 

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροCafe στην Κηφισιά δίνει δωρεάν κέικ αν πάρετε take away καφέ στο δικό σας ποτήρι
Επόμενο άρθροΕιρήνη Μερκούρη: «Είμαι Ελληνίδα ορθόδοξη χριστιανή τσιγγάνα…ακόμα κοιμάμαι κάτω»