Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Η Στάλλω Πατσιά μας παρουσιάζεται!

Η Στάλλω Πατσιά μας παρουσιάζεται!

16939507_1853887494849939_7083088689407592273_n

Η Κρυστάλλα Στάλλω Πατσιά ή αλλιώς Στάλλω ένα κορίτσι με μεγάλη καρδιά και με τεράστιο ταμπεραμέντο!

Μια γυναίκα που σίγουρα αν την έχεις στη ζωή σου, δεν πλήττεις!

Τεράστια φωνή και δύναμη! Να της ευχηθούμε τα καλύτερα γιατί της αξίζουν!

Στάλλω μου σε μια κρίσιμη εποχή για το καλλιτεχνικό στερέωμα.. Πιστεύεις ότι μπορούν να ξεχωρίσουν ταλέντα;    

Ναι, πιστεύω ότι μπορούν να ξεχωρίσουν ταλέντα ειδικά τώρα που ο κόσμος έχει βαρεθεί το ψέμα και τους δήθεν σε όλα τα επίπεδα. Πιστεύω μπορούν να ξεχωρίσουν άτομα αληθινά χωρίς κόμπλεξ, με όρεξη για δουλειά, μα πάνω από όλα αλήθεια. Άτομα που έχουν να πουν κάτι ότι και να είναι αυτό. Πιστεύω στην δύναμη και την καθαρότητα της ψυχής.

Είσαι ένα άτομο ντόμπρο, σταράτο και αυθεντικό. Πιστεύεις ότι αυτό είναι καλό για την πορεία ενός καλλιτέχνη;

Θες αλήθεια να σου πω.. αν θα με βοηθήσει η αλήθεια μου για να προχωρήσω;
Δεν γνωρίζω την απάντηση. Το μόνο που μπορώ με σιγουριά να σου πω είναι ότι δεν θέλω να αλλάξω πότε. Θα παλεύω με τα δικά μου όπλα και αν η τύχη και η στιγμή με ευνοήσουν, τότε θα είμαι πανευτυχής! Αν όχι θα στεναχωρηθώ μα θα παραμείνω υγιής με πίστη στα δικά μου θέλω!!!

Ζούμε σε μια εποχή που οι τραγουδιστές, οι djs, οι ηθοποιοί και οι φωτογράφοι σκάνε σαν τους κομήτες! Ποια είναι η άποψη σου;

Είμαι ερωτευμένη με την μουσική και χαίρομαι που οι άνθρωποι ασχολούνται με την μουσική γενικότερα. Αυτό που με χαλάει σε όλο αυτό το σκάσιμο είναι ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες. Η δισκογραφία πια, είναι πολύ δύσκολο πράγμα μέχρι και ακατόρθωτο, άρα υπάρχει απογοήτευση και αυτό δεν μου αρέσει. Θέλω να μας δώσουν ξανά πίσω την ελπίδα και τα όνειρα μας οποία και να είναι αυτά..

Τι έχεις σπουδάσει και πως αποφάσισες να ασχοληθείς με την μουσική;

Στην ζωή μου έχω κάνει πολλά.. Ασχολήθηκα με υπολογιστές αλλά τα δυο χαρτιά τα άφησα στο σπίτι μοναχά τους! Μετά αστυνομικό κολέγιο Cda Collage, αλλά δεν έδωσα ποτέ εξετάσεις. Ύστερα στην Αθήνα έκανα σύγχρονο τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, στην πορεία έκανα σεμινάρια για μόδα και μετατροπές ένα χρόνο, έπειτα στην Σχολή Veramand φωνή, κίνηση, θέατρο κτλ.. Δεν είμαι καλά και φαίνεται νομίζω!!!!! Τελικά ασχολήθηκα μόνο με την μουσική γιατί μπορώ να λέω αυτά που δεν θα μπορούσα ίσως να πω με λέξεις. Είναι τρόπος ζωής, eέκφρασης και η μεγαλύτερη Αγάπη της ζωής μου.

Δεν υπάρχουν νομίζω συστατικά επιτυχίας αν και το σύστημα τόσα χρόνια μας δείχνει ότι προτιμά τις ψηλές, αδύνατες με πλούσια προσόντα.. Εγώ θα πάω αντίθετα και ότι βγει! Τώρα σοβαρά.. πιστεύω στην τύχη και στην κατάλληλη στιγμή που πας να κάνεις το βήμα και σαφώς στην σκληρή δουλειά.

Στάλλω μου τι σε ώθησε να πας στο the Voice και πως είναι ο Σάκης Ρουβάς σαν Coach!

Στο the Voice πήγα γιατί τόσα χρόνια προσπάθειας έπεφταν πάντα στο κενό. Ξέρω ότι κάποιοι καλλιτέχνες κρίνουν αυστηρά τα τηλεοπτικά παιχνίδια, ας νιώσουν λίγο θα ήθελα να πω και την δική μας αγωνία, να ζήσουμε επιτέλους από αυτό που αγαπάμε και ας προσπαθήσουν να είναι πιο κοντά στους νέους που κάνουν αυτό το βήμα αφού πλέον οι ευκαιρίες είναι ελάχιστες. Επίσης να πω ότι και παλαιότερα μεγάλοι καλλιτέχνες είχανε βγει από τηλεοπτικά παιχνίδια. Είναι δύσκολο και για εμάς, ειδικά για μένα θα μιλήσω είναι κάπως γιατί δεν μπορώ να προσποιηθώ πουθενά. Ας μην κρίνουμε αυστηρά για να μην κριθούμε σε αυτό. Τώρα για τον Σάκη θα σου πω ότι είναι καλύτερος και από όσο περίμενα. Είναι απλά μαγικός με τεράστιες γνώσεις, εμπειρία και κάθε του πρόταση έχει μουσικό νόημα. Είμαι τόσο τυχερή που τον έχω σαν couch στο παιχνίδι πραγματικά. Είναι καταπληκτικός και σαν δάσκαλος και σαν άνθρωπος έχω μόνο να κερδίσω από τον Σάκη μου..

Σε είχαμε δει και σε ένα talent Show στην Κύπρο που ξεχώρισες από τα υπόλοιπα παιδιά και η κυρία Εύη Δρούτσα, έδειξε ότι σου είχε αδυναμία..     

Πες μας για αυτή σου την εμπειρία και τι ευκαιρίες παρουσιάστηκαν μετά από αυτό.. Ναι ήμουνα στο Mega.tv.cy και εκεί ήμουνα τυχερή γιατί πέρασα στους 13 καλύτερους επαγγελματίες της Κύπρου. Αλλά η μεγαλύτερη τύχη πέρα από τις ευκαιρίες και την αγάπη του κόσμου ήταν η γνωριμία μου με την κυρία Δρούτσα και Τον Γιώργο Παπαδόπουλο.    Η Κυρία Δρούτσα είναι μια γυναίκα με τεράστιο έργο, ιστορία, μουσική παιδεία και γνώσεις. Μα το κυριότερο απ όλα είναι ο καλύτερος και πιο αυθεντικός άνθρωπος στο κόσμο. Θα την ευγνωμονώ μια ζωή και θα την αγαπώ όσο ζω! Ο Γιώργος από την άλλη ένα αστέρι που μόνος του κατάφερε να φτάσει την κορυφή και θα συνεχίσει να είναι γιατί το αξίζει. Είναι σπουδαίος καλλιτέχνης και με μια οικογένειά χρυσάφι. Η κυρία Δρούτσα πέρα από όλα αυτά, μου έγραψε και το πρώτο μου τραγούδι με τίτλο “Κατακόκκινο σημάδι” μαζί με τον Βαγγέλη Τούντα.

Ξέρουμε ότι είσαι από την Κύπρο και από μια καλλιτεχνική οικογένεια που καταλαβαίνει και κατανοεί τις ανάγκες αυτής της δουλειάς!                                Το ενδεχόμενο να μετακομίσεις μόνιμα εδώ για την καριέρα σου το σκέφτεσαι;   

Το σκέφτομαι πολύ έντονα να γυρίσω πάλι στην Αθήνα αυτή είναι η αλήθεια. Μακάρι να τα καταφέρω. Η οικογένεια μου θα είναι δίπλα μου ότι και να αποφασίσω.

Δεν κάνω σχέδια γιατί όσες φορές το επιδίωξα μου πήγαν όλα στραβά. Ότι έρθει και είναι καλό θα το δεχτώ με χαρά. Να έχουμε όλοι υγεία και θετική σκέψη και όλα καλά θα μας πάνε!!!

Ποια πιστεύεις ότι είναι τα συστατικά της επιτυχίας για να κάνει κάποιος καριέρα σήμερα;

Δεν υπάρχουν νομίζω συστατικά επιτυχίας αν και το σύστημα τόσα χρόνια μας δείχνει ότι προτιμά τις ψηλές, αδύνατες με πλούσια προσόντα.. Εγώ θα πάω αντίθετα και ότι βγει! Τώρα σοβαρά.. πιστεύω στην τύχη και στην κατάλληλη στιγμή που πας να κάνεις το βήμα και σαφώς στην σκληρή δουλειά.

Η τραγουδίστρια Έλενα Αρμάο είναι ξαδέρφη σου.. Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο κάποιας επαγγελματικής συνεργασίας;

Η Έλενα Αρμάο είναι η νονά και πρώτη ξαδέρφη του άντρα της ζωής μου εδώ και 12 Χρόνια. Δεν είναι πια ξαδέρφη είναι αδερφή και με έχει βοηθήσει αφάνταστα σε όλα μου τα μουσικά βήματα γιατί ξέρει και έχει ζήσει τόσα πολλά σε αυτό το χώρο. Την αγαπώ τόσο πολύ και είμαι πολύ τυχερή που την έχω στην ζωή μου και θα ήθελα πολύ να συνεργαστούμε και μουσικά. Νομίζω αν γίνει αυτό, θα γίνει χαμός!

Ποια είναι τα σχέδια σου μετά το The Voice;      

Δεν κάνω σχέδια γιατί όσες φορές το επιδίωξα μου πήγαν όλα στραβά. Ότι έρθει και είναι καλό θα το δεχτώ με χαρά. Να έχουμε όλοι υγεία και θετική σκέψη και όλα καλά θα μας πάνε!!!

Στάλλω μου σε ευχαριστούμε πολύ για την συνέντευξη που μας παραχώρησες..  Και εδώ αξίζει να πούμε πως υπέγραψες στην Heaven!  Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Βάσια μου και εγώ σε ευχαριστώ και σε αγαπώ! Εύχομαι τα καλύτερα στο Κoita Magazine γιατί το αξίζετε!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο95χρονη γίνεται μοντέλο και εντυπωσιάζει!
Επόμενο άρθροΤα πιο συνηθισμένα φωτογραφικά λάθη και πως να τα αποφύγετε