Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Diana : ”O κόσμος είναι η μεγαλύτερη πηγή της δύναμής μου!”

Diana : ”O κόσμος είναι η μεγαλύτερη πηγή της δύναμής μου!”

Η Diana μια πανέμορφη, ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια, που την γνωρίσαμε μέσα απ΄τις πρόσφατες και πολύ πετυχημένες συνεργασίες της με τον ανεπανάληπτο Γιάννη Πλούταρχο…Με αφορμή την κυκλοφορία πολύ ωραίου της νέου κομματιού ”Πάλι σε Θυμάμαι”σε στίχους Ηλία Φιλίππου και μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου όπου κυκλοφορεί από την Heaven Music…

Θέλησα να την γνωρίσω καλύτερα, πραγματικά διαπίστωσα, ότι εκτός απ΄το ταλέντο της, διαθέτει και ένα αδαμάντινο χαρακτήρα. Μου παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη μόνο για τους αναγνώστες/τριες του KoitaMagazineΑπολαύστε την.

Πείτε μας δύο λόγια για το νέο σας κομμάτι!

Είναι κατάθεση ψυχής το τραγούδι αυτό.. Όταν το πρωτοάκουσα κ το πρωτοτραγούδησα ανατρίχιασα με τη μελωδία, το στίχο και το πόσο κουμπώνει με ότι έχω αισθανθεί και βασικά αισθανόμουν το διάστημα εκείνο.

Πρόσφατα συνεργάστηκε και συνεχίζετε να συνεργάζεστε με έναν καταξιωμένο Έλληνα καλλιτέχνη, τον Γιάννη Πλούταρχο. Πως προέκυψε αυτή η πολύ επιτυχημένη συνεργασία; 

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ωραία μέρα μου έστειλε μήνυμα ο μουσικοσυνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος λέγοντάς μου πως του άρεσε η φωνή μου σε ένα τραγούδι που άκουσε και πως θέλει να με ακούσει και στο στούντιο του, (περιττό να σας πω πως πετούσα από τη χαρά μου γιατί τα περισσότερα από τα αγαπημένα μου λαϊκά τραγούδια φέρουν την υπογραφή του)

Έτσι συναντηθήκαμε και γράψαμε κάποια demo τα οποία δειγμάτισε στον Γιάννη Πλούταρχο και εκείνος του είπε πως του άρεσε η φωνή μου και θα ήθελε να με βοηθήσει. Ακόμα και τώρα μοιάζουν όλα σαν όνειρο…Έζησα τόσες συγκινήσεις!!

Στη συνέχεια ήρθε το ντουέτο μας και η συνεργασία μας με ένα από τα μεγαλύτερα μου είδωλα…τον Γιάννη Πλούταρχο!!!

Ποιες είναι οι συμβουλές που σας έδωσε ο Γιάννης Πλούταρχος και τι αποκομίσατε γενικότερα  από αυτή την συνεργασίας;

Δεν σταματάει να με συμβουλεύει ο Γιάννης Πλούταρχος. Μαθαίνω κάθε φορά από αυτόν τον καλλιτέχνη, να σέβομαι όλους μου του συναδέλφους αλλά και τον κόσμο, να παραμένω ταπεινή και να αγαπάω το τραγούδι, να είμαι ο εαυτός μου και να χαμογελάω ότι και να γίνει. Τον παρακολουθώ και βλέπω έναν άνθρωπο με αρχές και όσο περισσότερο τον γνωρίζω όλο και πιο πολύ τον σέβομαι!!!Και είναι πολύ σημαντικό να σε σέβονται. Για μένα ο Γιάννης Πλούταρχος είναι παράδειγμα προς μίμηση και ο «φύλακας άγγελός» μου.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να ασχοληθείτε με τον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού; 

Η μεγάλη μου αγάπη και πιο σωστά ο έρωτας μου για το τραγούδι…Ο άνθρωπος που έγινα επειδή κάνω κάτι που με γεμίζει τόσο…Εκεί νομίζω πως βρίσκεται η ευτυχία, γιατί όταν τραγουδάω ξεχνάω οτιδήποτε με απασχολεί και νιώθω πως είμαι στο φυσικό μου περιβάλλον. Δεν υπάρχει καλύτερη ψυχοθεραπεία από αυτό.

Πως αντιμετώπισαν το γεγονός, την απόφαση σας να ασχοληθείτε με το τραγούδι το οικογενειακό σας περιβάλλον; 

Από τότε που μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου τραγουδούσα…Έβγαινα στην αυλή μας, με ανέβαζαν σε μια καρέκλα για να φαίνομαι, καθώς ήμουν μικροσκοπική και έλεγα όποιο τραγούδι μου ζητούσαν οι γείτονες…Με επέλεξε στην ουσία το τραγούδι, το λάτρευα και συνεχίζω να το λατρεύω, είναι κομμάτι μου αναπόσπαστο και όλες μου οι μνήμες είναι συνδεδεμένες μ’αυτό. Οπότε και η οικογένειά μου δεν θα μπορούσε παρά να με στηρίζει και να είναι δίπλα μου παρόλες τις δυσκολίες. Η μητέρα μου δεν έφευγε από το πλευρό μου μέχρι να ενηλικιωθώ.

26165978_572822929725122_4399806682478918752_n

Από που αντλείτε δύναμη για να συνεχίζετε με αγάπη, σεβασμό και αγάπη με το Ελληνικό πεντάγραμμο; 

Εκφράζομαι μέσα από το τραγούδι και έτσι μεταφέρω, όλα μου τα συναισθήματα…Λύπη, χαρά, απόγνωση, απογοήτευση και το πιο σημαντικό…Τραγουδάω τον έρωτα…Αυτό προσπαθώ να το περάσω στον κόσμο και όταν αντιλαμβάνομαι ότι τα καταφέρνω είναι που παίρνω τη δύναμη για να συνεχίσω…Άρα ο κόσμος είναι η μεγαλύτερη πηγή της δύναμής μου!

Ποιες λέξεις ή φράσεις που σας χαρακτηρίζουν σαν άνθρωπο;  

Ότι γίνεται είναι για καλό…Είναι μια φράση που με χαρακτηρίζει και οι φίλοι μου μπορούν να επιβεβαιώσουν το πόσο συχνά την αναφέρω…Γιατί πιστεύω πως για όλα υπάρχει λόγος που αργά η γρήγορα μας αποκαλύπτεται. Πιστεύω στο Θεό και στη δύναμη του! Προσεύχομαι κάθε μέρα και τον ευχαριστώ για ότι μου προσφέρει. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ και το θέλημα του είναι και δικό μου!

maxresdefault

Πως φαντάζεστε τον εαυτό σας σε δέκα χρόνια από τώρα; 

Δεν θέλω να φαντάζομαι τον εαυτό μου στο μέλλον γιατί είναι απρόβλεπτο και η κάθε νέα μέρα που ξημερώνει μας εκπλήσσει. Απλά δεν μου αρέσει να χάνω χρόνο. Θέλω να νιώθω πως δημιουργώ και πως ζω την κάθε μου στιγμή.

Ποια είναι τα ανεκπλήρωτα όνειρα σας και οι στόχοι σας για το άμεσο μέλλον; 

Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι σαν άνθρωπος, να κάνω την αυτοκριτική μου, να δίνω το καλό παράδειγμα και να μην βλάπτω κανέναν. Όσο ζούμε και μεγαλώνουμε αναθεωρούμε για πολλά πράγματα. Όμως ένα όνειρο είχα και έχω από τότε που γεννήθηκα και αυτό ακολουθώ. Το τραγούδι…Από εκεί και πέρα θέλω πάρα πολύ να έχω τη δυνατότητα να βοηθάω όλα τα πλάσματα του κόσμου.

29511293_155436768472848_754281082835038385_n

Τι θα θέλατε να πείτε κλείνοντας;

Θα ήθελα για άλλη μια φορά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’έναν υπέροχο άνθρωπο και τεράστιο καλλιτέχνη, τον Γιάννη Πλούταρχο και στον αγαπημένο μου μουσικοσυνθέτη και παραγωγό μου Κυριάκο Παπαδόπουλο γιατί έκαναν πραγματικότητα το όνειρο ζωής μου!

Ακόμα και τώρα μου φαίνεται απίστευτο αυτό που έχει συμβεί και είμαι πολύ τυχερή που τους έφερε στο δρόμο μου ο Θεός. Είναι σαν να ήταν καθετί προμελετημένο και δρομολογημένο για να γίνει αυτό το «θαύμα».

Ευχαριστώ πολύ εσάς και το Koitamagazine για τη συνέντευξη αυτή!

Το υλικό της συνέντευξης είναι απ΄το προσωπικό αρχείο της Diana


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΠου συναντήθηκε η μόδα, με την μουσική και τα ΜΜΕ;
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων: Ας τα βοηθήσουμε