Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Στέλλα Στυλιανού : ”Η Κύπρος για εμένα σημαίνει οικογένεια και σταθερότητα.”

Στέλλα Στυλιανού : ”Η Κύπρος για εμένα σημαίνει οικογένεια και σταθερότητα.”

Η Στέλλα Στυλιανού μία εξαιρετική τραγουδίστρια, ένας πανέμορφος άνθρωπος, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Μου παραχώρησε μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για λογαριασμό του KoitaMagazine.

Σε λίγο καιρό θα φιλοξενηθεί στο τεύχος μας, αλλά εμείς θελήσαμε να την μάθουμε λίγο καλύτερα και στο site. Απολαύστε την.

Ποια είναι τα νέα επαγγελματικά σου βήματα;

Πρόσφατα κυκλοφόρησα το single”Σε θέλω πίσω” σε μουσική και παραγωγή Νίκου Βλάχου και στίχους δικούς μου. Κυκλοφόρησε επίσης η διασκευή το γνωστού και αγαπημένου Σμυρνέικου παραδοσιακού τραγουδιού ”Τα παιδιά της γειοτονιάς σου” σε παραγωγή και ενορχήστρωση Αβέτ Κιζιριαν. Επίσης ηρθε λοιπόν η στιγμή !!Επισημη πρώτη κυκλοφορία από τη Heaven music!!Το νέο μου βίντεο κλιπ!!Καλοταξιδο να είναι !Ευχαριστώ την ομάδα της Heaven τον αγαπημένο μου Nikos Vlachos και όλους αυτούς που ήταν δίπλα μου!! Για όλα μου τα νέα οι αναγνώστες μπορούν να μπαίνουν στο επίσημο κανάλι μου στο Youtube και στη σελίδα μου στο Facebook.Και τα δυο με το όνομα Stella Stylianou Official

Τι είναι αυτό που σε έκανε να ασχοληθείς με το τραγούδι;

Το τραγούδι ήταν παιδικό όνειρο. Υπήρχε πάντα στη ζωή μου. Δεν ήταν κάτι που ήρθε από το πουθενά. Πολλά χρόνια φοίτησα σε ωδείο, σε χορωδίες και είχα έντονη σχέση με τη μουσική από τα παιδικά μου χρόνια. Ήταν απλά θέμα χρόνου το πότε θα ξεκινούσα σοβαρά την ενασχόληση μου με το τραγούδι.

Ποιος/α σε βοήθησαν στα πρώτα σου βήματα;

Υπήρξαν τρία πρόσωπα που ήταν καθοριστικά στα πρώτα μου βήματα. Ο σύντροφος μου, ο πρώτος μου συνεργάτης δισκογραφικά ο Αντρέας Γεωργαλλής και ένας φίλος μου τραγουδιστής ο οποίος με στήριξε στα πρώτα μου βήματα στις ζωντανές μας εμφανίσεις τότε. Παράλληλα υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που μου έδωσαν κάτι και με το τρόπο τους βοηθούσαν στο να προχωρώ βήμα βήμα σε όσα ονειρευόμουν.

023

 

Πες μας ποια συνεργασία θέλεις να κάνεις και δεν έχεις κάνει ακόμα;

Πολλές θέλω να κάνω. Ακόμα δεν έχω πραγματοποιήσει πολλά από όσα θα ήθελα. Είμαι ανοιχτή σε συνεργασίες και θα ήθελα πολύ να βρεθώ στην ίδια σκηνή με πολλούς αγαπημένους μου καλλιτέχνες.

069

Γενικότερα είσαι ένα αισιόδοξο άτομο, τι είναι αυτό που σου δίνει δύναμη;

Μου δίνει δύναμη οτι αγαπώ αυτό που κάνω. Μοναδικό μου κίνητρο είναι η αγάπη μου για το τραγούδι και τη μουσική, τη δημιουργία. Σίγουρα η ανταποκριση που βλέπω σε όσα κάνω βοηθάει πολύ στο να είμαι αισιόδοξη. Η αποδοχή του κόσμου, οτι κάνω καλά και αξιόλογα πράγματα. Μα τη δύναμη δεν μπορείς να τη βρεις πουθενά παρά μόνο μέσα σου από την αλήθεια που υπαρχει μέσα σου. Και για μένα το τραγούδι είναι ένας ανεξάντλητος έρωτας. Το αγαπώ γιαυτο το κάνω. Την ίδια ώρα όμως δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω στον άνθρωπό μου οτι όταν πέφτω με σηκώνει για να συνεχίσω…είναι δίπλα μου.

Ποια συνεργασία ονειρεύεσαι να κάνεις κάποια στιγμή είτε δισκογραφικά, είτε στιχουργικά, είτε επί σκηνής;

Υπάρχουν τόσοι πολλοί καλλιτέχνες που με έχουν σημαδέψει που δεν ξέρω αν μπορώ να πω τώρα έναν. Όπως είπα και πιο πάνω είμαι ανοιχτή σε συνεργασίες και το θέλω πολύ να έχω καλλιτεχνικές εμπειρίες. Το ταξίδι με μαγεύει πιο πολύ από το προορισμό. Τελευτάια όμως σκέφτομαι οτι θα ήθελα πολύ να βρεθώ επί σκηνής με το Γιώργο Νταλάρα γιατί τον θεωρώ φαινόμενο και θα ήθελα πολύ να κάνω ένα ντουέτο με το Θέμη Αδαμαντίδη γιατί η φωνή του έχει πολύ συναίσθημα.

132

Η Κύπρος τι σημαίνει για εσένα;

Η Κύπρος για εμένα σημαίνει οικογένεια και σταθερότητα. Η Κύπρος είναι ένας όμορφος τόπος για να ζήσεις ήρεμα. Την αγαπώ, αλλά πολλές φορές αισθάνομαι οτι με περιοριζει και με περιόρισε γιατί θα ήθελα να είχα ζήσει περισσότερα στη καλλιτεχνική μου ζωή. Προσφέρει αρκετά και τα τελευταία χρόνια γίνονται πράγματα αλλά όσο και να θέλουμε και να προσπαθουμε η μικρή κοινωνία θα είναι πάντα μικρή…Θα ήθελα να ζω σε ‘εναν τόπο που φτίαχνει τη δική του κουλτούρα και δεν αντιγράφει μόνο. Τα ανήσυχα πνεύματα στη Κύπρο μάλλον αισθάνονται κάπως περιορισμένα.

Πες μας δύο λόγια για τον εαυτό σου…

Είμαι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος δυστυχώς ή ευτυχώς.Το τραγούδι λειτουργεί για μένα σαν εκτόνωση και θεραπεία.
Είμαι ταυτόχρονα όμως και πολύ πεισματαρά και δουλευώ σκληρά και επίμονα για όσα θέλω να πετύχω ,για όσα αγαπώ και για όσους αγαπώ.Έμαθα να προσπαθώ και να κάνω αυτοκριτική όταν πρέπει και για όσα πρέπει.Δεν είμαι τέλεια και δεν θα γίνω τέλεια για κανέναν.Είμαι ένας απλός άνθρωπος με όνειρα για τη ζωή.

147

Τι θα ήθελες να πεις κλείνοντας;

Θα ήθελα να πω οτι η ζωή είναι σύντομη και ταυτόχρονα όμορφη. Δεν υπάρχει χρόνος για να μην είμαστε καλά.Δεν μπορούμε να ελένξουμε τα πάντα και τους πάντες. Μπορούμε όμως να κάνουμε κουμάντο στον εαυτό μας ,να τον βελτιώσουμε και να τον οδηγήσουμε στο καλύτερο…Σε όσο δύσκολες συνθήκες και να βρεθούμε αν βρούμε κάτι θετικό να πιαστούμε όλα θα πάνε προς το καλύτερο.

Το υλικό της συνέντευξης είναι από το προσωπικό αρχείο της Στέλλας Στυλιανού


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣκυλίτσα συναντά το «αφεντικό» της μετά από δύο χρόνια και γίνεται viral (video)
Επόμενο άρθροΆννα Ηρακλέους : ”Απεχθάνομαι το ψέμα και την υποκρισία γενικότερα.”